Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Senet olmayınca olmuyor zevki çıkmıyor gibi gelebilir. para kazanmak öyle kolay değil. şimdi bana biraz mola. zamanı gelince alacağız %30-40 sonra yine bekleyeceğiz. Borsa da para kazanmak nakitte sabırla beklemeyi ister. kalın sağlıcakla.
oluşturduğum portföyden kazandığımız %10 nasılsa gerçek hedefimize göre 2 ay yetiyor bize. ancak 15-20 gün sonra başlayacağız. Daha çok artırabileceğiz. saygılırımla.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
peki o kadar çok senet var elinde. son bir haftadır neredeyse hep satıcılar içinde bu kadar satmasının sebebi ne?
Mal alıcıya satılır .Alıcı var ki satıyor.Ayın 1 inden beri 193000 lot civarı satmış.. İlgilendiğim bir senet değil.Ama birşeyler öğrenmekten kimseye zarar gelmez..
Mal alıcıya satılır .Alıcı var ki satıyor.Ayın 1 inden beri 193000 lot civarı satmış.. İlgilendiğim bir senet değil.Ama birşeyler öğrenmekten kimseye zarar gelmez..
şimdilik bende ilgilenmiyorum. ama 0,30 lara gelirse orta vadeli ilgilenmeye başlarım. sanmıyorum gelmez.
Fiyatı en düşük seviyelerde gezinen Pegyo ki takasları malın toplandığına işaret ediyor ve Gedik yatırımın ısrarla topladığı Tukas dikkatimi çekiyor..Bu hisseleri almak içinde %25 civarı fiyat düşüşleri beklenebilir mi? Yani pegyo için 180-200 aralığı ve tukas için 300 krş. luk fiyatlar beklenebilirmi? Veya riske girmeye değer mi?
Fiyatı en düşük seviyelerde gezinen Pegyo ki takasları malın toplandığına işaret ediyor ve Gedik yatırımın ısrarla topladığı Tukas dikkatimi çekiyor..Bu hisseleri almak içinde %25 civarı fiyat düşüşleri beklenebilir mi? Yani pegyo için 180-200 aralığı ve tukas için 300 krş. luk fiyatlar beklenebilirmi? Veya riske girmeye değer mi?
ben hayatımda hiç yo lara bulaşmadım öyle uzağım ki gyo bile almadım hiç ilgilenmemde tekniği ters çizdirirler her zaman. çok iyi takip ister. şu piyasada riske girmek gibi bir düşüncem yok. Nakit şuan için iyi bana göre. Hangi siteye giderseniz gidin iyi şeyler konuşulmuyor endeks hakkında ne gerek var riske.
Bu çıkışta en çok primlenen ulusal 30 hisselerinden 5 tanesi hangisi arkadaşlar. Bunu bulabilecek olan var mı? yine geri dönüş bekliyorum15-20 gün sonra. ve şimdi en çok değerlenen ulusal 30 hisselerini bulursak yeni bir çıkış başladığında onlar da çok primlenecektir.
Bu 5 hisse hangileridir?
Hep ben mi çalışacağım.
Bu 5 hisseyi bulalım rahat edelim.
Sayın duhafe eğer endeks ters dönmeseydi yorumlardım. ancak şuan için hiç bir senet yorumu yapamam kusura bakmayın. Yaparsam yalancı çıkarım. endeksin kötüye gideceğini düşünürken yorumlarsam olmaz. iyiye giderken güzel bir artış yakalayacaktır. özellikle otolar hakkında çıkan haberleri destekleri takip edin. Sadece bunu söyleyebilirm.
şuan yazdığım araştırmaya yardımcı olsanız en azından gelecek yükselişte hangi senetlere yöneleceğimizi buluruz.
ulusal 30 hisseleri. gerisi size kalmış. bunlardan en çok primlenen 5 hisse senedi hangisidir?
Gelecekte neye yatırım yapacağız buna karar verelim artık değil mi?
hadi ben bunları yaptım. sizden bazı şeyler istiyorum.
Birincisi % olarak bu hisseler kaç artış sağlamış
ikincisi en çabuk tepki verenler ve en geç tepki verenlerden 5'er tane hisse.
bunları bulun. alım zamanı geldiğinde ben size 4 hisse yazayım.
Yorum