carizzm Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dostum bana torpil yapsanız beni sevince boğardınızKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
-
ısparta ve antalya çok kızdırdı biliyor sun değilmi heralde bun dan son ra iki şehrede gelmez artıkhunter07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstererdogan haber turk te canlı yayında...Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
-
ben antalay merkezde deyilim.alanyadayım.eyer alanya ak parti deseydi kesin il olmustu.ama alanyada anap dedi.artı alanyanın 8 ak partili belde belediyesid 4 e dustu tam heziet adam fitil oluyordur buralara.eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterısparta ve antalya çok kızdırdı biliyor sun değilmi heralde bun dan son ra iki şehrede gelmez artık
Yorum
-
Normalyagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayfa düzeninizde bozulma varmı arkadaşlar???
bir acaip oldu..
diğer yerlerde yok aynı durum?
Yorum
-
-
bende soyle sorsam hcam takibiizde neler var.?hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehmet hocam sktas takibinizdemi hala.
Yorum
-
entemena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynen
herhangi bir davetiye gelmemiş hocam, ama gönderdiğiniz şifreyi görebiliyoruz. Peki dosya gönderimini zaten buraya yapacaksınız değil mi ?
Bu arada günaydınlar, bol kazançlar, hayırlı cumalar
bendeeeeeeeee;)
Yorum

Yorum