Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Hisselerinizi yavaş yavaş realize etmekte yarar var, gerçi bir süre daha güzel bahar havasının süreceğini öngörüyor, içimden 30.000 - 31.000 lerin gözü mü çıktı ki diyesim de gelmiyor değil hani
Ama bir kısım hiselerin 31.000 endekste dahi şu anda bulunduğu seviyelerde olabileceği düşünülmelidir..
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
kazandıklarınızı yemekten topiğe uğramazsınız diye gitmiştir ortağım da
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
kazandıklarınızı yemekten topiğe uğramazsınız diye gitmiştir ortağım da
işin şakası bi yana zaten bende giremiyorum kaç zamandır geceden geceye açıköğretim sınavları falan bayağı yoğundum ,zaten işim gereği 2, seanslara hiç katılamıyorum.sağlık olsun diyelim ,bu arada rysas dan tırsdım 87 den aldıklarımı 82 yolladım lakin şimdi kaffamı taşlaramı vuram ben neyse 2.28 maliyetten sinpaş a geçtim biraz uzun vade takılmak lazım şu ara sinpaş kısa vade hedefim 2.76
Halili Rençberin analizini siz kopy etmişsiniz zaten; daha gerek var mı ki analize; kaldıki 10 gün öncesinde aynı hedefleri belirten iki cümlelik analizim de olmuştu ECILC de
işin şakası bi yana zaten bende giremiyorum kaç zamandır geceden geceye açıköğretim sınavları falan bayağı yoğundum ,zaten işim gereği 2, seanslara hiç katılamıyorum.sağlık olsun diyelim ,bu arada rysas dan tırsdım 87 den aldıklarımı 82 yolladım lakin şimdi kaffamı taşlaramı vuram ben neyse 2.28 maliyetten sinpaş a geçtim biraz uzun vade takılmak lazım şu ara sinpaş kısa vade hedefim 2.76
sngyo yu 1.35 de mart ayı başında yazmış ve 1.49 da tekrar uyarmıştım topği trendde hisse diye, ov o zaman alınırdı, ov dediğimiz de zaten 1-en fazla 3 aydır şu ara. biraz geç olmamıştır umarım
Hayırlı olsun
Sinpas GMYO 2009 ilk çeyrek için satis rakamlarini açikladi. Buna göre sirket
ilk çeyrekte 182 yeni ev ön satisi yaparken önceki satislarindan 60 adet iptal
gerçeklesti. Açiklanan rakamlarda 132 yeni satisla Aquacity2010 ön plana
çikarken, Lagün ve Ottomanors'da satislardan daha yüksek sayida iptal gerçeklesti.
Bosporus City'de ise nette 23 satis elde edildi. Açiklanan satis rakamlarini içinde
bulundugumuz makro kosullar içerisinde olumlu karsiliyoruz ve makro
görünümün oldugundan daha kötüye gitmeyecegi bir senaryo dahilinde ikinci
çeyrekte satis momentumunun artmasini bekliyoruz. [SNGYO.IS Mevcut Fiyat:
2.26 TL, Hedef Fiyat: 4.90 TL, Endeksin Üzerinde Getiri]
bu habere istinaden alım düşündüm ama şimdi kararsız kaldım
İyi geceler ,
Sosyal kulüp ile ilgili çalışmalar devam ediyor, davet alamadım diye düşünen arkadaşlar, heniz bir çok topik dostuna davetiye gönderemedim zaten; davetiye gönderdiğim ortağım bile henüz onaylamamış daveti
Slm tüm dostlara (vefasızlarına da!..) İşlerimin yoğunluğu, piyasanın boğa piyasası olmasından dolayı kaçmak, dinlenmek istedim
Nasıl olsa bu tür piyasada klavuza gereksinim duyulmaz, herkes kendi göbeğini kesebilir nasıl olsa dedim ama... ortagım da ter-i diyar eylemiş :040:
Yarın sanıyorum gün boyu olmasa da aranızda olurum sanıyorum; görüşmek, paylaşmak umuduyla Bu arada topiğe katkılarını esirgemeyen tüm dostlara içtenlikle teşekkür ederken, ketenhelva gibi uçup kaçanlara da sitemkarlığımız gönül içredir...
