M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Günaydın güzel bir gün olması temennisiyle
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
0.69 seviyesinden grund da trade denenebilir hedef 0.72Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
0.72-0.71 seviyelerinden iheva çay çorba içirebilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın güzel bir gün olması temennisiyle
Günaydin hocam.... Dün mumla ariyorlardi sizi buralarda.... ;)
Yorum
-
golds 0.81 seviyesinden çay çorba ikram edebilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Günaydın TşkEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydin hocam.... Dün mumla ariyorlardi sizi buralarda.... ;)
Beni arayacaklarına hafta başında giderken 2.56-1.60 seviyesinde yazdığım yazdığım TURCAS ı arasalar daha çok kazanırlardı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Alctl kv 1.28-1.30- seviyelerinden alım düşünülebilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
NUGYO da umarım hareket zamanı gelmiştir artık
Yorum
-
aldık hadı hayırlısı bın lotMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergolds 0.81 seviyesinden çay çorba ikram edebilir
Yorum
-
otkar 9.20-9.25 seviyelerinden çay çorba içirebilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
*NUGYO*** Nurol Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S.'nin 09.04.2009 tarihinde yapilan Olagan Genel Kurul Toplantisinda Yonetim Kurulu'nun teklifi dogrultusunda Sirket Karindan kanun ve ana sozlesme geregi ayrilmasi gereken tutarlar ayrildiktan sonra geriye kalan miktardan 732.608,38 TL'lik kisminin (1 TL nominal hisseye isabet eden tutar (brut=net): 0,07326 TL ) 31.05.2009 tarihine kadar Yonetim Kurulu'nun uygun gorecegi zamanlarda ve miktarlarda nakit olarak dagitilmasina karar verildigi, Sirket Ana Sozlesmesinin "Sermaye ve Hisse Senetleri" baslikli 7. maddesinin Sanayi ve Ticaret Bakanligi Ic Ticaret Genel Mudurlugu'nun 30 Mart 2009 tarih ve 1774 sayi ile tastikinden gecen sekliyle degistirilmesinin, Sirket Yonetim Kurulu'nun 3 kisiden olusmasina, uyeliklere 1 yil sureyle gorev yapmak uzere M. Oguz Carmikli, Bekir Cumurcu ve Dursun Ali Alp'in secilmelerine, Sirket Denetciliklerine 1 yil sureyle gorev yapmak uzere Mehmet Buyurgan ve Sena Bener'in secilmelerine karar verildigi, Yonetim Kurulu'nun onerisi dogrultusunda DRT Bagimsiz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Musavirlik A.S.'nin Bagimsiz Denetim Sirketi olarak belirlenmesine karar verildigi, Yil icerisinde yapilan bagislar hakkinda Genel Kurul'a bilgi verildigi, bildirilmistir. Genel kurul toplanti tutanagi, soz konusu ana sozlesme maddesinin eski ve yeni sekli ve kar dagitim tablosu Gunluk Bulten ekinde, kar dagitim tablosu ayrica internet sitemizin "Sirketler" bolumunde de yayinlanacaktir. ***NUGYO***MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNUGYO da umarım hareket zamanı gelmiştir artık
Yorum
-
RAPOR-SIRKET HABERLERININ DEGERLENDIRMESI(HSBC YATIRIM MENKUL DEGERLER)
HSBC Yatirim Menkul Degerler (www.hsbc.com.tr) Tarafindan
Hazirlanan Sirket Haberlerini Degerlendirme Raporu:
"Anadolu Hayat 2009'da hayat bransi prim üretiminin 2008 yili seviyelerinde
gerçeklesmesini bekliyor. Genel Müdür Afsin Oguz'un Reuters'da yer alan
açiklamalarina göre sektör 2009'un ilk iki ayinda %1 daraldi ve bu seyir
yilsonuna kadar devam edebilir. Sirket yilsonunda hayat bransinda 345m TL
prim üretimi hedefliyor. Bu hedefi issizlik sigortasi gibi yeni ürünlere
odaklanarak elde etmeyi planlayan sirket, BES'e katilimin 2008'de oldugu gibi
2009'da da 100 binin üzerinde gerçeklesecegini öngörüyor. [ANHYT.IS
Mevcut Fiyat: 1.57 TL, Hedef Fiyat: 3.00 TL, Endeksin Üzerinde Getiri]
BIM
BIM, 2008 yili karindan hisse basina brüt 0.8TL (toplam 61 milyon TL) nakit
temettü dagitim karari aldi. Genel Kurul tarafindan onaylanmasi durumunda
temettü 27 Mayis tarihinde dagitilacak. Dagitilacak temettü miktari %2 oraninda
temettü verimine denk gelmektedir. [BIMAS.IS Mevcut Fiyat: 36.50 TL, Hedef
Fiyat: 43.00 TL, Endeksin Üzerinde Getiri]
ÇIMSA
Çimsa Genel Kurulu nakit temettü dagitim önerisini onayladi. Buna göre
sirket hisse basina 0.43 TL temettü ödeyecek. Ödemenin baslangiç tarihi
konusunda bilgi verilmezken sürecin 29 Mayis’a kadar tamamlanacagi belirtildi.
Açiklanan miktar su anki hisse fiyati ile %11 temettü verimliligine isaret ediyor.
[CIMSA.IS Mevcut Fiyat: 3.90 TL, Hedef Fiyat: 3.80 TL, Endekse Paralel
Getiri]
HALKBANK
Halkbank 100mn TL tutarinda alacagini yeniden yapilandirdi. Halkbank Genel
Müdürü Aydin, 6 günde 4,000'den fazla müsterisiyle Masaya oturup 100mn TL
tutarinda alacagi yeniden yapilandirdiklarini açikladi. Aydin, "sorunlu kredileri
yeniden yapilandirma programinin" 57,000 müsteriyi kapsadigini ve büyük ilgi
gördügünü belirtti. Program dahilindeki yeniden yapilandirmalar hem Halkbank
hem de sektörün takipteki alacaklar oranini asagi çekecegi gibi, banka
karliliklarina da olumlu olarak yansiyacaktir. Ancak bu performansin kaliciligi
ve devamliligi ekonomideki toparlanma hizina bagli olacaktir. [HALKB.IS
Mevcut Fiyat: 4.24 TL, Hedef Fiyat: 5.00 TL, Endeksin Üzerinde Getiri]
TAV
TAV Istanbul vergi denetiminde uzlasma sagladi. TAV Havalimanlari Holding’in
% 100 bagli ortakligi olan TAV Istanbul, Maliye Bakanligi Hesap Uzmanlarinca
yapilan incelemeler sonucunda Aralik 2006 - Aralik 2007 dönemi için teblig
edilen toplam 3 milyon TL tutarindaki KDV vergisi asli ve ceza tutarinda gidilen
uzlasma sonucu toplam tutarin 829 bin TL’ye düsürüldügünü açikladi.
[TAVHL.IS Mevcut Fiyat: 3.10 TL, Hedef Fiyat: 3.13 TL, Endekse Paralel
Getiri]
TÜRK TELEKOM
Türk Telekom 2008 yili karindan 0.426 TL tutarinda nakit temettü dagitim karari
aldi. 11 Mayis tarihinde yapilacak Genel Kurul'da onaylanmasi durumunda geçerli
olacak bu temettü miktari hisse için %10.4 oraninda temettü verimine isaret
etmektedir. [TTKOM.IS Mevcut Fiyat: 4.10 TL, Hedef Fiyat: 3.70 TL, Endekse
Paralel Getiri]"
Yorum

Yorum