İyi akşamlar arkadaşlar...
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBJK çok ısrarcı, ama bana güven veremedi gitti, pariteden kaynaklı avantajı kullanmaya çalışmakta...Ama bakarsınız... Kararsız Kasım rolünü üstlenmek istiyorum bu filmede şimdilik
Hocam
Gerçekten mükemmel tespitlerin var.:081:
Tebrikler her zamanki gibi.
2.12 den döndü.
Yorum
-
Yorum
-
17.05 de iyi akşamlar mesajı yazmıştım..bir saatte anca geldiMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterofff off siteye ve sonrasında topiğe girmek ne kadar zorlaştı; iyi ki seans bitti
Sitede bir sorun var sanırım
))
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Benim 2 mesajım düşmedi siz yine şanslısınızyagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster17.05 de iyi akşamlar mesajı yazmıştım..bir saatte anca geldi
))
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Topik ziyaretçilerinden topik ankatinde ve yukarıdaki değerlendirme bölümünde bulunan yerlere düşüncelerini değerlendirmelerini belirtirlerse sevinirim.
Olumsuz düşünce beyan edenler de gerekçelerini yazarlarsa, eleştirilerden rota tespiti yapmamıza yardımcı olurlar; sanırım bu topik izliyenlerinin tamamı için de yararlı olacaktırBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
01.04.2009 15.27MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCELEBİ 7.15*-720 kademesinde ama 7.10 kademesi boş, çelik çomak oynamak ister gibi isteli atak yapmaya bilmem ki
CELEBİ bugün
7.60 seviyesinde 4.698
7.55 seviyesinde 13.985 adet işlem görerek dün 7.10 seviyesinden alınabilinecek durumda iken 7.55 seviyesinde aktif satış yapmak koşuluyla 2 iş gününde % 6.33 prim kazandırma potansiyelini taşımış
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
kurundiki 2 yada 3 gündür satışa koyup koyup satamıyorum.yarın verecem gayrı..durum budur hocam..her şey olacağına varır..
Yorum
-
01.04.2009 tarihli öngörülerimin sonucu ne olmuş dersiniz...
1 iş günü sonrasında satış yapmayı düşünseydiniz ne olurdu?
İŞTE SONUÇLARI...
....................
Fenis bugün 4.26 seviyesine kadar yükselmiiş olmasına rağmen yeteri satış yapılma kademesi olarak 4.04 seviyesindeki işlemlerin aktif satışa uygun kademe olduğu düşünülmüştür. Ancak, kimse ne olacağını kestiremez elbette ama, örneğin 4.24 kademesine satış yazılmış olsaydı elbette hisse bir üst kademe görüldüğü için satışmış olacaktı; ne ki ben yeteri kadar işlem hacminin oluştuğu daha alt kademeyi satış seviyesi olarak ele aldımBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Ardından umarım ağlamazsınızketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkurundiki 2 yada 3 gündür satışa koyup koyup satamıyorum.yarın verecem gayrı..durum budur hocam..
Demekki satışa geç koyuyorsunuz 0.67 de sadece bugün 131.664 adet işlem görmüşBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
bana sabah ve öglen kaçta satış yada alış girebilecegimi söyleyiniz..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArdından umarım ağlamazsınız
Demekki satışa geç koyuyorsunuz 0.67 de sadece bugün 131.664 adet işlem görmüş
birde yüz bin milyon baloncukta 3 kelime aratacagım,3ününde aynı cümlede geçmesini istiyorum.aralara virgülmü,+işaretimi,boşlukmu koyup aratmam gerek..her şey olacağına varır..
Yorum
-
karar verip uyguladıktan sonra genellikle ağlamam,arada yada kararsız kalmayı sevmediğim için,kararımın olumlu yada olumsuz gerçekleşmesinin iç rahatlığını yaşarım.. bir nevii zensünni fikriyatı yane..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArdından umarım ağlamazsınız
Demekki satışa geç koyuyorsunuz 0.67 de sadece bugün 131.664 adet işlem görmüş
her şey olacağına varır..
Yorum
-
Yanılmıyorsam kendinizi koymalısınızketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbana sabah ve öglen kaçta satış yada alış girebilecegimi söyleyiniz..
birde yüz bin milyon baloncukta 3 kelime aratacagım,3ününde aynı cümlede geçmesini istiyorum.aralara virgülmü,+işaretimi,boşlukmu koyup aratmam gerek..
artı işareti diye biliyorumBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
günlük ortalama getiri %4.86..ben çok aç gözlü olmadığım için %4e razı olurum,52 hafta var,5 iş günü var,260 gün eder,bunun 30unu bayrama seyrana çıkalım,kalır230 gün,ben gene çok aç gözlü olmadığım için bana 200 gün yeter..200*4=800..bana bileşik olmasın,basit cinside yeter..aboo.yarın kredi çekip araba alıyom son model..her şey olacağına varır..
Yorum
Yorum