hmmm.eyi olmuş eyi,nasıl ters psikoloji çalışılır üstüne bi strateji inşa etmekten kurtuldum,yada pazartesi sabah sazı ele alıp;golds amanda aynada taranmaya başlamış,rysas denk(yük)ini yükleyip yola revan olmuş,clebi ben anlamam,hava sisli alan buzlu takmam demekte,sinpaşı 2 ay önce demedimmi,petunu söylemedimmi,demeye başlayacaktım..:037:
vefa sadece semt adı yada bir tek boza satıyor sanılmasın,ekonomik zorluklardan mütevellit oda piyasa ile rekabet edebilmek için ürüm gamını arttırdı haklı olarak.kışın sahlep,yazın boza ayrana geçti(inşallah öyle yapmıştırda,desteksiz sallıyor pozisyonunda kalmayız)..
velhasıl kelam eyi olmuş eyi..
kaptanın seyir defterine ek:hoca menapozamı girdi acep diye düşünen münafıklara en güzel cevap verilmiş oldu..:037:
vefa sadece semt adı yada bir tek boza satıyor sanılmasın,ekonomik zorluklardan mütevellit oda piyasa ile rekabet edebilmek için ürüm gamını arttırdı haklı olarak.kışın sahlep,yazın boza ayrana geçti(inşallah öyle yapmıştırda,desteksiz sallıyor pozisyonunda kalmayız)..
velhasıl kelam eyi olmuş eyi..
kaptanın seyir defterine ek:hoca menapozamı girdi acep diye düşünen münafıklara en güzel cevap verilmiş oldu..:037:

sağlıklı yaş olduktan sonra problem yok
şahsen ben istemem

Yorum