gica verdim beyaz eşyayı..
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
güle güle kullansın alanketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergica verdim beyaz eşyayı..
0.67 den dimi ? dünden iyi oldu.
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
dogrudur..68 yazmıştım baktım bankalar harici zayıf indirdim 67 ye.alan benden daha çok kazansın..gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüle güle kullansın alan
0.67 den dimi ? dünden iyi oldu.
her şey olacağına varır..
Yorum
-
ben yapamadım 20 dak.anlamaya çalışıyorum:040:MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSite içinde (M&M) İle Mutlu Trade sosyal grubu oluşturdum; üyelere davetiye gönderdim, sanıyorum davetiyeyi kabul etmezseniz giremiyeceksiniz sosyal grup sayfasına. Şifreli dosyaların şifresi, grup üyelerinin hisse analiz istekleri, önceden yapılan analizden haberdar olmak gibi avantajlardan yararlanma imkanınız olamayacak. O nedenle davetiyeyi alan arkadaşlar istedikleri takdirde onaylamaları gerekmektedir
Profilim sayfanızdan aktif etmeniz gerekmektedirBirşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben yapamadım 20 dak.anlamaya çalışıyorum:040:
aynen
herhangi bir davetiye gelmemiş hocam, ama gönderdiğiniz şifreyi görebiliyoruz. Peki dosya gönderimini zaten buraya yapacaksınız değil mi ?
Bu arada günaydınlar, bol kazançlar, hayırlı cumalar
Yorum
-
zaten gurupta carizzm ve mesut kardeş görünüyoryagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben yapamadım 20 dak.anlamaya çalışıyorum:040:Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
-
-
guruba katıl düğmesini koymayı bende unuttularmı yoksa benim gözlüğün camı buharlaştımı anlayamadımcarizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterprofil bölümünde sosyal gruplar var ordan gruba katıl sekmesini tıklayınKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
aynen ben de göremiyorum katıl butonunu :040:eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterguruba katıl düğmesini koymayı bende unuttularmı yoksa benim gözlüğün camı buharlaştımı anlayamadım
Yorum
-

Yorum