M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • key34
    Aktif
    • 14 Nisan 2008
    • 177

hayırlı akşamlar arkadaşlar

Yorum

• EDY
      Yasaklı
      • 15 Aralık 2008
      • 1381

mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      reysastan parayı vurdunuz bu ğün demi

Allah bereket versin diyoruz hocam.....

Yorum

• mehmetayhan
        Demirbaş
        • 23 Temmuz 2008
        • 1850

hayırlı akşamlar ğüzel oldu buğün
        yarına bakarız tekrar

Yorum

• mehmetayhan
          Demirbaş
          • 23 Temmuz 2008
          • 1850

simurg üstat merhabalar

Yorum

• jdanovan
            Yeni Üye
            • 14 Nisan 2009
            • 40

katılımın olmaması, belki cevap verilmediğindendir hocam. sorulan sorulara.
            fakir yaşadı da..

Yorum

• nur
              Tecrübeli
              • 03 Mayıs 2008
              • 620

Bjk.
              3.10 alıp ........3.20 kaptırdım.
              Dk.farkıyla elimden uçuyor.:(
              Kapı veya tel çalsa satamyacağım.
              Düşüşte olsa kesin tel çalar satamam.
              bu kağıt üçüncü kez 3.40 deniyor hayırlısı.

Yorum

• nur
                Tecrübeli
                • 03 Mayıs 2008
                • 620

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                neden hiç katılım yok anlamıyorum. neyse bana iyi akşamlar kalanlara bol kazançlar

Hocam
                Bjk.soracam illaki
                Grafik olarak çizilse hisse deki hedef ne olabilir.
                T.Anz.yoksunu olduğumdan merak ediyorum.
                Şayet müsait olursanız.
                Tşk.
                Svg.

Yorum

• yagmur
                  Kıdemli
                  • 29 Nisan 2008
                  • 4717

neden hiç katılım yok anlamıyorum. neyse bana iyi akşamlar kalanlara bol kazançlar
                  sevgili mesutc
                  çalkalanan bir piyasa izledik 2 gündür..ve MM hisseleri al-sat yaparkende gevezeliği bıraktık diye neden düşünmessiniz de...katılım yok dersiniz
                  hızlı ve seri olamadığımızdan belki de..süratinize yetişmek zor.:081:
                  ama imkansız değil..zamanla olacak hepsi..

sizin bize kırgınlığınız olmadığı gibi bizlerin de sizlere karşı bir kırgınlığımız yoktur..okuyor ve dersimizi yapıyoruz heyecan ve sessizlik içinde..yazmasak,çizmesek,yollamasak ta..okuyor ve değerli bilgilerinden faydalanıyoruz MM de.çok yakında MMmmmmh olacak ,keyfimize diyecek yok yani
                  saygılar
                  sevgiler
                  Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• gica
                    Aktif
                    • 18 Mart 2009
                    • 250

Hocam, müsait olduğunuzda "Olmks" tutmaya devam ediyorum, hedefi hakkında bilgi verebilirmisiniz?
                    "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
                    futbolcu, hiçbir zaman
                    büyük futbolcu olamaz."
                    Gheorghe Hagi

Yorum

• nur
                      Tecrübeli
                      • 03 Mayıs 2008
                      • 620

gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Hocam, müsait olduğunuzda "Olmks" tutmaya devam ediyorum, hedefi hakkında bilgi verebilirmisiniz?

Bende memnun olacam.
                      Fazla sormaya çekiniyorum.
                      Hocam kırılırmı?alınırmı?demekten
                      sus geldi bana da.

Yorum

• nur
                        Tecrübeli
                        • 03 Mayıs 2008
                        • 620

Hayırlı akşamlar.
                        Emeği geçen hocalarıma ve katılımcılara
                        sonsuz tşk.

Yorum

• yagmur
                          Kıdemli
                          • 29 Nisan 2008
                          • 4717

MİLLİ PİYANGO'NUN ÖZELLEŞTİRİLMESİ İÇİN AÇILAN İHALEYE 2 TEKLİF GELDİ

Milli Piyango'nun özelleştirilmesi için
                          açılan ihaleye 2 teklif geldi.
                          Özelleştirme İdaresinden yapılan açıklamaya göre, şans oyunlarının 10 yıl
                          süreyle, lisans devri yoluyla özelleştirilmesi için açılacak ihalede, DAF
                          Araştırma Geliştirme A.Ş. (Doğuş Holding/Alarko Holding/Fina Holding) - OPAP-S.A.
                          ortak girişim grubu ile Şans Oyunları Yatırım Yatırım Holding A.Ş. teklif
                          verdi.
                          Bu yılın ilk büyük ihalesi olacak olan şans oyunlarının lisans verilmesi
                          suretiyle özelleştirilmesinde sürecin, bu ay içinde tamamlanması planlanıyor.