MKB–100 endeksi dün günü 893 puan ve %3,23 değer artışıyla 28,546 puan seviyesinden tamamladı. Yurtdışındaki toparlanmanın etkisiyle yükselen borsada yükseliş eğilimi dün de devam etti. Perşembe gününe alıcılı bir seyirle başlayan endeks, alımlarla en yüksek 28,552 seviyesini test etti. Bu seviyede tutunmakta zorlanan endeks gün içinde en düşük 27,657 seviyesini gördü. Endeks günü 28,546 puan seviyesinden tamamlarken, gün sonunda gerçekleşen işlem hacmi 2,5 milyar TL oldu.ABD'de açıklanacak ilk çeyrek bilânçoların piyasaların seyrinde belirleyici olmaya devam etmesi bekleniyor. Yurtiçinde bugün şubat ayı ödemeler dengesi ve mart ayı kapasite kullanım oranı açıklanacak. Bugün 2008 yılı 4. çeyrek konsolide bilançoların borsaya gönderilmesi için son gün. Dolayısıyla hisse bazlı hareketlilik görebiliriz.Teknik olarak destekler 26,500, 26,900, 27,400, 27,800 ve 28,200, dirençler ise 28,900, 29,500, 29,800, 30,100 ve 30,900 olarak izlenebilir. 28,500 seviyesinin aşağı yönlü kırılması durumunda, endeks 28,200 destek seviyesi altına geri çekilebilir. Yukarı yönlü hareketlerde endeks 28,900–29,500 bandında seyredebilir.
RAPOR-SIRKET HABERLERININ DEGERLENDIRILMESI(AK YATIRIM)
Ak Yatirim (www.akyatirim.com.tr) Arastirma Bölümü Tarafindan
Hazirlanan Sirket Haberlerinin Degerlendirilmesi Raporu:
"Alternatifbank – OLUMLU Öneri Yok – 30 milyon dolar ve 31 milyon
avro tutarinda 1 yil vadeli sendikasyon kredisi sagladigini duyurdu.
Toplam borçlanma miktari yaklasik 71 milyon dolara ulasiyor ve banka
böylece vadesi Ocak’ta dolmus olan 135 milyon dolarlik kredisinin
yaklasik yarisini yenilemis oluyor.
Finansbank – NÖTR Öneri Yok – 2008 karinin yaklasik %20,7’ine
karsilik gelen 75 milyon TL tutarinda nakit temettü dagitacagini
açikladi. Temettü dagitimi 30 Haziran’da gerçeklesecek. Buna göre
bankanin brüt nakit temettü tutari hisse basina 0,05 TL ve temettü
verim orani %1,0’a karsilik geliyor.
Dogan Holding – OLUMSUZ Öneri Yok – mevcut olumsuz konjonktur
sebebiyle Milli Piyango ihalesine teklif vermekten vazgecti.
Hatirlanacagi üzere sirket Subat ayi içerisinde Italyan Lottomatica
arasinda ortak teklif vermek üzere bir mutabakat zapti imzalanmisti.
TAV Havalimanlari Holding – OLUMLU Öneri Yok – istiraklerinden
TAV Istanbul ile vergi idaresi yaklasik 3 milyon TL tutarindaki vergi
cezasina iliskin uzlasmaya vardi. Buna göre, TAV Istanbul toplam 0,8
milyon TL ödeme yapacak.
BIM – NÖTR Endeksin Üzerinde Getiri – hisse basina brüt 0,8 (net:
0,68) TL nakit kar payi dagitacak. Dünkü kapanisa göre %2 temettü
verimini isaret eden karar sonrasi sirketten yaklasik 61 milyon TL
nakit çikisi gerçeklesecek (2008 sene sonu net nakit pozisyonu: 83
milyon TL).
Türk Telekom – NÖTR Öneri Yok – hisse basina brüt 0,4257591 TL
nakit kar payi dagitacak. Dünkü kapanisa göre %10 temettü verimini
isaret eden karar sonrasi sirketten yaklasik 1.490 milyon TL nakit