eyvah bagfas yakmaz bizi inşallah...
Sistematik Borsa...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
pazar gününden bu yana en geç perşembe sabahı nakitteyim yazıyordum. Nakite geçtik sayılır şükür.
iki olasılık var
1.si bir yukarı hareket daha yapabilmek için bugünü kötü gösterdiler.
2.si bu kadar yeter dediler.
Ben hep ikincisine inandım. şimdi bekleyeceğim.
ben tatile çıkıyorum size kolay gelsin. Elimizde kazandığımız para nasılsa iki aylık hedefimizi karşılıyor.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
sayın yorumcu öncelikle iyi akşamlar,YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.000.000 luk alış tek kalemde geldi terkar revize ettim. 0,62 den satış. bu son... 5.000.000 alışta gelse 0,62 den satış. yazdım.
0.62 den satış yazıp sonraki mesajda 0.60 satıldı demişsiniz??anlayamadım..her şey olacağına varır..
Yorum
-
0,62 den satış yazdım sonra olacak gibi olmadığı için 0,60'a düşürdüğümü belirtmişimdir.ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster0.62 den satış yazıp sonraki mesajda 0.60 satıldı demişsiniz??anlayamadım..
Okumuşsunuz yinede teşekkürler biraz daha dikkatli okumanıza tavsiye ederim. Krdmd hareketli bir gün geçirdiği için anlık değişmeler oldu. Sonuçta anlık takip ediyoruz. Zaten alırken riskli ama değer diye yazmıştım.
iyi akşamlar ketenhelva.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
66,50 den kapatttı. bir ara 65.50 lere kadar düşmüştü. Yarın açlışta küçük bir artı ile açabiliriz. Sabah netlik kazanır ancak ne olacağı. şimdiki düşüncem bu yönde şayet artı açarsa endeks bagfas nasibini alır. sonra geri gelir. düşündüğüm gibi olursa.gunguruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterok verdik
zaten perşembe ilk seanstan sonra mutlaka nakite geçiyorum demiştim. Bugün 28.000 altı görülür görülmez tamamen nakit zamanı dedim. Eğer 28.000 altına gitmeseydi endeks pozisyonumuzu bir gün daha geciktirirdik.
şimdi biraz tatil zamanı. paylaşmak istediğiniz birşey olurda yazarsanız mutlu olurum açtığımda boş sayfa görmem en azından.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
ayrıca sizin senetlerinize dikkat etmedim fakat bazıları sıg görünüyor,bunlarda ne kadar alım söz konusu,belirlediginiz bir rakam varmı?
örnektir=geçenlerde yaklaşık 0.60 lık bir hisseye baktım,hatırladıgım kadarı ile 200.000 lotluk işlem vardı yani kabaca 100 milyar kadar,buna ne kadarla girilir?sizin fikrinizce..(tutupta 20-30 milyar yatıracak olsanız herhalde bogazınıza dizerler hisseyi.)her şey olacağına varır..
Yorum
-
hayır okudum ve anladım..şu sorum.kademeli gidelim.0.62 niz imkb ye iletildimi?YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster0,62 den satış yazdım sonra olacak gibi olmadığı için 0,60'a düşürdüğümü belirtmişimdir.
Okumuşsunuz yinede teşekkürler biraz daha dikkatli okumanıza tavsiye ederim. Krdmd hareketli bir gün geçirdiği için anlık değişmeler oldu. Sonuçta anlık takip ediyoruz. Zaten alırken riskli ama değer diye yazmıştım.
iyi akşamlar ketenhelva.her şey olacağına varır..
Yorum
-
kusuruma bakmayınız lütfen.elbette öncelikle hayırlı akşamlar..sonra yazışmalar..
sanırım yoksunuz,arada gelip bakarım..her şey olacağına varır..
Yorum
-
-
sığ hisseler sahipli hisselerdir. Senedin fiyatını patronlar asla çok fazla düşürmek istemezler. Düşerse bedavadan kaptırmak istemezler. sığ hisselere bakarsanız hepsinin Pd/dd si 1 den yüksektir oysa bir kchole baksanız bu oran 0,25 civarıydı en son. Sahipli olması ile alakalı birşey. Ben kent 20 lira civarıyken 38 olacak yazdım. 32 ye kadar çıktı. o an satardım. ancak bir çok yerde bana dediler sığ dediler. sahipli dediler hsbc çakar malı gider dediler. yinede makul oranda aldım. paramı her zaman 4 e bölüyorum. Sonuçta ben de ky'yim o yüzden korkum yok sığ hisselerde. Tspor da sığ hisse. 6,65 den aşağısını göstermezler kolay kolay bu senet için. kaldıki 7,20 lira civarından şirket kendi hisselerini alıyor ucuza kaptırmamak için. önemli olan sığ hisseyi şirket alıyor mu almıyor mu? bu. Ben yaptığım işlemleri yazıyorum buraya sadece. Kimse için al-sat önerisi taşımasın. Sistemli borsa dedim. Sistemli oynuyorum. Almak gerektiği zaman alırım satmak icap ettiği zaman satarım. Allah'ta yardımcı olursa rüzgarla bizde gideriz bir yere kadar.ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterayrıca sizin senetlerinize dikkat etmedim fakat bazıları sıg görünüyor,bunlarda ne kadar alım söz konusu,belirlediginiz bir rakam varmı?
örnektir=geçenlerde yaklaşık 0.60 lık bir hisseye baktım,hatırladıgım kadarı ile 200.000 lotluk işlem vardı yani kabaca 100 milyar kadar,buna ne kadarla girilir?sizin fikrinizce..(tutupta 20-30 milyar yatıracak olsanız herhalde bogazınıza dizerler hisseyi.)
2 ocaktan bu yana %10'un üzerindeyiz. bu ay için hedefim %15'ti bakalım tutacak mı yani bir %5 daha eklememiz gerek bunun üstüne. Fırtına dine dursun.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
özel ileti mi attınız. pm ne?ginobility Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYorumsu Selam,
ben nakitteyim. ayrıca pm attım bakarsanız sevinirim.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
-
iletildi alım gücüne beğenmedim o yüzden 0,60 a düşürdüm ondan sonra. emir aşağı çekilebiliyor seans içinde değil mi?ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayır okudum ve anladım..şu sorum.kademeli gidelim.0.62 niz imkb ye iletildimi?Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriletildi alım gücüne beğenmedim o yüzden 0,60 a düşürdüm ondan sonra. emir aşağı çekilebiliyor seans içinde değil mi?
hayır..bunun için şaşırdım.iş bankası çektirmiyor..(internet üzerinden).yada ..bana son 1 ay içinde 2 kere emir düzeltme yapamazsınız iletisi verdi..her şey olacağına varır..
Yorum
Yorum