M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • atalayilkay
    Katılımcı
    • 19 Mart 2009
    • 138

stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne anlama geldiğini açıklar mısınız lütfen?
    bir kagıda alıcı geldiginde yukarı tiraj yapar.ben sadece tespitimi sizlerle paylaştım al yada sat diyemem neticede borsada yatırım yapıyoruz.tercihlerimiz eksi veya artıya cevirebilir.
    jawa matriks var ise alış satışları görebilirsin

Yorum

• stockbroker
      Master
      • 28 Temmuz 2008
      • 4807

atalayilkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      bir kagıda alıcı geldiginde yukarı tiraj yapar.ben sadece tespitimi sizlerle paylaştım al yada sat diyemem neticede borsada yatırım yapıyoruz.tercihlerimiz eksi veya artıya cevirebilir.
      jawa matriks var ise alış satışları görebilirsin
      Hisse çift taban olmuş, -%20,97 aşağıda işlem görüyor.

Hissede 60 bin lot alım var satıcı yok demişsiniz.

Eğer satıcı olmasa hisse tavandan işlem görür, tabandan değil...

Yazdığınızı okuyanlar hisse tavandan işlem görüyor diye düşünecekler.Bunun anlaşılması için taban olduğunu ve tabanda kaç lot satıcı olduğunu yazabilirdiniz.

Yorum

• atalayilkay
        Katılımcı
        • 19 Mart 2009
        • 138

DOLUNAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        boynu büküker garip yetimleri oynuyor. sayım atalay 045 046 yakadar sarkıtırlar gibime geliyor.ancak hocalar ne der on .. gör.. daha sağ.olr.kaan..ce.

taban 0,49 da işlem görüyor .yanlış anlaşılmasın lütfen!kesinlikle kimseye al önerisinde bulunmuyorum.

Yorum

• atalayilkay
          Katılımcı
          • 19 Mart 2009
          • 138

stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Hisse çift taban olmuş, -%20,97 aşağıda işlem görüyor.

Hissede 60 bin lot alım var satıcı yok demişsiniz.

Eğer satıcı olmasa hisse tavandan işlem görür, tabandan değil...

Yazdığınızı okuyanlar hisse tavandan işlem görüyor diye düşünecekler.
          haklısın özürdilerim.:(

Yorum

• mehmetayhan
            Demirbaş
            • 23 Temmuz 2008
            • 1850

rast ğele hisslere atlamayalım
            bir şey çıkarsa yazarız

Yorum

• DOLUNAY
              Katılımcı
              • 07 Mart 2009
              • 90

ALINTI:taban 0,49 da işlem görüyor .yanlış anlaşılmasın lütfen!kesinlikle kimseye al önerisinde bulunmuyorum.

Tşk edr.sayın atalay bilgi paylaşıldıkça üretkenleşir.yoksa taşdevrinde kalırdık size ayrıca teşk ediyoruz bu bilgi bi.şek dikkatimiz de olması işimize'de gelir.

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

Slm MM topiği,
                umarım iyisinzdir; ortağum yorulmamıştır bügün, umut edelim
                Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• stockbroker
                  Master
                  • 28 Temmuz 2008
                  • 4807

mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  rast ğele hisslere atlamayalım
                  bir şey çıkarsa yazarız
                  Arkadaşlar, bu topikte sn. mehmetayhan ve sn. MESUTC kendi analizlerine göre seçtikleri hisseleri değerlendirmektedir.

Her üye kendi kriterlerine uygun gördüğü, grafiğini beğendiği hisseyi topiğe yazarsa topik amacından uzaklaşır.

Lütfen bu çercevede gönderdiğimiz mesajları gözden geçirelim.

Yorum

• ketenhelva
                    ..................
                    • 10 Aralık 2008
                    • 1488

DOLUNAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ALINTI:taban 0,49 da işlem görüyor .yanlış anlaşılmasın lütfen!kesinlikle kimseye al önerisinde bulunmuyorum.

Tşk edr.sayın atalay bilgi paylaşıldıkça üretkenleşir.yoksa taşdevrinde kalırdık size ayrıca teşk ediyoruz bu bilgi bi.şek dikkatimiz de olması işimize'de gelir.
                    yok organize olabilen gruplar genede ilerlerlerdi,grubun kapasitesine baglı olarak..
                    her şey olacağına varır..

Yorum

• yagmur
                      Kıdemli
                      • 29 Nisan 2008
                      • 4717

***DYOBY*** Dyo Boya Fabrikalari Sanayi ve Ticaret A.S.'nin 02.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Kayitli sermaye tavani 300.000.000 TL olan Sirketimiz, 02.04.2009 tarih ve 2009/10 No.lu Yonetim Kurulu kararina dayanarak, 226.027.699,46 TL olan cikarilmis sermayesini 251.027.699,46 TL'na yukseltecektir. Artirilan 25.000.000 TL sermayenin tamami nakden karsilanacak olup, B Grubu hamiline olarak ihrac edilecektir." ***DYOBY*** (02/04/2009 - 15:50:20)
                      Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• MESUTC
                        KEYFE KEDER YAZAR
                        • 22 Mayıs 2008
                        • 4444

RYSAS 0.78 civarlarında stop koymak koşuluyla, kademeli alımlarla prim potansiyeli taşıdığını düşünüyorum.
                        Hadi hayırlısı, yanlız birazcık beklemek kademeler şeklinde alım yapmak gerkeir düşünenler için şu an 0.86-0.87 kademelerinden işlem görmekte
                        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

Turcas güzelleşiyor, sadece biraz sabır isterim diyor
                          Temel analiz açısından verileri gayet olumlu; ov kademeli biriktirilebilir bence, prim potansiyeli taşıyor 3 ay vadede %30-40 prim potansiyeli taşıdığını düşünüyorum

Yorum

• ketenhelva
                            ..................
                            • 10 Aralık 2008
                            • 1488

hmm.o zaten varıdı.kartemir araklatım,ecilç i ölmüş eşek fiyatına verin dedim,pınsu yuda ölmüş eşegin nallarını sökme kademesine alım girdim..

Yorum

• ketenhelva
                              ..................
                              • 10 Aralık 2008
                              • 1488

söylemeyecegim kamu yararı açısından.susuyorum..hocalarım geldi..

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                hmm.o zaten varıdı.kartemir araklatım,ecilç i ölmüş eşek fiyatına verin dedim,pınsu yuda ölmüş eşegin nallarını sökme kademesine alım girdim..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information