Sistematik Borsa...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hiram
    Bağımlı
    • 27 Kasım 2008
    • 783

sn yorumcu hocam

yanlış anlamadıysam ilk takip tupraş ve aksıg olacak bunlardan hangısı hızlı duşuş yapmıssa ona yönelecegiz sonra bunlardan çıkıp enkai yada eregli buradan ayrılıp akbank veya garanti giriş yapacagız degil mi ???
    teşekurler sıze yardımcı olmak isityorum ama bılgım kısıtlı hocam

Yorum

• YORUMCU
      Çalışkan
      • 26 Kasım 2008
      • 1296

Polat Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      YORUMCU hocam iyi akşamlar, valla 35 nci sayfadan sanırım imkb 30 senerlerini ve 20 kasım-07 ocak arası fiyatları vermişsiniz ve ben sisteminizi hem anlamaya çalışıp hem de yüzdeleri bulmaya çalışıyordum, tabi exeli tam kullanamadığım için eski usul çarpma bölme ile tek tek yapmaya çalışırken diğer sayfalarda bunları da yazdığınızı ve "Bu sitede ortak çalışma yapamayacağım anlaşıldı. Herkes hazır bilgi bekliyor sanırım.
      Ben burda doğru sonuçlara ulaşmak için gerekli ip uçlarını verdim artık bana gerek yok isteyen araştırır bulur isteyen yazar.
      topik ismi sistematik borsa adı üzerinde hazır sistem mevcut ve biz bunu geliştirecektik. Ancak bunu yazarak vakit kaybı olarak görmeye başladım. Kimse taşın altına elini koymuyor. Hazır bilgilerle siz devam edin yolunuza.
      benden bu kadar." notunuzu gördüm inanın ve lütfen öyle düşünmeyin en azından hiram dostum daha hızlı çalışmış ve sizin istediğiniz cevapları yazmış inanın ben de uğraşmaktaydım ama siteye akşam girdim ve sizi okuyarak ilerliyordum bu arada sisteminizi çok beğendim hem riski az hem de çok etkileyici bunun yanısıra sizin dostça ve dürüstçe çalışma şeklinizi de öğreterek bizimle birşeyleri gerçekten paylaşıyor olmanızdan da bir insan olarak yani iyiliğe kendini adamış bir insan olarak af buyrun kendimi övmüş olmak istemezdim ama böyle gurur duydum onur duydum değerli hocam size teşekkürü borç biliyorum hayırlı akşamlar siz sonuçları da yazmışsınız ama bundan sonra istediğiniz işlemleri yapacağımızdan emin olmanızı isterim...
      ilgin için teşekkürler polat aksoy biraz diken üstündeoluyorum. Bazen yanlış ölçüp tartabiliyorum amacım hatamı en aza indirmek için burda şöyle 10 tane arkadaş edinmek ondan sonra daha güzel planlarım var gelecek için. Elimden geldiğinde açık konuşmaya çalışıyorum. Yardımcı olmaya çalışıyorum. Tek başıma %100 başarıyı yakalamam için günde 7-8 saat boyunca haber okumam gerek. 5-6 site birden açık şuan hepsinden takip etmeye çalışıyorum ve yetiştiremiyorum. hele senet almak için gong çaldığında daha zor olacak. önemli ona doğru hisseleri seçmek. gerçekçi olmak gerisi hikaye.
      İnsan kendini yalnız hissediyor ve sadece burada yazmak istiyorum başka sitelerde cirit atmak istemiyorum. Sessiz bir site olması güzel ama yeterli değil aşırı sessiz. adam okuyor cevap dahi vermiyor. hatamız olursa uygulamamız da söyler. katılır katılmaz birşeyler yazar. neyse zamanı gelince böyle girip okuyamayacaklar katılmayanlar zaten. hele bir tam anlamıyla ispat edelim kendimizi ondan sonra ararda bulurlar bizi... Neyse teknik işi sonuca vardırıyor diğerleri emin olmamızı sağlıyor .
      Neyse çalışmalar burda böylece kalsın. Zamanı gelince inşallah lazım olacak.
      ilk sayfadan itibaren alıp sattıklarımıza bakmalısınız.
      20 kasım 7 ocak arası olmasının sebebi tam 20 kasımda girdim 7 ocakta nakite döndüm. bu nedenle yani endeksin çıkışı ve bana göre çıkışının bittiği yerde kazançları görmek için ve bir daha ki sefere yine aynı şeyi yapmak için böyle fırsatlar 3 ayda bir olur ama insana yeter. şimdi fırsat bekliyoruz.
      Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• Polat Aksoy
        Katılımcı
        • 05 Mayıs 2008
        • 68

