Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
tıp okumuş emme dr değüldür..bence astroloji ile yakından alakalı bi işi vardır..
özel çabaları ile başka şeyler okumuş olabülüüü..hatta tıp yetmeyip 2-3-4 yıllık başka üni lere de sarkma yapabülüüü
emme pc den anlamayabülüü..heç işi olmass.msn adresi almayı bilmes bi okumuş var aramızda
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
maarif kolejde okudum,tıp okudum,başka okumadım..bu kadar..
iş konusunda bir önceki mesajlarımdakilerde dogrudur..yalan yok..
Ben inanmam siz tıpçı değülsünüz; ama... bir iki üç TIP oyunu oynamışsınızdır muhakkak
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Keten rehber öğretmen büyük olsılıkla, diğer olasılıklar, sosyal bilimler alanından, sosyal bilgiler öğrt olabülür, sosyoloji öğretmeni olması büyük olasılıktır, ama müzükçi değüldür kesin Hele fizikçi heç değüldürrr
algıda bir yanılgı var.aslında beni fizikçi sanmanız gerekirdi..
emme pc den anlamayabülüü..heç işi olmass.msn adresi almayı bilmes bi okumuş var aramızda
:081:
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
öteki meşaşlara yanıt:tıpçı dedigin adam kıvrak,kurnaz olur,cam kenarını kapar.niye inanmıyosunuzkine.puha
Güneş girmesin eve DR girsin diyemi perde görevini üstleniyorsunuz
Yorum