M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • radyolog
    OKURYAZAR
    • 03 Ağustos 2008
    • 22512

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz sabır gerektirecek o hisse, 2 hafta sabretmeyi göze almayan boşansın şimdiden

Ayrıca el insaf edin ama, 2 gün önce yapılan tespit yahu, her gün %10 da gitmezki her analiz edilen, bu ülkede yıllık banka mevsuat faizi %17
    aman svg mesutc

sitemde bulunmak istememiştim

yanlış anlaşıldıysam affola
    DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• mehmetayhan
      Demirbaş
      • 23 Temmuz 2008
      • 1850

boyner bu sefer 070 deneyebilir bakalım

Yorum

• yagmur
        Kıdemli
        • 29 Nisan 2008
        • 4717

*abd'de martta tüfe yüzde 0.1 azaldi(beklenti +0.1%, önceki +0.4%)
        (15/04/2009 - 15:30:05)
        Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
          Kıdemli
          • 29 Nisan 2008
          • 4717

*abd'de martta çekirdek tüfe yüzde 0.2 artti(beklenti +0.1%, önceki +0.2%)
          (15/04/2009 - 15:30:11)
          Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
            Kıdemli
            • 29 Nisan 2008
            • 4717

*merkez bankasi'nin belirlediği aliş/satiş kurlari dolar 1.5881/1.5958, avro 2.1008/2.1109 tl
            (15/04/2009 - 15:33:26)

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

Tuborgda stop yapmak gerekiyormuş 1.18 civarında, sorulmayan hisseler üzerine yazmıyorum, o nedenle pas geçmişiz 1.15 de desteği var, elinde olan varsa detaylı bakalım, yoksa da zaman harcamış olmayalım

Goldaş bir türlü enerjisini toplayamadı, geçen hafta yazdığım duurm devam ediyor; ama, çay çorba içeceklere dönüktü mesaj, 1.83 seviyesine hareketini yapmıştı yanılmıyorsam, şimdilik fazla bir beklentiye girmeyi gerektirecek durumu malesef yok
              Petun deli oğlan iyidir teknik görünümü, endişeye mahal yoktur.
              Grund da teknik açıdan sorun yok hala ama ağır hantal kaldı şimdilik at değiştirilebilir.
              Gusgr teknik açıdan sorunsuz,
              07/04/2009

Mart ba;inda 1.03 de 'ken daha sonra 1.17 de trade yazdi[im gusgr de çay çorbaya daha sonrasında daha fazlasına da hazır olmak gerekir
              Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• mehmetayhan
                Demirbaş
                • 23 Temmuz 2008
                • 1850

alcar 8000 ğeçti 8500 dogru yolcu

Yorum

• yagmur
                  Kıdemli
                  • 29 Nisan 2008
                  • 4717

Wsj: Bankalar mortgage hacizlerini hizlandirdi wall street journal'da yer alan habere göre, abd'de büyük
                  mortgage şirketlerinin bazilari, borçlarini ödemekte zorlanan
                  konut sahiplerine ilişkin haciz işlemlerini hizlandirdilar.
                  Haberde, jp morgan, wells fargo, freddie mac ve fannie mae
                  gibi kuruluşlarin geçici moratoryumu kaldirarak son haftalarda
                  hacizleri hizlandirdiklari belirtildi.
                  Kararin çok sayida amerikali'nin daha konutlarini kaybetmesine
                  yol açacaği vurgulaniyor.

*** ibs haber merkezi ***
                  (15/04/2009 - 16:11:34)

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

VKGYO da 1.30 seviyesinden yapılacak alımlar prim potansiyeli taşıyor

pc mahvetti beni bugün
                    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

Reysas 1.14 e tepkiye hazrlanıyor BJKAS 3.22 ye götürdü tepki hareketini

Yorum

• MESUTC
                        KEYFE KEDER YAZAR
                        • 22 Mayıs 2008
                        • 4444

neden hiç katılım yok anlamıyorum. neyse bana iyi akşamlar kalanlara bol kazançlar

Yorum

• deneyimli çaylak
                          Seyirci Üye
                          • 18 Şubat 2009
                          • 48

ben artık sadece okuyorum üstad...
                          geçen şakasına bi yazı yazdık mavilim üstadı kırdık...
                          en iyisi yazmamak dedim birini kırmaktansa..

Yorum

• mehmetcengiz55
                            Aktif
                            • 24 Mart 2009
                            • 62

Perakende satış verilerinin resesyonun azalmakta olduğu umutlarını kırmasının etkisiyle dün ABD borsalarında moraller bozulurken, ABD Merkez Bankası Başkanı Bernanke ve ABD Başkanı Obama'nın ekonominin toparlanma işaretleri verdiğine yönelik açıklamalarına rağmen sert düşüş gözlendi. Asya borsaları hafif kayıplarla günü tamamlarken, Avrupa ve vadeli ABD endeks kontratlarındaki görünüm İMKB'nin satıcılı açılışında etkili oldu. En düşük 27.749 puan seviyesini gören endeks bir miktar tepki alımı ile 28.000 seviyesine yöneldi ve yatay seyre girdi. Bileşik Endeks, ilk seansı sadece 5 puanlık kayıpla 28.155 puan seviyesinden tamamladı. İlk yarıda 856 milyon TL'lik işlem hacmi oluştu. Endeksin ikinci seansta, 28.000 seviyesi üzerindeki seyrini sürdüreceğini düşünüyoruz. Bugün ABD'de TSİ 15:30'da TÜFE ve NY Empire State İmalat Endeksi ve TSİ 16:15'de de Sanayi Üretimi rakamları açıklanacak.
                            ^^ALLAH İLMİ İSTEYENE ZENGİNLİĞİ DİLEDİGİNE VERİRMİŞ^^

Yorum

• EDY
                              Yasaklı
                              • 15 Aralık 2008
                              • 1381

Reysas 1.14 e tepkiye hazrlanıyor BJKAS 3.22 ye götürdü tepki hareketini

Hocam o Bjkas 3,02-3,04 alim yapip 2,96 stoploss seviyesi olarak düsünüyordum ama kagitta yakalandim.. olmadi.... Devami gelir bunun burada birakmas siyah beyaz

Yorum

• mehmetayhan
                                Demirbaş
                                • 23 Temmuz 2008
                                • 1850

reysastan parayı vurdunuz bu ğün demi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information