M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ketenhelva
    ..................
    • 10 Aralık 2008
    • 1488

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi her telden var sende yaw..tıp var,felsefe var,edebiyat var,astroloji var,başkaaaa borsa varr..ne yok onu de ordan yazalım..müzik de varmış ilhan iremi tanıyan kaç kişi var hele ilk yaptığı parçalar..

hımmm sen de istediğine göre merdivenden inmeye başlayanlardansın demekkiii nası bulmaca çözerim bee..:081::081:

hafta sonu rehaveti içinde kafa zehir gibi çalışıyor..ama ben istemem bi da o yollardan geçmek tehlikeli ve yorucu

haa bir dakikaaa.o astro denen şeyden yok bende.kıl olurum,gıcık kaparım zaten o işe.sonradan aydım..astroloji ile ilgim alakam olmayıp:ka24:,astronomi ve dahi kozmoloji takılırım..
    her şey olacağına varır..

Yorum

• ketenhelva
      ..................
      • 10 Aralık 2008
      • 1488

loji eki bilim,bilimsel çalışmalar ile elde edilen yol toplamı manasında kullanılır,yani astroloji diye bir şey olamaz.mars yukarı çıktı ekliptik düzlem zodyagında amanın savaş halindesin,venüs mart ayı pek parlak görünür,aman sen duygusallaştın,uranüs neptünü yukardan kesti hasta olcan,jüpiterin büyük benegi dönüş hızını azalttı sokakta muza basıp ayağın kayacak.ne ayak yani bunlar..virgo takım yıldızının konumu milyon yıllardır degişmiyor,ey benim ruh halimi niye değiştiriyorlar haftanın her günü(ben virgo degil piscesim bu arada),hangi gün sınava girip kırık not alacağımı matematik hocamlamı ayarlıyor bunlar..adamlar daha 3 yıl önce burç sayısında kapıştılar yav,bakalım 12 mi olcek,13 mü..çok sevindim,beter olsunlar..cayy

Yorum

• yagmur
        Kıdemli
        • 29 Nisan 2008
        • 4717

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        loji eki bilim,bilimsel çalışmalar ile elde edilen yol toplamı manasında kullanılır,yani astroloji diye bir şey olamaz.mars yukarı çıktı ekliptik düzlem zodyagında amanın savaş halindesin,venüs mart ayı pek parlak görünür,aman sen duygusallaştın,uranüs neptünü yukardan kesti hasta olcan,jüpiterin büyük benegi dönüş hızını azalttı sokakta muza basıp ayağın kayacak.ne ayak yani bunlar..virgo takım yıldızının konumu milyon yıllardır degişmiyor,ey benim ruh halimi niye değiştiriyorlar haftanın her günü(ben virgo degil piscesim bu arada),hangi gün sınava girip kırık not alacağımı matematik hocamlamı ayarlıyor bunlar..adamlar daha 3 yıl önce burç sayısında kapıştılar yav,bakalım 12 mi olcek,13 mü..çok sevindim,beter olsunlar..cayy

evet.. hiç alakan olmadığını anladım bu açıklamalarla

astroloji değil astronomi ,kozmoloji hımmmmmmm
        Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• mecaz
          Tecrübeli
          • 02 Şubat 2009
          • 438

Kozmoloji nedir ?

( İzin ve vaktiniz ve keyfiniz varsa ( bu izni baştan istemediğim için özürle) )
          .................
          EGO SUM QUİ SUM........3.5 - 4........

Yorum

• ketenhelva
            ..................
            • 10 Aralık 2008
            • 1488

mecaz hicaz arkadaşımız kozmoloji nedir demiş,ansiklopedik olmayan fakat teatral bir yaklaşım ile kabaca başlangıcın felsefesi diyebiliriz..

Yorum

• mecaz
              Tecrübeli
              • 02 Şubat 2009
              • 438

mecaz hicaz arkadaşımız kozmoloji nedir demiş,ansiklopedik olmayan fakat teatral bir yaklaşım ile kabaca başlangıcın felsefesi diyebiliriz..
              Teşekkürler. Pek anlamadım ama, yine de teşekkürler. Bunları sorup cevap istemenin pek yeri değil sanırım bu başlık. yerinizi almayım.

( bu da pek teatral bir tirad olmadı ama)

=)
              ..............
              EGO SUM QUİ SUM........3.5 - 4........

