merhabalar,hayırlı kazaçlar arkadaşlar
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Slm dostlar, slm ortağum, nassınız bakenn
Köşeyi dönen parmak kaldırsın
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
koseyi bi bulsam donecemde bulamıyorumMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSlm dostlar, slm ortağum, nassınız bakenn
Yorum
-
hocam ben kaybetmediğim için seviniyomMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSlm dostlar, nassınız bakenn
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
FMZIP için Tebrikler ortağum, huşağum, uçurmuşsun kağıdı ne gadaa üfledin öyle bre
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Kazanmanın ilk adımıdır; borsada amaç önce kaybetmemeyi öğrenmektir derler eski kulağı kesiklereren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam ben kaybetmediğim için seviniyom
Yorum
-
a.s hoşgeldinizMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSlm dostlar, slm ortağum, nassınız bakenn
köşenin yolunu buldukta dönüşü beceremedik daha:(
Yorum
-
Ayen 1.62-1.63 kademesinde işlem görmekte, P.tesi mi olur Çarşamba mı bilmem ama çaya çorba içirmeye talibim der gibi kıs kıs gülmekte sanki
Hedefi biliyorsunuz gali...
Yorum
-
:081:boncuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstera.s hoşgeldiniz
köşenin yolunu buldukta dönüşü beceremedik daha:(Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
slm hocam daha dönemedim okuldan geldim kuruldum yine bilgisayarımın karşısına borsamı izliyom reysaş bekliyorum bakalım hayırlısıynanMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSlm dostlar, slm ortağum, nassınız bakenn
'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
NUGYO anaormal sağlıklı gidiyor; ilginç kendi tarzına ihanet ediyor, biraz daha ayak sürüyeceğe benziyor
Yorum
-
Eee 2.29-2.32 kademelerinden beri sürekli olumlu düşündüğüm SAHOL de üzmeden her gün taşıyanın kesesine birşeyler koyuyor,Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
0,66 MRTTG- 0,40 VKİNG
mesut bey dün 3 ,4 kagıt hakkında bilgi verdim sadece takip edilmesi yönünde tavsiyeydi yanlış anlaşıldı , seyirci olmak cok daha güzell sizin topiginize müdahale gibi arkadaşların ön yargıya kapılmanızdan dolayı arkadaşlardan ve mesut bey sizden özürdilerim.
göndermiş oldugunuz davetiye için ayrıca teşekkür ederim fakat topiginize bir sakıncası yoksa sadece izleyici olarak devam etmek istiyorum.
Yorum
-
Yorum