emeklica Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hemde nasıl :( Tşk ederimBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
-
Yahu pc den değil sorun HP nin özel versiyonu special edıtıon duro 3 MB RAM li pc si var daha Haziranda aldım sorun benim pc deki yeni programları kullanmakta zayıf kalmam ve pc nin ing prog yüklü olmasıketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryav hocam kıy paraya al şöyle bi duo işlemci,quadro çekişli,hekza torklu,penta çıkışlı bişey.senin makine 5le 8i çarp söyle rakamı deyince hala abaküs kullanıyor..
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
-
okkay.muy bientos.vamos ala playa..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYahu pc den değil sorun HP nin özel versiyonu special edıtıon duro 3 MB RAM li pc si var daha Haziranda aldım sorun benim pc deki yeni programları kullanmakta zayıf kalmam ve pc nin ing prog yüklü olması
her şey olacağına varır..
Yorum
-
-
10.04.2009 11.59MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLOGO 1.02-1.05 kademelerinden çay çorba içirebilirim der, keyfe keder
1.05 seviyesinden işlem görmekte
1.13 seviyesini görmüş durumda ve 1.12 den işlem görmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
1 05 alınıp -1 10 verilmiştirmehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1150 tavanı
teşekkürler..
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
üstat senin çay çorban %10 aşagı olmuyormu:081:MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10.04.2009 11.59
1.13 seviyesini görmüş durumda ve 1.12 den işlem görmekte
Yorum
-
Piyasaya da bağlı ort, ama ihtiyatlı davranıp %5 barajı koyuyorum açıkgözlük yaparak, başım gözüm ağrımasın diyemehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat senin çay çorban %10 aşagı olmuyormu:081:
Ortak sen de tradeye hızlı girdin, tebrikler :081:Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum