Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bilmemki ama.bu çok ayrıntılı bir soru,benim astronomi işi daha genel.yıldız ney,kuasar ney,nötron,kırmızı cüce,kara delik,chandrasakkar sabiti,yani genel yol haritaları..
mecaz hicaz kardeşe ek yanıt(bizden isteyen eli boş çevirmeyiz mentalitesi geregi);kozmoloji astronomi,ileri fizik ve ileri matematik dallarının bir karışımını kullanan bilim dalıdır,amaçlanan şey evrenin başlangıç aşamasını çözmeye çalışmak,mantıken olmaması gereken ama oldugu için şu anki evrene yönlenmeyi sağlayan güce ait kuralları bulmak ve günümüzde hala denklemlerdeki eksiklikler sayesinde varlıkları tanımlanabilen olgulara ait çalışma,bulgu,tanımlamalar konusundaki çalışmaların bütünüdür.hatta çok daha fazlasıdır..yani her şeyin kuramını(sicim,boyut teoremleri vs yide içeren) araştırma metodudur..
gibi bir şey,başka yüzlerce tanımlamada yapılabilir..kapişş??
Kapişş, gringo.
Yanii, bu konu da, ne atarsan tutar mevzuulardan. ( sizi, topik topik halkını, ve keyborsa milliyetini tenzih ederek)
olurmu hiç ,sevgili mecaz hep biz gelmeyeceğiz misafirliğe sizin mekana:081:
borsa olmadığına göre pazartesiye kadar istediğimiz gibi kullanacağız yerimizi..
borsacıların ne zaman ne konuşacağı belli olmaz,arada kağıt da konuşuruz ,zarar da kar da..hatta vergi bile ödüyor MM topik halkı ...şubat 30 ödeme günüdür..belli kuralları vardır ama konuşma özgürlüğü de vardır.
Teşekkürler yağmur =)
Bizim mekan daha gayri ciddi ya, burda büyüklerimin yanında ciddi olmak gerek, terbiye icabı ;)
gelsin valla,bak işte muhabbetse muhabbet.. hafta sonu zaten şoktan şoka girmişiz,bide okkalı bir yazı ile ondan da şok...gelir belkii dayanamaz senin nüktelerine))
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
bilmemki ama.bu çok ayrıntılı bir soru,benim astronomi işi daha genel.yıldız ney,kuasar ney,nötron,kırmızı cüce,kara delik,chandrasakkar sabiti,yani genel yol haritaları..
Hocam ya, kırmızı cücede mi var?
Her yönden kendinizi geliştirmenize hayran oldum. Gerçekten. Bundan sonra daha çok okuma kararı aldım ayrıca.
var var.hoca mesut hoca.ben ketenhelva..
güneş sanırım kırmızı cüce olcak 5-6 milyar yıl sonra..(yani ne olacagı aslında şu an kesin olarak bellide,ben net hatırlamıyorum)..
Yorum