Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
tilki? sen oluyorsun...kelime oyunlarıyla, borsadan perişan vaziyette çıkmiş bir gaziyi gecenin bu saatinde teste tabi tuttuğuna göreee evet evet tilki =keten oluyur:kahkaha1:
ama kafa rakamlarla hızlı bir döngü içinde olmasına rağmen kül yutmayan da ben oluyorum:081::kahkaha1:
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
yok köy oyunu arpa buğday tahıl çıkarıyorum askerlere..savaşa gidecekler ganimet getirecekler de...;) ama 3.24 de işlem bitecek..borsadan nasıl kurtulacam başka?? oyuna sarmasam..sen yıldızlara sarmışsın ne güzell,eskiden benim de ilgi alanımdı ama ...ışık kirliliği artık o gökyüzünün önüne perde gibi geldi ..teleskop fln da yok..kafayı gökyüzünden,toprağa çevirdim bende...ekip biçip savaşıyorum tavsiye ederimm şiddetle
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
yok köy oyunu arpa buğday tahıl çıkarıyorum askerlere..savaşa gidecekler ganimet getirecekler de...;) ama 3.24 de işlem bitecek..borsadan nasıl kurtulacam başka?? oyuna sarmasam..sen yıldızlara sarmışsın ne güzell,eskiden benim de ilgi alanımdı ama ...ışık kirliliği artık o gökyüzünün önüne perde gibi geldi ..teleskop fln da yok..kafayı gökyüzünden,toprağa çevirdim bende...ekip biçip savaşıyorum tavsiye ederimm şiddetle
vışş.harbi oyunmu oynuyon yakmır.aboov.şu strateji oyunu filan,büyü imparatorluk kur,savaş,sömür vs demi bu..ben bi bruders in arms,bi hatırlamıyom ney oynadım psde..öyle bişeylerdi..
Yorum