hayırlı akşamlar arkadaşlar
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterreysastan parayı vurdunuz bu ğün demi
Allah bereket versin diyoruz hocam.....
Yorum
-
-
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneden hiç katılım yok anlamıyorum. neyse bana iyi akşamlar kalanlara bol kazançlar
Hocam
Bjk.
soracam illaki
Grafik olarak çizilse hisse deki hedef ne olabilir.
T.Anz.yoksunu olduğumdan merak ediyorum.
Şayet müsait olursanız.
Tşk.
Svg.
Yorum
-
sevgili mesutcMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneden hiç katılım yok anlamıyorum. neyse bana iyi akşamlar kalanlara bol kazançlar
çalkalanan bir piyasa izledik 2 gündür..ve MM hisseleri al-sat yaparkende gevezeliği bıraktık diye neden düşünmessiniz de...katılım yok dersiniz
hızlı ve seri olamadığımızdan belki de..süratinize yetişmek zor.:081:
ama imkansız değil..zamanla olacak hepsi..
sizin bize kırgınlığınız olmadığı gibi bizlerin de sizlere karşı bir kırgınlığımız yoktur..okuyor ve dersimizi yapıyoruz heyecan ve sessizlik içinde..yazmasak,çizmesek,yollamasak ta..okuyor ve değerli bilgilerinden faydalanıyoruz MM de.çok yakında MMmmmmh olacak ,keyfimize diyecek yok yani
saygılar
sevgilerBirşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam, müsait olduğunuzda "Olmks" tutmaya devam ediyorum, hedefi hakkında bilgi verebilirmisiniz?
Bende memnun olacam.
Fazla sormaya çekiniyorum.
Hocam kırılırmı?alınırmı?demekten
sus geldi bana da.
Yorum
-
MİLLİ PİYANGO'NUN ÖZELLEŞTİRİLMESİ İÇİN AÇILAN İHALEYE 2 TEKLİF GELDİ
Milli Piyango'nun özelleştirilmesi için
açılan ihaleye 2 teklif geldi.
Özelleştirme İdaresinden yapılan açıklamaya göre, şans oyunlarının 10 yıl
süreyle, lisans devri yoluyla özelleştirilmesi için açılacak ihalede, DAF
Araştırma Geliştirme A.Ş. (Doğuş Holding/Alarko Holding/Fina Holding) - OPAP-S.A.
ortak girişim grubu ile Şans Oyunları Yatırım Yatırım Holding A.Ş. teklif
verdi.
Bu yılın ilk büyük ihalesi olacak olan şans oyunlarının lisans verilmesi
suretiyle özelleştirilmesinde sürecin, bu ay içinde tamamlanması planlanıyor.
(15/04/2009 - 17:53:05)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
teşekkürler hocam hepinizden Allah razı olsunmehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterreysastan parayı vurdunuz bu ğün demi
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirileri Alka ya el atsın
bir düzeltme yapmak ihtiyacı hissettimMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBiraz sabır gerektirecek o hisse, 2 hafta sabretmeyi göze almayan boşansın şimdiden
Ayrıca el insaf edin ama, 2 gün önce yapılan tespit yahu, her gün %10 da gitmezki her analiz edilen, bu ülkede yıllık banka mevsuat faizi %17
işim dolayısı ile seans saatleri içinde artık eskisi gibi sıkı takip etme imkanı bulamıyorum maalesef bulabildiğim zamanlarda da iki kelam etmeye çalışıyorum
yukarıda yazdıklarımda bu neticede idi
bir diğer yandan banka mevduat faizlerinin ne olduğunu finans piyasaları ile ilgilenen herkes bilir,bilmek zorundadır getiri/götürü vb nedeni ile
yani kalın harflerle yazmanın gereği yoktu ben bile gözlüklerim olmadan
okuyabiliyorum normal font ta yazıları
sonuç olarak hepimizin birbirimizden öğreneceği şeyler var, forumlar zaten bunun için vardırlar
başarılarınızın devamı dileklerimleDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
sn nur,nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende memnun olacam.
Fazla sormaya çekiniyorum.
Hocam kırılırmı?alınırmı?demekten
sus geldi bana da.
inanın ya ben kendimi anlatamadım, ya da analyamıyoruz birbirimizi...
Daha önce beni uzun süredir takip ettiğinizi yazmıştınız, topiğinde uzun süredir müdavimlerindensiniz; bilmeniz gerekmez mi, sürekli yazdım çünkü;SAHOL hissesindeki ayı tuzağı olduğu artık daha iyi anlaşılan şubat ayındaki mesajım sonrası, topiğimde hiç görmediğim bir arkadaş, sizin mesajınızı okuyarak da aldım dememesine rağmen, sadece sitemli bir mesajına istinaden SAHOL hissesini en dib noktasından 3.20 üzerine çıkıncaya kadar takipten çıkarmayıp sürekli bilgilendirdim. Okumuş olmalısınız.
Bundan önceki mesajlarımda da, mesajlarıma istinaden yaptığınız işlemi yazın ki, hangi hissede olduğunuzu bileyim ve yoğunlaşayım diye de defalarca yazdım. Bir başka mesajım, anımsamalısınız, %5 ve üzeri getiri elde edilemeyen hisselerde eğer topikteki kişilerde varsa belirtsin sorsun, bilgilendiririm göz önünde tutarım hisseyi de dedim.
Daha nasıl anlatabilirim bilmemki...
Tepki gösterdiğim durumu da ok iyi biliyor olmalısınız, bilmiyorsanız topiği okuduğunuzdan şüphe duyarım doğrusu :ka24:
Çat kapı gelip alakasız, takibimde olmayan hiç bir mesajımda belirtmediğim dikkat çekmediğim hisselerin seans içinde üstelik ücretsiz yatırım danışmanıymışım gibi sorulmasına kızıyorum, hele bu kişi bırakın katkı yapmayı, daha selam bile vermemişken topiğe...
Bir diğer konu piyasaların sıkıcı olduğu %3-5 primlerin zor yapıldığı dönemde primi % 5 i geçen şu anda ise %7-10 arasında primlenmiş ancak trende oturmamış ve bu nedenle doğal olarak takip dışı kalmış hisselerde sorulmamamasını rica ettim. Nedeniini çok açık yazdım; günde minimum 10 hisseye dikkat çekiyorum, %5-10 prim beğenilmeyip üstelik seans içinde en tepede satılması için uğraşılıyorsa benim buna gücüm de takatim de yetmez diye kaç kez belirttim...(oysa kaç kez yazdım seans dışında akşam sohbetlerinde mümkün olabilir bu hisseleri irdelemek diye, trende girip girmediğini de zaten nasıl anlayacağız diğer türllü; yeri geldi yazayım, mesajlardan alıntı yaparak...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum