Allah emanet olun kardeşler
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yorum
-
kagıdın takib edilmesini yazdım alın demedim :( 1.seansta 0.55 te gedik bir miktar alım yaptı 0,55den global ve gedik alış yaptıgı seviyeler genelde saglıklı sonuçlar veriyor.6.pakette tekstille ilgili vergi indiriminin olabilitesi var bazen haber geç geliyor geldigindede beklentisi olan kagıtlar prim yapmış oluyor.ayrıca kagıtta hacimde yoktu 1, seansta.elinde kagıdı olanda beklemede satmıyor ısrarla.şu anda kagıdı silkeleyip mal topluyorlar p.tesi ne olur kagıt yukarımı gider aşagımı gider bilmiyorum ama takibinizde olur yukarı yönlü tiraj yapmaya başlarsa uygun seviyelerden alınabilir.EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBoynerin KYyi nasil aglattigini iyi bilirim...
Merak ettim bu satirlari dile getirisinizin sebebi neydi??? Teknik?? Temel..???
Yorum
-
-
atalayilkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkagıdın takib edilmesini yazdım alın demedim :( 1.seansta 0.55 te gedik bir miktar alım yaptı 0,55den global ve gedik alış yaptıgı seviyeler genelde saglıklı sonuçlar veriyor.6.pakette tekstille ilgili vergi indiriminin olabilitesi var bazen haber geç geliyor geldigindede beklentisi olan kagıtlar prim yapmış oluyor.ayrıca kagıtta hacimde yoktu 1, seansta.elinde kagıdı olanda beklemede satmıyor ısrarla.şu anda kagıdı silkeleyip mal topluyorlar p.tesi ne olur kagıt yukarımı gider aşagımı gider bilmiyorum ama takibinizde olur yukarı yönlü tiraj yapmaya başlarsa uygun seviyelerden alınabilir.

ben bu aciklamaya sapka cikaririm.....
Fakat dilerimki ortaya atilmis bir fikrin arkasinda her daim onu destekleyen bir fikir yada öngörü olsun...
Keyborsa.... Bu ismin acilimi Kücük yatirimcidir.... Etiketi her daim Kücük yatirimcinin yaninda yer alan demektir...
Mazur görün.... Daha dün itibariyle Türkiye capinda yasanmis olan tutuklanmalari hepimiz biliyoruz...
istermisiniz bu forumu bu sayfalari okuyan kisiler arasinda o kisilerin adamlari olsaydi???
Yönetim...... istesekte istemesekte vebal altindayiz... Ve biz vebal nedir biliriz...
Mazur görün....
Yorum
-
emeği geçen, bildiklerini paylaşan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Portalı yeni takip eden birisi olarak; burda yazılanlar ve önerilenleri dikkate alan insanların tüm riski kendisinin üstlndiğini ve analizlerinden geçirdikten sonra hareket etmesi gerektiğini bildiklerini tahmin ediyorum ve riskin kendisine ait olduğu hususunu herkesin hazmetmesi gerektiğini tekrar hatırlatarak , şahsım adına yazılacaklarda oluşacak yanlış anlamalarda dahil tüm paylaşımlar için birkez daha teşekkür ediyorum."Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
anlayışınız için tşk ederim.cıkmak zorundayım daha sonra haber analizlerini eklemeye çalışırım.fakat destek olarak 27000 ve 27500 psikolojik seviyeler her an sert satışlar gelebilir lütfen dikkat edin arkadaşlar!EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben bu aciklamaya sapka cikaririm.....
Fakat dilerimki ortaya atilmis bir fikrin arkasinda her daim onu destekleyen bir fikir yada öngörü olsun...
Keyborsa.... Bu ismin acilimi Kücük yatirimcidir.... Etiketi her daim Kücük yatirimcinin yaninda yer alan demektir...
Mazur görün.... Daha dün itibariyle Türkiye capinda yasanmis olan tutuklanmalari hepimiz biliyoruz...
istermisiniz bu forumu bu sayfalari okuyan kisiler arasinda o kisilerin adamlari olsaydi???
Yönetim...... istesekte istemesekte vebal altindayiz... Ve biz vebal nedir biliriz...
Mazur görün....
Yorum
-
bu hazırcı üye sıfatıda 25 msj geçtikten sonra oldu sanırım ama kendimi asalak gibi hisettirdi 'şu anda konum itibariyle çokta farklı sayılmayız aslında
' sınıflandırmayı planlayan arkadaşı kutluyorum hoşuma gittiğini söylemeden geçemedim 
herkese iyi akşamlar..."Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
Dostum,EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMümkün Mesut hocam... Sizi bilir sizi tanirim... Fakat dedigim gibi Boynerden cok agzi yanan KY biliyorum... Ve yine dedigim gibi bu senedin dile getirilisinde herhangi bir sebep gösterilmemis... Merak ettim sordum..
Hedefe isaret eden neydi... Temel analiz? Teknik analiz?
Temel açıdan bakacak yatırımcı iseniz, aslında borsa topiklerini günlük izlemeniz de gereksizdir; yok teknik analiz açısından bakacaksanız; piyasayı sürekli takip etmek durumundasınız ve sanıyorum borsa sitelerine günlük süekli takip amacıyla gelen arkadaşlar da bu strateejiyi izlediği için geliyor.
Ben de grafik foto vs koymayı bilmiyordum; çalışıyorum zaman buldukça, biraz becerir gibi de oldum
Ama seans içinde yine de atamam, benim çok zamanımı alıyor, oysa seansta bazen 1 dakika bile çok önemli bir zaman dilimi olabiliyor. Örnek biraz önce alkim hissesindeki hareketlerdir. 10 dakikada 14 kademe yukarı, sonrasında 12 kademe aşağı işlemler oldu...
Grafiğini hızla hazırlayıp atabilecek arkadaşlar arıyoruz ama... Maaş bile ödeyeceğiz bulsak
Diğer bir husus; ben borsa sitellerinde boşluk olarak gördüğüm trade cephesinden oluşturulmuş topik yok diye bu stratejiyi topiğe taşımak istedim; elbette bu manipilasyon tehlikesine topiği açmak değildir.
Topikte paylaşan kişilerin samimiyetinden kuşku duyduğum an şüpheniz olmasın hep beraber tepki gösterir, analzimizi yazar mesaj olarak göndeririz.
Duyarlılığınız, duyarlılığımızdır; keyborsanın duyarlı olduğu kurallar, elbette bu topik için de geçerlidir.
sevgiler
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu hazırcı üye sıfatıda 25 msj geçtikten sonra oldu sanırım ama kendimi asalak gibi hisettirdi 'şu anda konum itibariyle çokta farklı sayılmayız aslında
' sınıflandırmayı planlayan arkadaşı kutluyorum hoşuma gittiğini söylemeden geçemedim 
herkese iyi akşamlar...
Ben de sizilerin kendinizin yazdığını düşünüyordum
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostum,
Temel açıdan bakacak yatırımcı iseniz, aslında borsa topiklerini günlük izlemeniz de gereksizdir; yok teknik analiz açısından bakacaksanız; piyasayı sürekli takip etmek durumundasınız ve sanıyorum borsa sitelerine günlük süekli takip amacıyla gelen arkadaşlar da bu strateejiyi izlediği için geliyor.
Ben de grafik foto vs koymayı bilmiyordum; çalışıyorum zaman buldukça, biraz becerir gibi de oldum
Ama seans içinde yine de atamam, benim çok zamanımı alıyor, oysa seansta bazen 1 dakika bile çok önemli bir zaman dilimi olabiliyor. Örnek biraz önce alkim hissesindeki hareketlerdir. 10 dakikada 14 kademe yukarı, sonrasında 12 kademe aşağı işlemler oldu...
Grafiğini hızla hazırlayıp atabilecek arkadaşlar arıyoruz ama... Maaş bile ödeyeceğiz bulsak
Diğer bir husus; ben borsa sitellerinde boşluk olarak gördüğüm trade cephesinden oluşturulmuş topik yok diye bu stratejiyi topiğe taşımak istedim; elbette bu manipilasyon tehlikesine topiği açmak değildir.
Topikte paylaşan kişilerin samimiyetinden kuşku duyduğum an şüpheniz olmasın hep beraber tepki gösterir, analzimizi yazar mesaj olarak göndeririz.
Duyarlılığınız, duyarlılığımızdır; keyborsanın duyarlı olduğu kurallar, elbette bu topik için de geçerlidir.
sevgiler
Tesekkür ettim Mesut hocam...
Cok.... Cok yorgunum... Umarim aksam saatlerinde detayli bir aciklamayla cevap yazacagim...
Olmazsa yarin artik...
iyi hafta sonlari diliyorum herkese...
Kalin saglicakla...
Yorum
Yorum