hisseler 20.Kas.08 07.Oca.09 Yüzde%
        AEFES 11,20 11,10 -0,89
        AKBNK 3,58 4,90 36,87
        AKGRT 1,85 2,90 56,75
        ASYAB 1,07 1,25 14,01
        BAGFS 52,50 60,50 15,52
        DOHOL 1,06 1,15 8,49
        DYHOL 0,64 0,76 18,75
        ENKAI 3,60 5,40 50
        EREGL 3,08 4,36 40,23
        GARAN 1,79 2,68 45,25
        HALKB 3,24 4,48 38,71
        İSCTR 3,06 4,20 37,25
        İSGYO 0,58 0,79 36,2
        KCHOL 2,08 2,74 30,76
        KRDMD 0,40 0,58 45
        PETKM 3,74 4,26 13,9
        SAHOL 2,70 3,53 30,74
        SISE 0,89 1,14 28,08
        SKBNK 0,89 1,13 26,96
        TAVHL 2,90 3,34 49,65
        TCELL 7,30 9,05 23,97
        TEBNK 0,64 0,84 31,25
        THYAO 4,88 6,00 22,95
        TKFEN 3,00 3,20 6,66
        TOASO 1,00 1,27 27
        TSKB 0,81 0,90 11,11
        TTKOM 3,00 3,74 24,66
        TUPRS 11,70 16,90 44,44
        VAKBN 1,04 1,31 25,96
        YKBNK 1,73 2,10 21,38
        [COLOR="Indigo"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][COLOR="Blue"]Mevlana [/COLOR]

Yorum

• YORUMCU
          Çalışkan
          • 26 Kasım 2008
          • 1296

hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          yanlış anlamadıysam ilk takip tupraş ve aksıg olacak bunlardan hangısı hızlı duşuş yapmıssa ona yönelecegiz sonra bunlardan çıkıp enkai yada eregli buradan ayrılıp akbank veya garanti giriş yapacagız degil mi ???
          teşekurler sıze yardımcı olmak isityorum ama bılgım kısıtlı hocam
          yok sayın hiram ben tek senede riske etmem... her zaman 4 senet olacak. bizde
          4 hisseli bir portföy oluşturacağız biz. her durumda ilk iki senedimiz tupraş ve aksig olacak. yalnız hemen pat diye yazmayacağız. Bir takas incelememiz mutlaka olacak. Haber incelememiz mutlaka olacak. Yamuk bir haber olmadığı sürece iki hisse kesin....
          Diğer iki hisseyi seçerken tercihte bulunacağız. enkai mi ereğli mi üçüncü senet diye ikisinden birisini seçeceğiz. Yine yukarıda söylediğim gibi yamuk bir haber olmadığı ve takası tekniği destekli olduktan sonra bunları seçeceğiz.
          son hisse ise akbank mı? yoksa garan mı? buna karar vereceğiz yine aynı yöntemle.... Hedefler tamam olunca işimiz zorlaşacak. ama alacağımızı aldıktan sonra köşeye geçiş seyredeceğiz piyasayı sonra yine araştıracağız. yani sattım nakitteyim bakmaya gerek yok değil gelecek ile ilgili hangi senetlere yatırım yapalım bunu araştıracağız.
          bu sırada site bir hisse vereyim 54 ün altına gelmediği sürece karton 60 lara gitmesi gerek. küçük kar ama yeter.

Yorum

• YORUMCU
            Çalışkan
            • 26 Kasım 2008
            • 1296

polat ben el yordamıyla tek tek hesapladım. her zaman kendim hesaplarım.
            Pusudayım ve bekliyorum.
            Yine söylüyorum bazı beklentilerle bir miktar kadar yukarı gidebilir endeks ama hiç sanmıyorum. Riske girmeye gerek yok.

Yorum

• YORUMCU
              Çalışkan
              • 26 Kasım 2008
              • 1296

Sadece burda kendi kendime yazmak olmuyor... Haberleri herşeyi başka sitelerden takip etmek zorunda kalıyorum. Muhabbette olmayınca bunalıma giriyorum.

