Sistematik Borsa...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • YORUMCU
    Çalışkan
    • 26 Kasım 2008
    • 1296

BORSADA KRİTİK SEVİYE 26 BİN 200

Turkish Yatırım Finansal Strateji Müdürü Gökhan Uskuay, İMKB'nin son bir ay içerisinde dünyanın en çok kazandıran üçüncü borsası olduğunu kaydederek, "hızlı yaşanan yükseliş sonrası kâr realizasyonları da etkili oluyor" dedi. Borsadaki düşüşün 26 bin 200 desteğine kadar devam edebileceğini belirten Uskuay, "Buradan tepki gelebilir. Ancak 26 bin 200'ün de altına inersek düşüş hız kazanabilir" diye konuştu.

Yapı Kredi Portföy Yöneticisi Serdar Orman, Ergenekon operasyonuna ilişkin gelişmelerin piyasada tedirginliği artırdığını ve satış dalgasını hızlandırdığını söyledi. Orman, "Genelkurmay'ın Başbakan Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yapacağı görüşme piyasada bir miktar heyecan yarattı ve aşağı doğru satış baskısını hızlandırdı. Bundan sonra yurtrdışı verilerini takip etmeye devam edeceğiz. Bu satış dalgası teknik olarak 25000 seviyesinin üzerine 25300 puana kadar devam edebilir gibi görünüyor" dedi.
    Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• YORUMCU
      Çalışkan
      • 26 Kasım 2008
      • 1296

poyraz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ...Tam benim aradıgım sistem...bende zamanında hep aldıgım senetleri
      kısa sürede ikiye üçe katlıcak diye aldık.aldıkdan sonra biraz yükseldi yetmez dedik satmadık..sonra düstü elimiz kolumuz baglandı.Busefer gözümüz giden senetlere takılır oldu.Olsun bundan zarar edelim giden senetlerden alalım zararı çıkarırız dedik zararına satttık .sonra ne oldu.sattıgımız yükseldi aldıgımız düştü.
      ...Artık bende aza knnat getirmek en iyisidir diyenlerdenim artık.%5-10 ayda kazandımı baska bise istemem az olsun öz olsun.
      ...Çok yazar takip ettim.hergün yirmi tane senet yazar.hergün aralarından bikactenesi yükselir ama bizim paramız hepsinden almaya yetmedigi için.
      içlerinden iki taneseni ancak alabiliriz onlarda düserdi.
      ....taktigin bence çok süper arkadaşım.takipcin olacagim iyi çalısmalar..
      imza kısmındaki mesajları okursan sevinirim. Senin yazdıklarını ben yazdım. Biraz sana atıfta bulunmuşum ama kusura bakma artık.

Yorum

• YORUMCU
        Çalışkan
        • 26 Kasım 2008
        • 1296

Sadece 3-4 kişi yazdı daha cevap bekliyorum. 3-4 kişi okumuyordu galiba topiği.

Yorum

• poyraz
          Yeni üye
          • 08 Mayıs 2008
          • 16

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          imza kısmındaki mesajları okursan sevinirim. Senin yazdıklarını ben yazdım. Biraz sana atıfta bulunmuşum ama kusura bakma artık.
          ....İlgi sayfalardaki yazilarını okudum arkadaşım.atıfda bulunmak ne demek.
          kafamıza taş yagsa hak ettik biz..Ancak akıllandık işte..)))

Yorum

• YORUMCU
            Çalışkan
            • 26 Kasım 2008
            • 1296

....İlgi sayfalardaki yazilarını okudum arkadaşım.atıfda bulunmak ne demek.
            kafamıza taş yagsa hak ettik biz..Ancak akıllandık işte..)))
            Dilimiz döndüğünce anlatıyoruz. ve sistem basit zaten... alacağını alınca sat. primlenmemişe yönel. piyasada kötü haberler dolaşmaya başlıyorsa sat ve bekle.
            Kalın sağlıcakla...
            bir çok kişiden cevap bekleyeceğim artık.

Yorum

• poyraz
              Yeni üye
              • 08 Mayıs 2008
              • 16

Ben son 10 günde.2.90 tekfen aldım.3.24 sattım..
              9.55 aefes aldım.10.45 sattım
              1.37 günes sigorta aldım bugün ilk seans 1.41 sattım

su an elimde 3.04 maliyetle ALTIN var.(sabaah 3.22 oldu gider diye satmadık enayi gibi hala kendime çok kızıyorum 2.90 kapattı zarardayız.)
              1.43 maliyetle van et var onuda satamadım.1.35 kapattı.

..Bu iki kagıdı sabah açılısda versemmi acaba..orda karar veremedim...

Yorum

• YORUMCU
                Çalışkan
                • 26 Kasım 2008
                • 1296

Ben son 10 günde.2.90 tekfen aldım.3.24 sattım..
                9.55 aefes aldım.10.45 sattım
                1.37 günes sigorta aldım bugün ilk seans 1.41 sattım

su an elimde 3.04 maliyetle ALTIN var.(sabaah 3.22 oldu gider diye satmadık enayi gibi hala kendime çok kızıyorum 2.90 kapattı zarardayız.)
                1.43 maliyetle van et var onuda satamadım.1.35 kapattı.

..Bu iki kagıdı sabah açılısda versemmi acaba..orda karar veremedim...
                bilmem ben kararımı 2 gün önce uyguladım.
                altın ı tanımam. belki yarın açılışta artı açabiliriz. şimdilik dow ve parite sakin gibi. sabaha ne olur onu allah bilir. dowun gerçek hareketini 21:30-23:00 arasında yaptığını unutmamak gerek. bir kaç günlük bahar da yaşatabilirler ama ihtimal. İhtimallerle uğraşmamak gerek.
                aşağıda tahmini endeks değerlerini yazdım. Belki bir ay alır ama o seviyelerde birşeyler şekillenir.

