Sistematik Borsa...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • YORUMCU
    Çalışkan
    • 26 Kasım 2008
    • 1296

safarii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak Yorumcu Kardeş Yorumladin Arabayi Kaza Yaptik 1.32 Den Tofaş Aldik Insan Haberi Verir Sonrada Haber Geç Geldi Derse Kazaya Sebebiyet Verir Neyse şu Anda 1.18 De Sence Ne Yapalim Satip Aşşağilari Mi Beklim Yoksa çikarmi Bu Kar Realizisyondan Sanra(yani Yarin)

Ha Birde Senet Adi Veripte Ben Nakite Döneceğim Demiştim Demek Pek Akil Kari Olmasa Gerek
    Neyse ...............................
    Size bir sorum olacak bu topiğe kaçıncı mesajınız. onu yazdıktan sonra bana sordunuz mu? nasıl davranalım nerelerden alınabilir. nerelerden satılabilir. stoploss nedir. neye göre alıp satayım diye.
    pek katılımcı değilsizin o sırada bana sormadınız sonuçta. sormuş olsaydın bana eğer bağfaşı sattığım gün sat derdim. Ancak şuan için bir şey söyleyemem bir kaç günlük belki bahar yaşatır gibi yaparlar ancak ben haberleri parlak görmeden işlem yapmam. en geç 30 gün sonra alımlara devam ederim.
    Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• YORUMCU
      Çalışkan
      • 26 Kasım 2008
      • 1296

toasa da tek iyi haber creditin 600.000 tane alım yapıp hiç satmaması...
      teknik olarak yön aşağı.
      piyasada aşağı diyor.
      eğer credit alımlarına devam ederse bir kaç gün daha piyasa toparlayınca gider.
      1.100.000 adet var elinde iki iş gününde almış 5'inde ve bugün. credit'in onun hareketlerini takip et bence. endekste belki kısa bir bahar ya da yukarı gidecek gibi bir beklenti oluşturabilirler.

Yorum

• YORUMCU
        Çalışkan
        • 26 Kasım 2008
        • 1296

aefes 10,70 den kapatmış. deutche yarın ilk seansta alımlarına devam ederse. ubs satış yapmazsa senet endekse rağmen (%3'ün üstünde bir düşüş olmazsa) 11,60 ları görebilir. Benim için riske değmez.

Yorum

• BARAbey
          Aktif
          • 08 Mayıs 2008
          • 201

Hocam Doğru Elimde Alyağ Var .tekniği Bozuldu Dediniz.beklemeyip Satayim Mi.yoksa Belirtiğiniz 0.3x Fiyati Nedir Onu Bekleyeyim.tşk

Yorum

• YORUMCU
            Çalışkan
            • 26 Kasım 2008
            • 1296

dow iyi kapattı. Parite de toparlarsa futurlarda iyi olursa güzel tepkiler gelebilir. Sizde olumlu görebilmemiz için ne olması gerek futureler ve parite
            Genel kurmayın toplantısından da sözde kötü bir durum çıkmadı.

Yorum

• hiram
              Bağımlı
              • 27 Kasım 2008
              • 783

sn yorumcu

1,32den prkte aldım stoploss uygulayamadım ne yapalım dersınız bır görüş bildirirmisiniz tesekkurler

Yorum

• saseyas
                Katılımcı
                • 23 Nisan 2008
                • 107

hocam iyi aksamlar endeks yorumunuzu alabilirmiyim bide garantinin bukadar düşmesi normalmi tesekkürler

Yorum

• YORUMCU
                  Çalışkan
                  • 26 Kasım 2008
                  • 1296

BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Hocam Doğru Elimde Alyağ Var .tekniği Bozuldu Dediniz.beklemeyip Satayim Mi.yoksa Belirtiğiniz 0.3x Fiyati Nedir Onu Bekleyeyim.tşk
                  bir kaç gündür bakmadım alyağa senede bile bakmadım doğru dürüst endekse ve haberlere baktım sadece. alyağ normal bir fiyasa olsa 0,37 de zıplardı. haber filan var mı acaba. 0,37 aşağı kırmadığı sürece iyi gibi yarın bir daha sor.
                  ancak biraz duracak gibi buralarda. 0,3x dediğim yerde 7 olması gerekti o an hatırlayamadığım için yazmamıştım bugün görmüş ve 0,39 a gitmiş ordan. Seyrelle yoğun satışlar gelirse ortaklar tarafından satışlar gelirse sat derim. Ben olsam satmazdım. Zarar olursa olur. 0,37 altını görünceye kadar iyi.

Yorum

• YORUMCU
                    Çalışkan
                    • 26 Kasım 2008
                    • 1296

saseyas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    hocam iyi aksamlar endeks yorumunuzu alabilirmiyim bide garantinin bukadar düşmesi normalmi tesekkürler
                    saseyas topiği pek okumuyursunuz sanırım. okumadığınız sürece benim hakkımda bir kanıya varamazsınız. alt sayfalarda yazdım. hangi sürede gireceğimi hangi aralıklarda olabileceğini. yarın için ne olabileceğini.

sayın hiram takibimde değil kusura bakmayın şu sıralar senet hakkında yorum yapanlar yamulabilir. Hele hele takibinde olmadan yapanlar hayli hayli yamulur. senet sormak yerine yazdıklarımı takip etseniz daha yararlı olur kanaatindeyim. parkte 1,21 önemli gibi duruyor ancak.

Yorum

• BARAbey
                      Aktif
                      • 08 Mayıs 2008
                      • 201

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      bir kaç gündür bakmadım alyağa senede bile bakmadım doğru dürüst endekse ve haberlere baktım sadece. alyağ normal bir fiyasa olsa 0,37 de zıplardı. haber filan var mı acaba. 0,37 aşağı kırmadığı sürece iyi gibi yarın bir daha sor.
                      ancak biraz duracak gibi buralarda. 0,3x dediğim yerde 7 olması gerekti o an hatırlayamadığım için yazmamıştım bugün görmüş ve 0,39 a gitmiş ordan. Seyrelle yoğun satışlar gelirse ortaklar tarafından satışlar gelirse sat derim. Ben olsam satmazdım. Zarar olursa olur. 0,37 altını görünceye kadar iyi.
                      OK SİZİN FİKİRLERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ.TŞK.BEKLEYECEĞİM.ELDEN ÇIKARABİLİRSEM SİZİN SENETLERE BAŞLAYACAĞIZ İNŞ.

Yorum

• saseyas
                        Katılımcı
                        • 23 Nisan 2008
                        • 107

tesekkür ederim

Yorum

• YORUMCU
                          Çalışkan
                          • 26 Kasım 2008
                          • 1296

BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          OK SİZİN FİKİRLERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ.TŞK.BEKLEYECEĞİM.ELDEN ÇIKARABİLİRSEM SİZİN SENETLERE BAŞLAYACAĞIZ İNŞ.
                          Zararın neresinden dönersen kardır barış... ben bir senetten burda 12.000 Tl zararla çıktığımı yazdım.

saseyas;
                          PRKTE*** PARK ELEKTRIK MADENCILIK SANAYI VE TICARET A.S.'NIN 06.01.2009 TARIHLI YAZISI ASAGIYA CIKARILMISTIR.
                          'SIRKETIMIZ, 26.12.2008 TARIHLI OZEL DURUM ACIKLAMASIYLA KAMUYA DUYURDUGU GRUP
                          SIRKETLERIMIZDEN CEYTAS MADENCILIK TEKSTIL SANAYI VE TICARET A.S. ILE DEVRALMAK
                          SURETIYLE BIRLESME ISLEMLERI YINE 31.12.2008 TARIHLI OZEL DURUM ACIKLAMASIYLA
                          KAMUYA DUYURDUGU KAYITLI SERMAYE TAVANININ HALEN ERISILMIS BULUNAN 120 MILYON
                          TL'DEN 300 MILYON TL'YE YUKSELTILMESI VE AYRICA ESAS SOZLESMESININ BAZI
                          MADDELERININ ENERJI PIYASASI DUZENLEME KURUMU TARAFINDAN TALEP EDILEN SEKILDE
                          DEGISTIRILMESI ICIN GEREKLI ESAS SOZLESME TADIL TASARILARININ ONAYI KONUSUNDA
                          BUGUN (06/01/2009 TARIHINDE) SERMAYE PIYASASI KURULU'NA BASVURMUSTUR. GEREGI
                          ICIN BILGILERINIZE ARZ EDERIZ.' ***PRKTE***

bir kuruluş 500.000 almış yakın bir tarihte. ekspres yatırım yabancı mı?

Yorum

• YORUMCU
                            Çalışkan
                            • 26 Kasım 2008
                            • 1296

herkese iyi geceler dostlar. yarın görüşmek dileğiyle.
                            umutla yaşamak güzel ama %10 daha kazanayım derken elinizdeki paranın %20'sinden olmayın. fırsatları değerlendirin.
                            biz bagfaşı 67 den portföye koyup aynı fiyattan aynı gün geri vermek zorunda kaldık şimdi durumu pek iyi değil. gerekirse zararına satılır. gerekirse pahalı fiyattan da olsa alınır.
                            yarın artıyla başlama ihtimalimiz var. ancak riske gerek yok.

Yorum

• saseyas
                              Katılımcı
                              • 23 Nisan 2008
                              • 107

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Zararın neresinden dönersen kardır barış... ben bir senetten burda 12.000 Tl zararla çıktığımı yazdım.

saseyas;
                              PRKTE*** PARK ELEKTRIK MADENCILIK SANAYI VE TICARET A.S.'NIN 06.01.2009 TARIHLI YAZISI ASAGIYA CIKARILMISTIR.
                              'SIRKETIMIZ, 26.12.2008 TARIHLI OZEL DURUM ACIKLAMASIYLA KAMUYA DUYURDUGU GRUP
                              SIRKETLERIMIZDEN CEYTAS MADENCILIK TEKSTIL SANAYI VE TICARET A.S. ILE DEVRALMAK
                              SURETIYLE BIRLESME ISLEMLERI YINE 31.12.2008 TARIHLI OZEL DURUM ACIKLAMASIYLA
                              KAMUYA DUYURDUGU KAYITLI SERMAYE TAVANININ HALEN ERISILMIS BULUNAN 120 MILYON
                              TL'DEN 300 MILYON TL'YE YUKSELTILMESI VE AYRICA ESAS SOZLESMESININ BAZI
                              MADDELERININ ENERJI PIYASASI DUZENLEME KURUMU TARAFINDAN TALEP EDILEN SEKILDE
                              DEGISTIRILMESI ICIN GEREKLI ESAS SOZLESME TADIL TASARILARININ ONAYI KONUSUNDA
                              BUGUN (06/01/2009 TARIHINDE) SERMAYE PIYASASI KURULU'NA BASVURMUSTUR. GEREGI
                              ICIN BILGILERINIZE ARZ EDERIZ.' ***PRKTE***

bir kuruluş 500.000 almış yakın bir tarihte. ekspres yatırım yabancı mı?
                              19 ocakta ihalesi var onu alırsa daha güzel olur

Yorum

• ketenhelva
                                ..................
                                • 10 Aralık 2008
                                • 1488

hadi bakalım..

serzenişte bulundugunuz,kimse izlemiyor,takip etmiyor durumu degişiyor sanırım.iyi olur temenni ederim(ama olumsuzum:037: )
                                her şey olacağına varır..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information