nugyo kafayı kaldırdı hadi hayırlısı.
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın Tşk
Beni arayacaklarına hafta başında giderken 2.56-1.60 seviyesinde yazdığım yazdığım TURCAS ı arasalar daha çok kazanırlardı
Hocam birileri varda yani... Günü birlik aliyormus satiyormusta.... Yani ne diyeyim.. Nasil avutacagimi sasirdim....
Simdi gelir yazdiklarimi okur eser gürler... Neme lazim.... Ben kacayim
Yorum
-
esasında 6. paketten çıkacak bir tekstil haberi için graik olumlu hale getiriliyor olabilir, ustlara ne düşünür acep..kaçan balık büyük olacak gibi..tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
***VKING*** VKING.E ve VKING.Y hisse senetlerinin siralari, sirketten istenen aciklamanin duyurulmus olmasi nedeniyle saat 11:00:00'den itibaren isleme acilacaktir. Siralarda 11:00:00 -11:10:00 saatleri arasinda acilis seansi yapilacak ve siralar, 11:15:00'ten itibaren Surekli Muzayede bolumunde yeniden isleme acilacaktir.***kaplumbaga83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10.04.2009 09:16
*** VKING *** VKING.E ve VKING.Y hisse senetlerinin siralari, Borsa Baskanligi tarafindan VKING.Y sirasinda olusan olagandisi fiyat hareketine istinaden sirketten aciklama istenmesi nedeniyle gecici olarak isleme kapatilmistir.***
IMKB
Yorum
-
seans içi bakamam ki sn trakctat, kaldıki mendrs tekstil sektöründeki işlerini 2 yıl önceden tasfiye işlemine başlamıştı, sanırım tesktil sektöründe saymamak geek, son 8-9 aydır izliyememekle birlikteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Yorum
-
sevgili yöneticilerim moderatörlerim ve bilumum yetkili amirlerim.
hani mesaj yazarken diğer arkadaşların mesajlarından alıntı yapıyoruz ya
işte o mesajları alıntı yaptığımızda otomatik olarak mesajın tarih ve saatini de
ekleyebilsek nasıl güzel olurdu ama
Yorum
-
tarihi merak ederseniz?kaplumbaga83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili yöneticilerim moderatörlerim ve bilumum yetkili amirlerim.
işte o mesajları alıntı yaptığımızda otomatik olarak mesajın tarih ve saatini de
alıntıdan mesaja gidersiniz ve orjinal halini okursunuz
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
demokrasilerde çareler tükenmiyoryagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertarihi merak ederseniz?
alıntıdan mesaja gidersiniz ve orjinal halini okursunuz
Yorum
-
Güzel yaratıcı bir düşünce tbrkaplumbaga83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili yöneticilerim moderatörlerim ve bilumum yetkili amirlerim.

Mümkün olup olmadığını bilmiyorum, sadece düşünülmemiş olanı düşünmeniz çok hoşuma gittiBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
teşekkür ederim hocam lakin yetkili amirlerim herşeyi devletten beklemeyin dedilerMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGüzel yaratıcı bir düşünce tbr
Mümkün olup olmadığını bilmiyorum, sadece düşünülmemiş olanı düşünmeniz çok hoşuma gitti
Yorum
-
LOGO 1.02-1.05 kademelerinden çay çorba içirebilirim der, keyfe keder
1.05 seviyesinden işlem görmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Hafta başında 2.50 seviyesinde iken dikkati çektiğim PETUN da haftalık nevalesini vermiş oldu böylece 2.66-2.68 kademelerinden işlem görmekte
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
olmuksa hareketlenmekte
mesajı yazarken kademe yazamadım 3.96-3.98 seviyesinden işlem görmekte idi, spekülatif bir hisse 4.00-4.04 kademelerinden çay çarbo içirebilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHafta başında 2.50 seviyesinde iken dikkati çektiğim PETUN da haftalık nevalesini vermiş oldu böylece 2.66-2.68 kademelerinden işlem görmekte
Hocam Petun icin 2,60-2,62´yi asmasi durumunda hareketlenme beklentisi var idi.... Son durum hakkinda birde sizin fikirlerinizi almak isterdim...
Yorum

Yorum