M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayen 1.62-1.63 kademesinde işlem görmekte, P.tesi mi olur Çarşamba mı bilmem ama çaya çorba içirmeye talibim der gibi kıs kıs gülmekte sanki Hedefi biliyorsunuz gali...
    mesaj ekrana 15.10 da düşmüş, Halil rençberin analizi matriks ekranına 15.44 de düşmüş
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ketenhelva
      ..................
      • 10 Aralık 2008
      • 1488

GUBRF yi 5.15 de hafta başı yazmıştık yanılmıyorsam 5.70 de hatırı sayılır işlem görmüş, 6.10-6.20 kademelerini hedeflemekte, 1 haftada en yüksek kredi faiznini bile 3 e katlar bu getiri, ketenhelvaya da 4x4 öekr aldırır, ketenhelva da 4x4 ü 5x5 çeker sonra
      bi arabayla bitiyormu.yatla kat krediside lazım.en sonda hara alıcim..
      her şey olacağına varır..

Yorum

• DEHA_28
        Yeni üye
        • 27 Mart 2009
        • 26

ayen ufak ufak geliyor

Yorum

• mehmetayhan
          Demirbaş
          • 23 Temmuz 2008
          • 1850

mesut hocam merhabalar

Yorum

• yagmur
            Kıdemli
            • 29 Nisan 2008
            • 4717

Ayen 1.62-1.63 kademesinde işlem görmekte, P.tesi mi olur Çarşamba mı bilmem ama çaya çorba içirmeye talibim der gibi kıs kıs gülmekte sanki Hedefi biliyorsunuz gali...
            pazartesiye çarşambaya kalmadı...değerlendiren varsa ne mutlu
            Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
              Kıdemli
              • 29 Nisan 2008
              • 4717

***ALKIM*** Alkim Alkali Kimya A.S.'nin 03.04.2009 tarihinde yapilan Olagan Genel Kurul Toplantisinda; Sermaye Piyasasi Kanunu ve Sermaye Piyasasi Kurulu duzenlemelerine gore hazirlanan konsolide bilancodaki vergi sonrasi net donem kari 24.120.776,00 TL, mali bilancodaki net donem kari ise 15.132.725,18 TL oldugu, Yasal kayitlardaki net donem karindan Turk Ticaret Kanunu uyarinca tavana ulasan 1. tertip yasal yedek akce olarak 699.584,36 TL'nin dusuldugunde hesaplanan 14.433.140,82 TL net dagitilabilir donem karinin kar dagitimina esas alinmasina, Hissedarlara temettu olarak, brut (nakit) 8.659.238,33 TL, net (nakit) 7.360.352,58 TL dagitilmasina, Yonetim Kuruluna %1,2 nakit kar payi verilmesine, kalan kismin olaganustu yedek akce olarak ayrilmasina, 1,00 TL noninal degerde hisse senedine %35,022 nispetinde ve 0,35022 TL brut nakit, %29,769 nispetinde ve 0,29769 TL net nakit temettu odenmesine, temettunun 26.05.2009 tarihinde dagitilmasina, Denetci olarak 1 yil sure ile M. Yuksel Kadioglu'nun secilmesine, Yonetim Kurulunun 1 yil sure ile bagimsiz denetim gorevi yapmak uzere; Basaran Nas Bagimsiz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Musavirilki A.S. (Price Water house Coopers)'nin gorevlendirilmesini teklif eden kararinin onaylanmasina, Sirketin istiraki olan I.M.K.B.'de islem goren Alkim Kagit San. ve Tic. A.S.'deki hisselerinden sermayesinin %50'sine kadarlik bolumunun stratejik veya finansal ortaklara satilmasi konusunda Yonetim Kuruluna 28.03.2008 tarihli Genel Kurul'da verilen yetkinin devam etmesine, karar verildigi, 2008 yilinda bagis yardim yapilmadigi hususunda bilgi verildigi, bildirilmistir. Genel kurul toplanti tutanagi ile kar dagitim tablosu Gunluk Bulten ekinde, kar dagitim tablosu ayrica internet sitemizin "Sirketler" bolumunde de yayinlanacaktir. ***ALKIM*** (03/04/2009 - 16:17:40)
              Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• atalayilkay
                Katılımcı
                • 19 Mart 2009
                • 138

boyner takibe alın.0,57 den işlem görüyor.

Yorum

• EDY
                  Yasaklı
                  • 15 Aralık 2008
                  • 1381

atalayilkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  boyner takibe alın.0,57 den işlem görüyor.

Boynerin KYyi nasil aglattigini iyi bilirim...

Merak ettim bu satirlari dile getirisinizin sebebi neydi??? Teknik?? Temel..???

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

Alkim için 1 ay önce 3.86 fiyatında verdiğim hedef, dün yazdıklarım unutulmu herhal, yazılmadığına bakılırsa uyudu yüne topik ALKİM 4.64 e hızla geldi

Dün yazdım 4.32 seviyesinde işlem görürken Alkim 4.50 hedefine hızlanacak diye dün yazmamla birlikte 4.46 bugün 4.64 e ulaştı keten alkimi aldıysa cipi de alır gali
                    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yagmur
                      Kıdemli
                      • 29 Nisan 2008
                      • 4717

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu topiğin takibinde olan bir kağıt sn.EDYhocalarımız ara ara hatırlatın dediği için arkadaş hatırlattı sanırım...

burada al sat dememiş denmezde..takip edilen kağıt olduğundan yalnızca
                      Last edited by yagmur; 03 Nisan 2009, 18:00.

Yorum

• ketenhelva
                        ..................
                        • 10 Aralık 2008
                        • 1488

kendi yutar salkimi,ele verir talkimi..

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

Sn EDY
                          arkadaş kendi penceresinden güzel gördüğünü yazıyor, topiğin sürekli paydaşlarından, ve dostumuzun yazdıkların kötü amaç taşımadığına eminim, tersi bir durumu sn atilayılkayın da düşünmeyeceğini sanıyorum Paylaşılması ricasında ben bulunmuştum,

Yorum

• EDY
                            Yasaklı
                            • 15 Aralık 2008
                            • 1381

Sn EDY
                            arkadaş kendi penceresinden güzel gördüğünü yazıyor, topiğin sürekli paydaşlarından, ve dostumuzun yazdıkların kötü amaç taşımadığına eminim, tersi bir durumu sn atilayılkayın da düşünmeyeceğini sanıyorum Paylaşılması ricasında ben bulunmuştum,

Mümkün Mesut hocam... Sizi bilir sizi tanirim... Fakat dedigim gibi Boynerden cok agzi yanan KY biliyorum... Ve yine dedigim gibi bu senedin dile getirilisinde herhangi bir sebep gösterilmemis... Merak ettim sordum..

Hedefe isaret eden neydi... Temel analiz? Teknik analiz?

Yorum

• tractact
                              TOBOma
                              • 19 Kasım 2007
                              • 560

Mümkün Mesut hocam... Sizi bilir sizi tanirim... Fakat dedigim gibi Boynerden cok agzi yanan KY biliyorum... Ve yine dedigim gibi bu senedin dile getirilisinde herhangi bir sebep gösterilmemis... Merak ettim sordum..

Hedefe isaret eden neydi... Temel analiz? Teknik analiz?
                              üzümünü ye bağını sorma

Yorum

• ketenhelva
                                ..................
                                • 10 Aralık 2008
                                • 1488

geçmiş olsun.iyi akşamlar..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information