Yorum

• YORUMCU
                  Çalışkan
                  • 26 Kasım 2008
                  • 1296

23.339 görünüyor endeks bende. Şimdilik o zamanın koşullarına bakıp son kararımızı veririz.
                  yarın için max 26.800 görünüyor..

Yorum

• poyraz
                    Yeni üye
                    • 08 Mayıs 2008
                    • 16

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    bilmem ben kararımı 2 gün önce uyguladım.
                    altın ı tanımam. belki yarın açılışta artı açabiliriz. şimdilik dow ve parite sakin gibi. sabaha ne olur onu allah bilir. dowun gerçek hareketini 21:30-23:00 arasında yaptığını unutmamak gerek. bir kaç günlük bahar da yaşatabilirler ama ihtimal. İhtimallerle uğraşmamak gerek.
                    aşağıda tahmini endeks değerlerini yazdım. Belki bir ay alır ama o seviyelerde birşeyler şekillenir.
                    ..Anladım en iyisi yarın sabah tamamıyla nakite gecmek.en azından yarısını zamanında sattık.ekran karsısında düsüsü seyretmekdense parada beklemek daha iyi .önce bir düsüsün sonunu görelim..tşk.

Yorum

• YORUMCU
                      Çalışkan
                      • 26 Kasım 2008
                      • 1296

Şaşırmazsa senet, 10-15 gün sonra aefes alınır tekrar.

Yorum

• YORUMCU
                        Çalışkan
                        • 26 Kasım 2008
                        • 1296

topiğe oy verme nasıl oluyor. bazı yerlere 5-6 kişi oy vermiş bizimkine 1 kişi oy vermiş.

Yorum

• hiram
                          Bağımlı
                          • 27 Kasım 2008
                          • 783

yardımlarınız için ttşk ler

Yorum

• safarii
                            Yeni üye
                            • 01 Aralık 2008
                            • 42

Araba

Bak Yorumcu Kardeş Yorumladin Arabayi Kaza Yaptik 1.32 Den Tofaş Aldik Insan Haberi Verir Sonrada Haber Geç Geldi Derse Kazaya Sebebiyet Verir Neyse şu Anda 1.18 De Sence Ne Yapalim Satip Aşşağilari Mi Beklim Yoksa çikarmi Bu Kar Realizisyondan Sanra(yani Yarin)

Ha Birde Senet Adi Veripte Ben Nakite Döneceğim Demiştim Demek Pek Akil Kari Olmasa Gerek
                            Neyse ...............................

Yorum

• YORUMCU
                              Çalışkan
                              • 26 Kasım 2008
                              • 1296

safarii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Bak Yorumcu Kardeş Yorumladin Arabayi Kaza Yaptik 1.32 Den Tofaş Aldik Insan Haberi Verir Sonrada Haber Geç Geldi Derse Kazaya Sebebiyet Verir Neyse şu Anda 1.18 De Sence Ne Yapalim Satip Aşşağilari Mi Beklim Yoksa çikarmi Bu Kar Realizisyondan Sanra(yani Yarin)

Ha Birde Senet Adi Veripte Ben Nakite Döneceğim Demiştim Demek Pek Akil Kari Olmasa Gerek
                              SAYIN SAFARİ. Yazılarımızı pek takip etmiyorsunuz anlaşılan. Bir hafta öncesinden en geç perşembe ilk seansa kadar nakite geçilir yazdım. Ki sölediğim senetler bir bir gerçekleşince bir tek tspor kalmıştı onuda küçük bir zararla atlattık piyasının riskini göze alamadım. arabaları ben o portföye hiç sokmadım. Piyasının iyi gidişiyle alakalı bir durumdu kötü durumu sezince at gitsin yapmalıydın. inşallah tspor da 6,65 ler görülür o zaman inceleyecek ve karar vereceğim.. Hangi senedi almışsam onu birim para diye portföye sokuyorum. Diğerleri eğer büyük olumsuzluk gelmezse gerçekleşecek değerlerdir. şuan hiç bir senet ile ilgili yorum yapmam. Piyasa önünü gördükten sonra sorarsan daha iyi olacak. o zaman otolarda iyi olur. ama şimdi yorum yok. Sadece size ve burda bulunan arkadaşlara sormak isterim. endeks tam anlamıyla sizce ne zaman döner hangi fiyattan döner. önemli olan orta yolu bulabilmek. şurdan döner çünkü diye belirtirlerse orta yol bulunur ve bir karar verilir. Umarım anlatabilmişimdir. Saygılarımla.

Yorum

• YORUMCU
                                Çalışkan
                                • 26 Kasım 2008
                                • 1296

safarii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hım nokta atışları istiyorsunuz. piyasa iyi olursa diye o zaman bir daha altını çizmem bende... Yani daha önceden belirttiğim portföyler dışındaki senetleri piyasaya göre siz yorumlayın.. haber geldi gidebilir dedik. ancak piyasa dönünce portföy dışındaki senetler kötü gider. Piyasa dönmeseydi otolar portföye bir kaç günlüğüne girebilirdi. o nedenle yazdım ben. Kötü piyasada iyi giden senet anca spekülatif senetlerdir. Bu senetleri bulmak içinde en aşağı bir gün çalışmak gerek. SAYGILARIMLA.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information