Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sayın yorumcu allah şifa versin efes almak nekadar doğru sizce
sonuçta içki satıyolar içki dinimizde haram
sizde dinimize bayağı bağlısınız. bence bankalar ve aefes konusunda birdaha düşünün
sayın yorumcu allah şifa versin efes almak nekadar doğru sizce
sonuçta içki satıyolar içki dinimizde haram
sizde dinimize bayağı bağlısınız. bence bankalar ve aefes konusunda birdaha düşünün
Bu konu bayağı uzun bir konu. Faiz de haram ama faiz göstergelerine bakarak yatırım yapıyoruz borsaya... Bu da var o zaman. faizin bulaştığı bir yer borsa bir nevi...
ben sürekli ortak olmam onlardan alacağımı alır sonra köşeme çekilirim. hem aefeste düşüş bekliyroum ve tekrardan %100 nakite dönüyorum pazartesi günü. kaç liradan döneceğim önemli. şuan kaç liradan döndüğümü yazamam. Kaç liradan fırsat verirlerse.
akbankı gözüme kestiriyroum.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Teşekkürler safarii Allah razı olsun. allah insanı sağlığından etmesin. piyasayı toparlamaya çalışıyorum ama genel kanaat olarak şuanda 23.000 altı kısa vadede görünüyor bana tabi çok çok olumlu datalar gelmezse yada olumlu somut adımlar. şuan için göremedim de doğrusu.
0,43 iken birşeyler yazmıştım. Dikkat ettin mi ona ama. artık desteği 0,35'e geri çekilmiş. Yine söylüyorum elimde olsa satmazdım ama şuan için almam da.
2 ocakta başladık. 400 birim parayla. amaç aylık %5 yıllık %80 e denk geliyor. seneye 2 ocakta 720 birim paramızın olması gerek. 600 den aşağı olursa yokum ben bu işte..
443 birim paramız vardı.
tire:111 birim para ile 8,60 dan alındı.
aefes 111 birim para ile 10,20 maliyetten girildi.
218 birim paramız kaldı.
Pazartesi satıyorum. kaç liradan sattığımı ancak pazartesi söyleyebilirim. Seansın açılşında birşeyler olabilir.
Tahmini olarak söyleyeyim ben
aefes 10,50 gibi satılabilir ancak 10,30-40 aralığı sanırım uygun.
tire 8,40 dan satılabilri ancak ben 8,20-30 dan da olsa gerçekleştireceğim bu işi.
Turk Tuborg Bira Ve Malt Sanayii A.s.'nden Gelen Yazi:
Buyuk Ortagimiz ...
***tborg*** Turk Tuborg Bira Ve Malt Sanayii A.s.'nden Gelen Yazi:
Buyuk Ortagimiz International Beer Breweries Ltd. Tarafindan Sirketimize
7.999.965 Usd Sermaye Avansi Gonderilmistir. ***tborg***
Yorum