Yorum

• YORUMCU
                Çalışkan
                • 26 Kasım 2008
                • 1296

neyse arkadaşlar hepinize iyi geceler. Bu gecelik benden bu kadar.
                Ben çalışmaları sundum. önemli olan piyasayı bilmek hisse seçmek en kolay iş. en zoru piyasa iki gün sonra ne olacak dönecek mi dönmeyecek mi bunu bilirsek her durumda bir buçuk ayda %50 alırız zaten. sağlıcakla kalın. Senet olmayınca sarmıyor ama idare edin. zamanı gelince saracak. macera aramayın yok yere.

Yorum

• saseyas
                  Katılımcı
                  • 23 Nisan 2008
                  • 107

iyi aksamlar 2009'un favori hisseleri:
                  THY
                  Tüpraş
                  Selec
                  Turkcell'miş derginin birine göre. alıntıdır

Yorum

• Polat Aksoy
                    Katılımcı
                    • 05 Mayıs 2008
                    • 68

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    neyse arkadaşlar hepinize iyi geceler. Bu gecelik benden bu kadar.
                    Ben çalışmaları sundum. önemli olan piyasayı bilmek hisse seçmek en kolay iş. en zoru piyasa iki gün sonra ne olacak dönecek mi dönmeyecek mi bunu bilirsek her durumda bir buçuk ayda %50 alırız zaten. sağlıcakla kalın. Senet olmayınca sarmıyor ama idare edin. zamanı gelince saracak. macera aramayın yok yere.
                    size de iyi geceler sayın hocam sağolun emekleriniz için...
                    [COLOR="Indigo"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][COLOR="Blue"]Mevlana [/COLOR]

Yorum

• safarii
                      Yeni üye
                      • 01 Aralık 2008
                      • 42

sevgili yorumcu kardeşim öncelikle senin bu yoğun çalışma tempondan dolayı teşekkür ederim ama bana yine dokundurmuşsun.inceince
                      inan vaktim oldukça ben bilgisayarın başındayım eminimki insanlarda böyle yapıyorlardır onun için önder sen takipçiler biz

BU ARADA İSRAİLİ PROTESTOLAR TÜM HIZIYLA SÜRMEKTEDİR..BU GÜN ÜMRANİYE -İSTANBULDA İDİ VE HER AKŞAM İSTANBUL LEVENTTE İSRAİL KONSOLUSLUĞUNDA EYLEM OLMAKTADIR

İSRAİL VE AMERİKAN MALLARINA BOYKOT DA MİLLETİMİZİN DESTEĞİ İLE TÜM HIZI İLE DEVAM ETMEKTEDİR.....................................

Yorum

• saseyas
                        Katılımcı
                        • 23 Nisan 2008
                        • 107

a.m. 9.40'da 41.05 olan VIX endeksi,olumsuz istihdam raporu ile p.m.4.00'da 42.93'e yükseldi ve önümüzdeki günlerde piyasalar yeniden dalgalanabilir.

CBOE VOLATILITY INDEX(Chicago Options: ^VIX)
                        Index Value: 42.82
                        Trade Time: Jan 9
                        Change: 0.26 (0.61%)
                        Prev Close: 42.56
                        Open: 41.18
                        Day's Range: 41.05 - 43.13
                        52wk Range: 15.82 - 89.53 ilgilenenlere

Yorum

• saseyas
                          Katılımcı
                          • 23 Nisan 2008
                          • 107

Gübre Fabrikaları

Pankobirlik Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği'nin açmış olduğu 87.990 ton kompoze ve 50.150 ton üre olmak üzere toplam 138.140 ton kimyevi gübre ihalesini KDV hariç 69.024.796 USD bedelle Gübre Fabrikaları kazanmıştır. Gübreler 2009 yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarında sevk edilecektir. İhalede bahsi geçen 88 bin tonluk kompoze gübre 2008 yılı dokuz aylık kompoze gübre satışının %24’üne denk gelirken ihalede sipariş alınan 50 bin tonluk üre 2008 yılı 9 aylık üre satış miktarının %32’sini oluşturmaktadır. Kazanılan ihaleyle birlikte alınan siparişler 3. çeyrekteki miktarsal kompoze gübre satışlarının %55’ini oluştururken alınan üre siparişi 3. çeyrekteki üre satışların %204’ü kadardır. Alınan sipariş 3. çeyrekteki toplam satışların %39’u, 2008 yılı 9 aylık satışlarının ise %15’i kadardır. Yapılan ihaleyi geçtiğimiz sene Bağfaş kazanmış ve 81 milyon dolar bedelle sattığı 98 bin ton gübre, Bağfaş’ın 2008 yılının ilk dokuz ayındaki satışlarının %38’ni oluşturmuştu. Bu durum Bağfaş için olumsuz bir durum oluştururken Gübre Fabrikaları’nın mali tablolarına olumlu yansıyacaktır.