Yorum

• ketenhelva
                ..................
                • 10 Aralık 2008
                • 1488

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Slm tüm dostlara (vefasızlarına da!..)
                İşlerimin yoğunluğu, piyasanın boğa piyasası olmasından dolayı kaçmak, dinlenmek istedim

Nasıl olsa bu tür piyasada klavuza gereksinim duyulmaz, herkes kendi göbeğini kesebilir nasıl olsa dedim ama...
                ortagım da ter-i diyar eylemiş :040:

Yarın sanıyorum gün boyu olmasa da aranızda olurum sanıyorum; görüşmek, paylaşmak umuduyla
                Bu arada topiğe katkılarını esirgemeyen tüm dostlara içtenlikle teşekkür ederken, ketenhelva gibi uçup kaçanlara da sitemkarlığımız gönül içredir...
                cigerimi deldi yani.belirtirim..

Yorum

• yagmur
                  Kıdemli
                  • 29 Nisan 2008
                  • 4717

kozmos; evren, boşluk ,gök, uçsuz bucaksız,:081: işte öle bişi
                  Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• ketenhelva
                    ..................
                    • 10 Aralık 2008
                    • 1488

mecaz hicaz kardeşe ek yanıt(bizden isteyen eli boş çevirmeyiz mentalitesi geregi);kozmoloji astronomi,ileri fizik ve ileri matematik dallarının bir karışımını kullanan bilim dalıdır,amaçlanan şey evrenin başlangıç aşamasını çözmeye çalışmak,mantıken olmaması gereken ama oldugu için şu anki evrene yönlenmeyi sağlayan güce ait kuralları bulmak ve günümüzde hala denklemlerdeki eksiklikler sayesinde varlıkları tanımlanabilen olgulara ait çalışma,bulgu,tanımlamalar konusundaki çalışmaların bütünüdür.hatta çok daha fazlasıdır..yani her şeyin kuramını(sicim,boyut teoremleri vs yide içeren) araştırma metodudur..
                    gibi bir şey,başka yüzlerce tanımlamada yapılabilir..kapişş??

Yorum

• yagmur
                      Kıdemli
                      • 29 Nisan 2008
                      • 4717

cigerimi deldi yani.belirtirim..
                      deldi deldi..benimde öle seni çok etkilediğini hemen yanıt vermediğinden anladım zaten..şok oldun..

ama.. mesut bey, ne kadar açık sözlü olduğunu, bir kez daha gösterdi bize..

affedicidir,yılmaz asla..biz adam olacağız...

Yorum

• ketenhelva
                        ..................
                        • 10 Aralık 2008
                        • 1488

mecaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Teşekkürler. Pek anlamadım ama, yine de teşekkürler. Bunları sorup cevap istemenin pek yeri değil sanırım bu başlık. yerinizi almayım.

=)
                        ..............
                        zaten tirada benzemiyor fazla kısa..

Yorum

• yagmur
                          Kıdemli
                          • 29 Nisan 2008
                          • 4717

virgo başak demi) anlatırmısın senin lojinden..biraz öğrenelim hazır bu işin bilim adamını bulmuşuz kaçırmayalım...forum böle bişi işte..bilen bilmeyene öğretsin..

Yorum

• ketenhelva
                            ..................
                            • 10 Aralık 2008
                            • 1488

hee virgo başak takım yıldızıda ney anlatam..başak takım yıldızınımı??

Yorum

• yagmur
                              Kıdemli
                              • 29 Nisan 2008
                              • 4717

mecaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

=)
                              ..............

olurmu hiç ,sevgili mecaz hep biz gelmeyeceğiz misafirliğe sizin mekana:081:

borsa olmadığına göre pazartesiye kadar istediğimiz gibi kullanacağız yerimizi..
                              borsacıların ne zaman ne konuşacağı belli olmaz,arada kağıt da konuşuruz ,zarar da kar da..hatta vergi bile ödüyor MM topik halkı ...şubat 30 ödeme günüdür..belli kuralları vardır ama konuşma özgürlüğü de vardır.

Yorum

• yagmur
                                Kıdemli
                                • 29 Nisan 2008
                                • 4717

hee virgo başak takım yıldızıda ney anlatam..başak takım yıldızınımı??

hııı acık başlarsın olmamıcayy

Yorum

Working...
                                X

Debug Information