biması 3750 satan topbaş geri aldı 3350 den vay uyanık
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Gica....
Almanyadayim....
iki sene önce köyüm köylüm dedim köy icin orta seviyeninde üstünde bir website yaptim... Ziyaretci defteri forumu radyosuyla beraber... Yani bir köy sitesi icin yetip artacak derece hersey vardi....
Ne oldu biliyormusunuz... ´8-10 aylik bir ara gazdan sonra önce yataya sonra cöküse gecti hersey...
Gamsizdir milletimiz... Bu EDY ne yapar ne eder ayda kac lira öder burasi icin demezler... Her ay kendi cebimden 30 TL para öderken kimse sormaz... Alin sitenizi basiniza calin artik ugrasmiyorum dedigimdede kiyameti koparirlar... Senden baska kimse altindan kalkamaz bunun derler....
Budur.....
emin olun aynı şeyleri yaşadım
. burdaki insanlara yani , tecrübeli insanlardan istifade edenlere çok rica ediyorum hiç bir karşılığın beklenmediği ortada 15 gündür takip ediyorum ve gördüm. Forum içindeki sponsor reklamlara tıklamayı alışkanlık haline getirelim. Bazen izleyerekte faydalı olabiliriz.
(tüm samimiyetimle söylüyorum forum ile olan tanışmam 15 gündür. kimsenin aklına site yöteticisi filanda ayak yapıyo demesin gerçekten emeği olan arkadaşlara ayıp olur...)"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteremin olun aynı şeyleri yaşadım
. burdaki insanlara yani , tecrübeli insanlardan istifade edenlere çok rica ediyorum hiç bir karşılığın beklenmediği ortada 15 gündür takip ediyorum ve gördüm. Forum içindeki sponsor reklamlara tıklamayı alışkanlık haline getirelim. Bazen izleyerekte faydalı olabiliriz.
(tüm samimiyetimle söylüyorum forum ile olan tanışmam 15 gündür. kimsenin aklına site yöteticisi filanda ayak yapıyo demesin gerçekten emeği olan arkadaşlara ayıp olur...)
Sn Gica su satirlara ruh veren ellerde ard niyet aramam... Artik satir aralarini az cok okuyabiliyoruz cok sükür...
Acikcasi üyelerimizden reklamlara tiklamalari icin özel bir gayret göstermelerinide beklemem...
Sahsim adina site sahibi Simurg hocaya sonsuz hürmet duydum... Dürüst temiz ve mert bir kisilik sahibi olduguna iman etmis olmasaydim bir dakika dahi emek vermezdim buraya...
Amac KYnin rahati... Temiz satilik kisileri bünyesinde barindirmayan bir forum ortami...
Ve biz bu yola bas koyduk....
Acik ve net bir sekilde yazayim... Bana degil bizlere bazen alcakca teklifler geliyor yalani yok... Fakat patronum Simurg hocayla aramizda gecen diyalog net... Eger icimizde satilik bir sahsiyet oldugunu anlarsam aninda birakirim burayi....
Biz buyuz....
Ve herkesinde bunu bilmesini istiyoruz....
Yorum
-
yok pastoral ve natural serbest stil takılıyorum biliyorsun..nerde vakko nerde garip keten..yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterketen vakkodan elbise giyebildinmi?
)her şey olacağına varır..
Yorum
-
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Gica su satirlara ruh veren ellerde ard niyet aramam... Artik satir aralarini az cok okuyabiliyoruz cok sükür...
Acikcasi üyelerimizden reklamlara tiklamalari icin özel bir gayret göstermelerinide beklemem...
Sahsim adina site sahibi Simurg hocaya sonsuz hürmet duydum... Dürüst temiz ve mert bir kisilik sahibi olduguna iman etmis olmasaydim bir dakika dahi emek vermezdim buraya...
Amac KYnin rahati... Temiz satilik kisileri bünyesinde barindirmayan bir forum ortami...
Ve biz bu yola bas koyduk....
Acik ve net bir sekilde yazayim... Bana degil bizlere bazen alcakca teklifler geliyor yalani yok... Fakat patronum Simurg hocayla aramizda gecen diyalog net... Eger icimizde satilik bir sahsiyet oldugunu anlarsam aninda birakirim burayi....
Biz buyuz....
Ve herkesinde bunu bilmesini istiyoruz....
Bu anlamda azda olsa bazen nahos durumlar yasanabiliyor... Bizleri mazur görün... Ayni anda yüzlerce kisinin yazisini takip etmek amacini hedefini cözmeye calismak kolay degil.....
Yorum
-
mehmetayhan hocam boluc için çok teşekkürler 1.47den aldım 1.60dan yazmıştım sabah gitmiş çok şükür
emeğiniziçin teşekkürler hocam ne zamandır ilk defaz kazandım valla kazanmak başka bişeymiş yaben de anladım şimdik ne demek olduğunu
:081:
'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehmetayhan hocam boluc için çok teşekkürler 1.47den aldım 1.60dan yazmıştım sabah gitmiş çok şükür
emeğiniziçin teşekkürler hocam ne zamandır ilk defaz kazandım valla kazanmak başka bişeymiş yaben de anladım şimdik ne demek olduğunu
Daim olur insallah...
Yorum
-
-
1520 birazını yerine koyabilirsinmehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehmetayhan hocam boluc için çok teşekkürler 1.47den aldım 1.60dan yazmıştım sabah gitmiş çok şükür
Yorum
-
1.51den koydum hocam az önce teşekkürler tekrar:081:mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1520 birazını yerine koyabilirsin'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
Yorum