balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
neyi kurtardın................bu arada ben görmemişimde sen çokmu gördün yani.............bunumu kastediyorsun diyor gemici amca...........bana özel mesajda sor bunu dedi...................TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOlmaz ayıptır. Ne o öyle görmemiş gibi. Neyseki babamız görmemiş değildi de kurtardık....
Yorum
-
sen onları verde iki kart iste............belki festel ile burçelik gelirde folloş açarsın....................TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFull KCHOL o. Yanı BJK
Yorum
-
porostur o porosgemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende güneş döper var yanı da güneş............fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
-
Biz onu açalı 3 ay oldu. Şmdi blöf zamanı...balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen onları verde iki kart iste............belki festel ile burçelik gelirde folloş açarsın....................fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
-
amcan yer seni.............sevde bizide gör.....balık kardeşler ile.............balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterseviyorum üleeennnnnnn .............manasında gemici amca.............itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
açmamak lazımdı............hele açtıysan asla blöf yapmamak lazım.............TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBiz onu açalı 3 ay oldu. Şmdi blöf zamanı...
Yorum
-
gönül..............hiç sormayacaksın sanmıştım.............balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne yazar abi ..................itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
az önce tanıştırdım tanıştınız mı..............gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertanıştırayım.....balıkçı sekret.........sekret balıkçı...........itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
Yorum