Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
selam, önerisi listesini bulamadım burası çok boş kalmış.
sanırım yanlış yerdesiniz burası mutlu geyik köşesi biz boş boş oturup geyik yaparız aramızda öneri listesi ni aracı kurumların portföy yöneticileri hazırlıyor.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
PRKAB ta zihinsel hazırlık yapmalı, kemerleri bağlayıp bir süre hızlı trade yapmalı uygun bulduğum anlarda dikkati çekmeye çalışırım, ama o kadar hızlı ki, mesaj yazarken balık gibi kaçıyor elden
2.17-2.20 aralığından bugün için alımlarda korkmak gereksiz diye düşünüyorum, gelir mi o seviyeye derseniz... Deli kısrak bu belli mi olur derim, pusuda beklemek, pusuya düşmekten her daim iyidir
Endeksin ulaştığı seviye elbette ihtiyatlı yapmalı, kardan zarar etmek veya olası getiriyi kaçırmak varolanı kaybettirmez en azından
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
manav sizin bradermiş dibini koklayarak ham karpuzu seçme becerisi gelişmiş; keten abimle ortak çalışıyoruz, miadı dolmuş karpuzları daha ucuza alıp, parlatıp satıyoruz teze çıtır bunlar diye diyor.. Onun yalancısıyım
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Bir de dün gece st.2.17 de keyborsadan
ingilizce yazım ile
dost edinmek amaçlı e posta aldım.
Niye TÜKÇE değil ?
Tehlikeli olabilir diye açmadım.
Virüs programı uyardı.
Bu konuda senin ve keyborsa ark.ımın fikrini almak istedim.
Svg.
sevgili nur
üyelerden arkadaşlık teklifi almışsın
açabilirsin.problem yok..
eğitime ,öğretime katkımız olsun deyiii öle
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
manav sizin bradermiş dibini koklayarak ham karpuzu seçme becerisi gelişmiş; keten abimle ortak çalışıyoruz, miadı dolmuş karpuzları daha ucuza alıp, parlatıp satıyoruz teze çıtır bunlar diye diyor.. Onun yalancısıyım
Al işte ben biliyordum senin parmağın olduğunu keten
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum