yagmur Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
pijamalarını giyince son bi kontrol yapacaktır...keten ne yazdı diye rahat duramaz şimdiketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut hocanın adı hala altta,yatmaya gittiydi halbusem..e yaşlılık zor elbet,unutkanlık başlamış gayrı..
sitede ne yazdında banlandın ??Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
şeker he..kirli sakalında varmı..ehiküyagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneden ne yazdın orda?? ben de neyzen tevfik yazdım diye banlanmıştım da bir zamanlar..
onlar yazmış,kabul görmüş baş tacı edilmiş de ;biz de okuduk sevdik yazdık diye banlanıyoruz..
edebiyat köşesine gel sen..orada güzel şeyler var hem..bak gelirsen şeker de vercem
her şey olacağına varır..
Yorum
-
sitede bir gerginlikten dolayı 1 hafta ceza aldım,sanırım adil olmayan bir güruh saldırısı karşısında kalan birini savunur tarz bir yazıydı.haksızlık yapılıyordu(dayanamam),bu gerginlikte bende ceza yeyince bu adereseyi alıp moda özel alevli meyva yolladım..küfretmem,haksızlık yapmam,saldırı olursa agır konuşurum,ince ince aşağılarım.öyle şeylerdi işte..her şey olacağına varır..
Yorum
-
entemena sen başına gelcegi bilmiyosun dimi daha..dur sen durr..entemena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAmman yarabbim sabahlar olmasın, bütün gece film gibi senaryolar dönmüş ortalıkta

sana geçmiş olsun dileklerim varıdı önceki sayfalarda..
gazi,bilgisayar,msn sınavı..yandın sen yandın..
(hepsi latifedir)her şey olacağına varır..
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterentemena sen başına gelcegi bilmiyosun dimi daha..dur sen durr..
sana geçmiş olsun dileklerim varıdı önceki sayfalarda..
gazi,bilgisayar,msn sınavı..yandın sen yandın..
(hepsi latifedir)
ba ba baa baa yaw korkutmasana ..ince ayar çekiyoruz daha ..
hemen de yetiştiriyorsun oyy oy oy oyy ..hem kaçıyorsun hem adamımıza laf hee...
görcen sen bak neler gelecek başına
elbet bi bildiğin vardır
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
heç merak etme senn.yakmır gözünü dikti bi kere zaten..:037:entemena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizleri gerçekten çok seviyorum
abilerim ablalarım pc ile ilgili herrr konuda herrr türlüüüü
7/24 sanal, canlı ücretsiz destek verilir
:Pher şey olacağına varır..
Yorum
-
hele bi sınavların bitsinnn...entemena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizleri gerçekten çok seviyorum
abilerim ablalarım pc ile ilgili herrr konuda herrr türlüüüü
7/24 sanal, canlı ücretsiz destek verilir
:P
beklemedeyiz valla kaplan gibi avımızı
keten in ağzında bakla ıslanmıyor ki...hem daha denemedeydik..bak söyledi bile..şimdi sen merak da edersin...
ahhh keten ahh seni napacaz biliyorum..sen de merak et bakalım...elimizdeki malzemeyi değerlendirmesini biliriz:081:hele bu krizde..kaç sen kaç bakalım..
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
adamı gözünden tanırım..kartal gibi keskin,tavşan gibi çevik olmak lazım..ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterheç merak etme senn.yakmır gözünü dikti bi kere zaten..:037:
nası bulmuşum amaaaa tam adamını demii
teşekkür etmeyin efenim ben biliyorum kendimi
ama keten alacağın olsun...
Yorum
-
kaybolmadınmı daha önce? yolun düşmedimi? ooo ne güzel yeşillik ağaç altları var bilsen..serin serin..efil efil...ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersitedemi?Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
biri DR... biri ÖĞRENCİ..bu saatte hala uyanıklar...
hadi iyi geceler olsun..seansa erken gelin...hazırlıklı olun kaçırmayın..çok güzel bir gün bizi beklemekte...
iyi geceler...
keten cam kıyısında yatma üşütürsün..
))
Yorum
abi zaten her gun sınav gibi geçiyor
Yorum