bizim menkul'den alıntı... ilgilenenlere

Yorum

• YORUMCU
                            Çalışkan
                            • 26 Kasım 2008
                            • 1296

saseyas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            iyi aksamlar 2009'un favori hisseleri:
                            THY
                            Tüpraş
                            Selec
                            Turkcell'miş derginin birine göre. alıntıdır
                            güzel bizim iki hissemiz bunların içinde. bim iyidir ama şuan bize uzak olsun.
                            haberler iyi olsun yeterki.

Yorum

• YORUMCU
                              Çalışkan
                              • 26 Kasım 2008
                              • 1296

saseyas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Gübre Fabrikaları

Pankobirlik Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği'nin açmış olduğu 87.990 ton kompoze ve 50.150 ton üre olmak üzere toplam 138.140 ton kimyevi gübre ihalesini KDV hariç 69.024.796 USD bedelle Gübre Fabrikaları kazanmıştır. Gübreler 2009 yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarında sevk edilecektir. İhalede bahsi geçen 88 bin tonluk kompoze gübre 2008 yılı dokuz aylık kompoze gübre satışının %24’üne denk gelirken ihalede sipariş alınan 50 bin tonluk üre 2008 yılı 9 aylık üre satış miktarının %32’sini oluşturmaktadır. Kazanılan ihaleyle birlikte alınan siparişler 3. çeyrekteki miktarsal kompoze gübre satışlarının %55’ini oluştururken alınan üre siparişi 3. çeyrekteki üre satışların %204’ü kadardır. Alınan sipariş 3. çeyrekteki toplam satışların %39’u, 2008 yılı 9 aylık satışlarının ise %15’i kadardır. Yapılan ihaleyi geçtiğimiz sene Bağfaş kazanmış ve 81 milyon dolar bedelle sattığı 98 bin ton gübre, Bağfaş’ın 2008 yılının ilk dokuz ayındaki satışlarının %38’ni oluşturmuştu. Bu durum Bağfaş için olumsuz bir durum oluştururken Gübre Fabrikaları’nın mali tablolarına olumlu yansıyacaktır.

bizim menkul'den alıntı... ilgilenenlere
                              bununla ilgili hareketini zaten tamamlamadı mı?

Yorum

• saseyas
                                Katılımcı
                                • 23 Nisan 2008
                                • 107

Kısa vadeli satış tavsiye ediyoruz
                                ARZU ODABAŞI

Endeksin 29,000'e hareketinin ardından arka arkaya gelen negatif yönlü gelişmeler, bu seviyeden hızla uzaklaşmasında etkili oldu. Beklentilerin üzerinde gelen TR sanayi üretim verisi, Ergenokon davasına yönelik gelişmeler dolayısı ile artan siyasi tansiyon, yurtdışı piyasalarda oluşan satış baskısı hızlı primlerin ardından hızlı değer kayıplarını da beraberinde getirdi.

Haftanın son günü ve gelecek haftaya kısaca bir göz attığımızda, gelecek hafta ile birlikte yurtdışında ABD'den gelmesi beklenilen şirket karları, ev kredisi kullananlara yönelik olarak açıklanan paketler etkili olacak iken, Türkiye tarafında Merkez Bankası faiz toplantısı ve siyasi tansiyonun şiddeti piyasalar üzerinde etkili olacaktır. Ayrıca yine 10 gün boyunca Türkiye'deki değerlendirmelerini sürdürecek olan IMF yetkililerinin olası açıklamaları önem kazanmaktadır.

Söz konusu süre içersinde, endeksin, 27,700 ü direnç haline getirmesini ve 25,000 denenmek üzere hareket etmesini bekliyor. Yatırımcımların KV direnç seviyelerinde Kv satışa yönelmelerini tavsiye ederiz.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information