Sistematik Borsa...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • YORUMCU
    Çalışkan
    • 26 Kasım 2008
    • 1296

piyasayı hiç ama hiç beğenmedim. veriler kötü gelecek gibi duruyor. cuma günü mb faizleri güzel bir biçimde indirirse hoş olur. neyse biz devam edelim senetlerimizde.
    aefes 10,50 stoploss
    tire 7,95 stoploss
    Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• YORUMCU
      Çalışkan
      • 26 Kasım 2008
      • 1296

hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      aefes 10,70 le aranızdayım.
      güzel. stoplosuu unutma ama. :-)

Yorum

• YORUMCU
        Çalışkan
        • 26 Kasım 2008
        • 1296

ikinci seans sert satışlar gelebilir. yurt dışı hiç iyi değil. biz kapattıktan sonra daha kötü oldular. yarın daha sert bir düşüş olabilir. belki diyorum. cuma günü mb faiz indirirse biraz rahatlarız.
        ancak daha önceden yazdım. düşüşler kaçınılmaz. 23.300 diyorum.
        zaman bakacağız piyasaya.

Yorum

• hiram
          Bağımlı
          • 27 Kasım 2008
          • 783

sn yorumcu hocam

ilgi alanızda degil belki ama IHEVA leıne bır bakabılırmıırsınız

Yorum

• YORUMCU
            Çalışkan
            • 26 Kasım 2008
            • 1296

hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            ilgi alanızda degil belki ama IHEVA leıne bır bakabılırmıırsınız
            sevgili hiram. iheva allah korusun diyeyim. Senet yorumu yapmam çoğunlukla ben. Hele hele iheva ise hiç yapmam. Yaptığım işlemleri yazıyorum.
            Bir zamanlar ilgi alanımdaydı. Bir kere zararla çıktım ders oldu. sonra intikam aldım ama olsun. ders oldu
            bu sırada 8,25 ten tire alınabiliyor. ben yukarıdan almıştım. kötü yapmışım.
            aefeste te tire de de hangifiyattan aldıysam o fiyatlar geçerli benim için.

Yorum

• YORUMCU
              Çalışkan
              • 26 Kasım 2008
              • 1296

Tsporu Gözüm Bir Yerden Isiriyor Ama Nereden. Sabretmek Geriyordu Ama Endekstten Tirsmiştik Neyse. Tire De Sabredeceğim Biraz Fena Girdim Ama Neyse.

Yorum

• YORUMCU
                Çalışkan
                • 26 Kasım 2008
                • 1296

Aefes Için Karar Ani. 10,,50 Stop Demiştim 10,40 Lardan Işlem Yapan Olursa Satarim.

Yorum

• YORUMCU
                  Çalışkan
                  • 26 Kasım 2008
                  • 1296

DOLAR 1,60 OLURSA ŞAYET..........

Yorum

• YORUMCU
                    Çalışkan
                    • 26 Kasım 2008
                    • 1296

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    DOLAR 1,60 OLURSA ŞAYET..........
                    dolar 1,60
                    aefes 10,40 dan işlem gördü
                    10,60 da satış lisetesinde....
                    kol kes gerekirse bacak kes.. hoşçakal. bye.

tire kalsın.

Yorum

• YORUMCU
                      Çalışkan
                      • 26 Kasım 2008
                      • 1296

2 ocakta başladık. 400 birim parayla. amaç aylık %5 yıllık %80 e denk geliyor. seneye 2 ocakta 720 birim paramızın olması gerek. 600 den aşağı olursa yokum ben bu işte..
                      443 birim paramız vardı.
                      tire:111 birim para ile 8,60 dan alındı.
                      aefes 111 birim para ile 10,80 den alınmıştı 10,50 den stoploss uygulandı ancak içimde garip bir şüphe var ama olsun. %2,78 zarar ile çıkıldı. 111 birim parac108 birim paraya düştü...

