önce sınıfa hocaya can çekiş kurban bakış yaptırmaya,sonrada piröfötörölcüye..
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Yorum
-
Müsadenizle kalanlara iyi geceler dilerim görüşmek paylaşmak üzere
:081:
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
iyi geceler yakmır,iyi geceler mesut hocam,iyi geceler dibikara..tatlı ve renkli rüyalar..her şey olacağına varır..
Yorum
-
-
Bu kıyağını unutmam keten, kör kamilin istikametini bilen adamda hata olmazketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermuhallebiciyi satın alacam..gica cumaya monika belluç geliyo bende ellerimle meyve yedirecem,şöyle yan koltugu filan istermisin..
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHisselerinizi yavaş yavaş realize etmekte yarar var, gerçi bir süre daha güzel bahar havasının süreceğini öngörüyor, içimden 30.000 - 31.000 lerin gözü mü çıktı ki diyesim de gelmiyor değil hani
Ama bir kısım hiselerin 31.000 endekste dahi şu anda bulunduğu seviyelerde olabileceği düşünülmelidir..

10.04.2009 tarihinde yazılmış
20 günde neler olmuuuşşş nelerrr
bundan sonraki yol haritamız nedir sevgili mesutc?
1.5 yıl öncesinden ve bütün borsa yazarları 18 bin ve hatta 8 bin lerden bahsederken siz ileri,yukarı gideceğiz diyen tek ''keyfe keder yazar''dınız..
bunun ;geniş bir yelpazeden bakarak neden lerini? niçin lerini? anlatmaya çalıştınız hep..(ben hala anlamadım )
ileride bir gün yazarım dediniz..
evet;gerçekleşti işte
şimdi de sizden bunun öngördüğünüz nedenlerini yazmanızı bekliyorum
uzunca bir süre haklılığınıza şahit oldum.. nereye giderseniz peşinizden geldim.
analiz haricinde bize bilgi amaçlı neler anlatacaksınız
hep bu günleri bekledim ...artık öğrenmenin zamanı geldi..
bazen... sinirli,
bazen... hırçın,
bazen... esprili
bazen... çok kırıcı ,
bazen... öğretici,
bazen... affedici oldunuz hep..
biz topic takipçileri,zaman zaman sizi yanlış tanıdık:(
zaman zaman, ince esprilerinize gülümsedik
kıvrak zekanıza hayranlık duyduk
bazen kızdık tabii
şimdiyse,tanıştık,anladık birbirimizi..
verdiğiniz emekler,bilgiler,bitmek bilmez çabalar için teşekkür ederim..sinirli ama sabırlı bir öğretmen oldunuz bana..almasını bilen için,bir hazinesiniz..
yıllardır sanalda tanışıklığımızın bilançosunu çıkardım
doğru zaman
doğru insan
doğru kağıt
burada hepsini buldum:081:teşekkürler
saygılar
sevgiler
hakkınızı helal edin.Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
hayırlı sabahlar,
güzel bir gün olması dileğiyle,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
eis eczacibasi ilac sinai ve finansal yatirimlar sanayi ve ticaret a.s.nden gelen yazi: kurulusumuzca 27 mart 2008 ve 1 temmuz 2008 tarihli ozel durum aciklamalarinda monrol nukleer urunler ticaret ve sanayi a.s'nin hisselerinden toplam sermayenin % 49,998'ine tekabul eden 49.998 adedinin alimi ile ilgili hisse alim ve satim anlasmasi imzalandigi ve hisse devirlerinin tamamlandigi ayrintili olarak belirtilmisti. nihai hisse alim bedelinin hesaplanmasi icin gereken bagimsiz denetim calismalari tamamlanmis ve yapilan hesaplamalar sonucunda bulunan tutarlar uzerinde taraflar arasinda mutabakat saglanmistir. bu mutabakat geregi, kapanis duzeltmesi olarak hesaplanan 5.357.362 tl monrol'un ortaklarina dun itibariyle odenmis olup, net isletme sermayesi duzeltmesi olarak ise, monrol'den 4.110.716 tl tahsil edilmistir. bu islemler sonucunda, monrol hisselerinin nihai alim bedeli 51.610.323 tl olmustur.
Yorum
-
Günaydın dostlarBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum

Yorum