ETYAT severlere, tekniğinin güzelleştiğini belirtelim de, kararı onlar versin
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
Tutunmuş ne demek....Tebrikler...;)tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGOODY asfalta iyice tutundu mu ne dersin mesut hocam?
Yorum
-
-
spek değil tekniksel bir hareket ort, hisse güzel önerdiğimiz 0.84 den bu yana ki 7 iş günü öncesiydi güzel trade fırsatı verdi, bence kv ov tutulabilir bir hisse, 3 -4 ay zarfında 1.75 seviyelerini deneyeceğini tahmin ediyorummehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterspek duydu sesimizi adiler burayı hiç haketmiyor bu hisse
en az 2500 olması lazmdı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ucundan accık tuttuk hocam hayırlısıyla.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterETYAT severlere, tekniğinin güzelleştiğini belirtelim de, kararı onlar versin
Yorum
-
Aygaz 2.11 seviyesinde işlem görmekte, 2.14 direncini geçecek gücünün olduğunu düşünüyor ve kv getiri potansiyelinin olduğunu bildiriyorum M&M ajansı haber bülten sunucusu olarak
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAygaz 2.11 seviyesinde işlem görmekte, 2.14 direncini geçecek gücünün olduğunu düşünüyor ve kv getiri potansiyelinin olduğunu bildiriyorum M&M ajansı haber bülten sunucusu olarak
Bu dördüncü denemesi
2.07 bana akyatırım kasımda aldırdı.
Kaç kere satıp alttan aldım.
Bu sefer gider inşallah.
Siz in potanıza girdi ya inşallah yolu uzun olur.
Yorum
-
-
Alkim 4.54 seviyesinden trade fırsatı verebilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
petun 2.78 seviyesinden trade fırsatı verebilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdggyo,netaş,golds,psütte kuluçkaya yattım..
bahar geldi yaz sıcağında civcivler telef olabülürrr
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpetun 2.78 seviyesinden trade fırsatı verebilir
Hocam trade olmasin su... Alin atin üstüne yatin de...
Bu kagitta olan bir kardesim icin istiyorumda yani....
Yorum
-
Haberleri

14/04, 12:19:07
***crdfa*** creditwest faktoring hizmetleri a.s.'nin 14.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "yonetim kurulumuz 14.04.2009 tarihli toplantisinda 2008 yilinda olusan konsolide net kar'in 8.484.494,33 tl'lik kisminin anasozlesmemizin 20. maddesi uyarinca ekte belirtildigi sekilde bedelsiz olarak dagitilmasina, sirket sermayesinin 30 milyon tl'den 40 milyon tl'ye artirilmasina ve kar dagitim teklifinin genel kurul'un onayina sunulmasina buna gore, 1- 8.484.494,33 tl tutarindaki temettunun sermayeye eklenmek suretiyle yeni pay olarak ihracina ve ortaklarimiza %28.28 oraninda bedelsiz temettu dagitilmasina, 2- sermaye artisinin 8.484.494,33 tl'lik kisminin 2008 yili karindan 292.175,82 tl'lik kisminin enflasyon gore duzeltme farklari hesabindan 1.223.329,85 tl'lik kisminin ise olaganustu yedekler hesabindan karsilanmasina, 3- kar dagitim isleminin genel kurulumuzun onayina muteakip 30 haziran 2009 tarihine kadar tamamlanmasina, karar vermistir." kar dagitim tablosu gunluk bulten ekinde ve internet sitemizin "sirketler" bolumunde yayinlanacaktir. ***crdfa***
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bahar geldi yaz sıcağında civcivler telef olabülürrr
Amman piliclere birsey olmasinda....
Yorum
Yorum