329 birim paramız kaldı.
                      111 birim para tireye bağlı 8,60 dan. işler sarpa saracak. piyasa kötü. göz göre göre gitti ulan 23.300 diyen sensin ne diye atladın ki piyasaya.... iki gün iyiydi diye girersen olacağı bu. tire kalsın ama o iyi...

Yorum

• hiram
                        Bağımlı
                        • 27 Kasım 2008
                        • 783

yenıldık ama yıkılmadık

saglık olsun yorumcu hocam benıde iheva pacavrayaya çevirdik.inş intikamımız acı olcak saygılar

Yorum

• YORUMCU
                          Çalışkan
                          • 26 Kasım 2008
                          • 1296

saglık olsun yorumcu hocam benıde iheva pacavrayaya çevirdik.inş intikamımız acı olcak saygılar
                          her zaman kar elde edemeyiz. tspor da olduğu gibi bazen erken çıkarız yamuluruz. bazen bakarsın bağfasta olduğu gibi zamanında çıktığımız için kaybımız azalmıştır. önemli olan hatalardan ders almak.
                          Sizce şimdi ben burdan hangi dersi alırım?
                          Bu soruyu bilirseniz. birim paramız bir dahaki alışımızda en az %30 artacak.

yalnız aefesi sattığıma pişman oldum ama sizi yanıltmak istemedim. 10,50 stoploss demiştim 10,40 ı görürse satarım yazmıştım. sistemimize uygun hareket etmek amacıyla sattık.
                          Ancak hep söz ettiğim üç aracı kurum var
                          Deutche
                          ubs
                          merril
                          ubs deutche dün aldı
                          merril ve duutche bugün aldı efg kaç gündür satıp duruyor nereye kadar satacak.
                          takasına baktım düşüşe rağmen er ya da geç bu senet daha önceden ön gördüğüm 11,20 lere gelecek. Borsa düşüyor daha aşağıdan alırız diye elimde tutmak istemedim ama bu senet gidecek.
                          tire yine içimden bir his biraz süründürse de gidecek diyor.
                          yarın için az olacak ama öz olsun piyasa kötü
                          8,75 den satılık. Eğer piyasada düzelme sinyali gelirse ve endeks iyi olsaydı 9,50 leri hayal ediyordum.
                          soruma cevap alayım. Bugün kü olaydan ben hangi dersi çıkarırım. İp uçlarını topikte de verdim aslında.
                          bugün 500 tl zarar ettik. yarın inşallah

Yorum

• YORUMCU
                            Çalışkan
                            • 26 Kasım 2008
                            • 1296

hiram sana bir arkadaş tavsiyesi senette ısrar etme. ihevada ısrar etmiş olsaydım ben mahvolmuşdum. senet 3,40 larden 0,60 lara geldi.
                            maden işi biraz zırvalamaya döndü ihevanın sektör değişikliği filan filan beklentiler bitti gibime geliyor. senet sahipleri (varsa tabi) bir senedin bu kadar düşmesine izin vermezler. en azından bu fiyattan sonra alıma geçerler. daha aşağı gelirse şaşırma bence.
                            En son inat ettiğimde bir çoğumuzun rüyada göremeyeceği kadar para kaybettim zamanında.
                            Önemli olan ders çıkarmak aynı hataları tekrarlamamaktır.

Yorum

• YORUMCU
                              Çalışkan
                              • 26 Kasım 2008
                              • 1296

bir arkadaş 10,70 ile bize katıldığını söyledi benim içime sinmedi ama dursun hatta 9,40-50 arasına gelme ihtimali var ama dursun. busenet çıkar öyle ya da böyle. piyasanın düzelmesine çok kalmadı. bu kadar sabrettim az daha sabretseydim keşke
                              cuma günü faiz indirimi var saat 13:30 da iyi bir tepki gelebilir.

Yorum

• EFEKENT
                                Kıdemli
                                • 15 Mayıs 2008
                                • 4329

10,70 den aldığımı 10,40 dan stop yaptım. yarını görelim bakalım. bu arada gözüm prkte de.
                                "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                                Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

Working...
                                X

Debug Information