M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yagmur
    Kıdemli
    • 29 Nisan 2008
    • 4717

advertiser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Degerli dostlar, henuz yeni kaydoldum ve bu sitenin kurallarini bilmiyorum. Kusur edersem af ola. Ben Azerbaycanda yasiyorum ve bundan 10 yil once (sanirim 1998 veya 99da) 60 lot Bagfas almistim. O tarihteki cokusle bunlari tamamen unuttum. Simdiki artisi gorunce merak ettim ve bir bankaci arkadasimla konustugumda, bana; 10 yilda bu hissede mutlaka bedelli veya bedelsiz sermaye artislari olmustur. Ayrica senin temettu gelirlerinde olmustur" dedi. Bu konuda dogru bilgiyi ve bu senetlerin degerlenip degerlenmedigini nasil ogrenebilirim? bu konuda bana yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Simdiden cok tesekkur ediyorum.
    bedelsizleri almışsınızdır ama bedellileri almak isteyip istemediğinizi size sormaları gerekirdi..aramadıklarına göre(unutulmuş hisse demişsiniz)bedellilerden yararlanamamışsınızdır..temettüler hesabınıza geçmiştir otomatik olarak..
    hesabınızda temettülerden kaynaklanan nakit olsa dahi,kurumun bedellileri size sormadan alma yetkisi yoktur.hesabınızdan bilginiz dışında para çıkamaz.

buna göre;
    60 lot bgfas ın bedelsizlerle bileşik olarak hesaplanması gerekir.

en doğru bilgi, hisselerinizin olduğu banka ile iletişime geçerek lot ve nakit miktarınızı öğrenmektir.
    saygılar..
    Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• entemena
      Katılımcı
      • 16 Mart 2009
      • 145

Güzel bir hafta sonu tatili geçirmeniz dileğiyle...

Yorum

• yagmur
        Kıdemli
        • 29 Nisan 2008
        • 4717

teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        olmadı dur resim çekeyim
        sen ortalama kaç lot olmuştur ona bak..temettüler nakit kalmıştır.
        bedellileri de katma hesaba..
        ilgin ve emeğin için ayrıca teşekkür ederiz.
        Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• teselli
          Tecrübeli
          • 16 Nisan 2009
          • 355

excel olarak ekledim bakarsınız..
          Eklenen Dosyalar
          "Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."

'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            neydi o tufan yaw..silmeye yetiştiremedim:( kaç tane sildiğimi hatırlamıyorum 3.sayfa haberlerinin yerimi burası?..

aklındanmı zoru vardı acaba? hayret bişi..

biraz dinlensin..

neler oldu pek anlayamadım, bazı sayfaları yeni okumak durumunda kaldım, ama bıraksaydınız da, eşinşeydi biraz
            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• teselli
              Tecrübeli
              • 16 Nisan 2009
              • 355

bedelsiz hiç yapılmamış 98 sonrası.. 91de tek bir kere yapılış..
              gerisi bedelsiz ve paso temettü iyi firmaymış ya
              "Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."

'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'

Yorum

• yagmur
                Kıdemli
                • 29 Nisan 2008
                • 4717

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

neler oldu pek anlayamadım, bazı sayfaları yeni okumak durumunda kaldım, ama bıraksaydınız da, eşinşeydi biraz
                fazla eşindi sevgili mesutc

hem toz kaldırdı,
                hem de üstünü paraladı her türden yazı vardı eli de çabuk yetişmekte zorlandım

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

bedelsizleri almışsınızdır ama bedellileri almak isteyip istemediğinizi size sormaları gerekirdi..aramadıklarına göre(unutulmuş hisse demişsiniz)bedellilerden yararlanamamışsınızdır..temettüler hesabınıza geçmiştir otomatik olarak..
                  hesabınızda temettülerden kaynaklanan nakit olsa dahi,kurumun bedellileri size sormadan alma yetkisi yoktur.hesabınızdan bilginiz dışında para çıkamaz.

buna göre;
                  60 lot bgfas ın bedelsizlerle bileşik olarak hesaplanması gerekir.

en doğru bilgi, hisselerinizin olduğu banka ile iletişime geçerek lot ve nakit miktarınızı öğrenmektir.
                  saygılar..
                  Bağfas bir hayli nakit temettü vermiş, aracı kurumlar yatırımcının onayını alamadıkları durumlarda, yatırımcının yararına olan işlemi yapmak zorundalar, sn advertiser ın hesabında temettüleri almadığı için nakit bulunacağı için, büyük olasılıkla parasının yettiği kadarıyla bedellilerden de yararlanmıştır. En azından iyi bir aracı kurumun yapması gereken budur
                  Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

fazla eşindi sevgili mesutc

hem toz kaldırdı,
                    hem de üstünü paraladı her türden yazı vardı eli de çabuk yetişmekte zorlandım

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      bedelsiz hiç yapılmamış 98 sonrası.. 91de tek bir kere yapılış..
                      gerisi bedelsiz ve paso temettü iyi firmaymış ya
                      Bağfaş, alkim ve dolayısı ile alka, enka bu anlamda aklıma geliveren iyi firmalar. Patronlarını tebrik etmek gerek

Yorum

• radyolog
                        OKURYAZAR
                        • 03 Ağustos 2008
                        • 22527

LOGO ii oluyor

DMSAS yanlız bırakmaz onu ( 78 lerimde geldi )

iyi akşamlar emeği geçenlere teşekkürler
                        DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• levent martı
                          Kıdemli
                          • 06 Eylül 2008
                          • 4782

tufan geçmiş.....
                          değerli hocalarım, dostlarım...
                          sağlık ve mutluluk sizlerin olsun,
                          hoşçakalın.
                          “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

carizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            teşekküler ziraat yaatırım , böyle bir günde hesabıma giremedim , ve sayende zararla kapattım . sana ne desem az......oooooooffffff
                            sinirlerim hopladı ya kırk yılın başı bi seans izleme fırsatı oldu..şu halimize bakk..sinirlendimmmmmmmmmmmmmmmm.....:a55:
                            hayırdır bre
                            epeydiir göremiyorduk sizi, şansızlığa bak

Yorum

• advertiser
                              Yeni üye
                              • 30 Nisan 2009
                              • 3

Dostlar cok saolun. Gercekten inanilmaz bir suratle bana cevap verdiniz. Ben ne oldugunuda bilmiyordum. Cunku araci kurum kapanmis ve benim adima takas banka devretmis. Telefonla sordugumda bana 60 adet dediler. Fakat ben aldigimda lot olarak aldigimdan cok eminim. Akibetini bilmiyorum tabiiki. Sizce su durumda ne olabilir?
                              Yine cok tesekkurler

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

iyi akşamlar görüşmek payllaşmak umuduyla

Yorum

Working...
                                X

Debug Information