(15/04/2009 - 17:53:05)
                          Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• BARAbey
                            Aktif
                            • 08 Mayıs 2008
                            • 201

mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            reysastan parayı vurdunuz bu ğün demi
                            teşekkürler hocam hepinizden Allah razı olsun

Yorum

• radyolog
                              OKURYAZAR
                              • 03 Ağustos 2008
                              • 24030

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              birileri Alka ya el atsın
                              Biraz sabır gerektirecek o hisse, 2 hafta sabretmeyi göze almayan boşansın şimdiden

Ayrıca el insaf edin ama, 2 gün önce yapılan tespit yahu, her gün %10 da gitmezki her analiz edilen, bu ülkede yıllık banka mevsuat faizi %17
                              bir düzeltme yapmak ihtiyacı hissettim

işim dolayısı ile seans saatleri içinde artık eskisi gibi sıkı takip etme imkanı bulamıyorum maalesef bulabildiğim zamanlarda da iki kelam etmeye çalışıyorum

yukarıda yazdıklarımda bu neticede idi

bir diğer yandan banka mevduat faizlerinin ne olduğunu finans piyasaları ile ilgilenen herkes bilir,bilmek zorundadır getiri/götürü vb nedeni ile

yani kalın harflerle yazmanın gereği yoktu ben bile gözlüklerim olmadan

okuyabiliyorum normal font ta yazıları

sonuç olarak hepimizin birbirimizden öğreneceği şeyler var, forumlar zaten bunun için vardırlar

başarılarınızın devamı dileklerimle
                              DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Bende memnun olacam.
                                Fazla sormaya çekiniyorum.
                                Hocam kırılırmı?alınırmı?demekten
                                sus geldi bana da.
                                sn nur,
                                inanın ya ben kendimi anlatamadım, ya da analyamıyoruz birbirimizi...
                                Daha önce beni uzun süredir takip ettiğinizi yazmıştınız, topiğinde uzun süredir müdavimlerindensiniz; bilmeniz gerekmez mi, sürekli yazdım çünkü;SAHOL hissesindeki ayı tuzağı olduğu artık daha iyi anlaşılan şubat ayındaki mesajım sonrası, topiğimde hiç görmediğim bir arkadaş, sizin mesajınızı okuyarak da aldım dememesine rağmen, sadece sitemli bir mesajına istinaden SAHOL hissesini en dib noktasından 3.20 üzerine çıkıncaya kadar takipten çıkarmayıp sürekli bilgilendirdim. Okumuş olmalısınız.
                                Bundan önceki mesajlarımda da, mesajlarıma istinaden yaptığınız işlemi yazın ki, hangi hissede olduğunuzu bileyim ve yoğunlaşayım diye de defalarca yazdım. Bir başka mesajım, anımsamalısınız, %5 ve üzeri getiri elde edilemeyen hisselerde eğer topikteki kişilerde varsa belirtsin sorsun, bilgilendiririm göz önünde tutarım hisseyi de dedim.
                                Daha nasıl anlatabilirim bilmemki...

Tepki gösterdiğim durumu da ok iyi biliyor olmalısınız, bilmiyorsanız topiği okuduğunuzdan şüphe duyarım doğrusu :ka24:
                                Çat kapı gelip alakasız, takibimde olmayan hiç bir mesajımda belirtmediğim dikkat çekmediğim hisselerin seans içinde üstelik ücretsiz yatırım danışmanıymışım gibi sorulmasına kızıyorum, hele bu kişi bırakın katkı yapmayı, daha selam bile vermemişken topiğe...
                                Bir diğer konu piyasaların sıkıcı olduğu %3-5 primlerin zor yapıldığı dönemde primi % 5 i geçen şu anda ise %7-10 arasında primlenmiş ancak trende oturmamış ve bu nedenle doğal olarak takip dışı kalmış hisselerde sorulmamamasını rica ettim. Nedeniini çok açık yazdım; günde minimum 10 hisseye dikkat çekiyorum, %5-10 prim beğenilmeyip üstelik seans içinde en tepede satılması için uğraşılıyorsa benim buna gücüm de takatim de yetmez diye kaç kez belirttim...(oysa kaç kez yazdım seans dışında akşam sohbetlerinde mümkün olabilir bu hisseleri irdelemek diye, trende girip girmediğini de zaten nasıl anlayacağız diğer türllü; yeri geldi yazayım, mesajlardan alıntı yaparak...
                                Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information