vardır bir hayır.önce tevekkül hocam.başka yerden kazanılır telafi edilir elbet..
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
araştırdım bi cacık olmaz görüşü var ancak aradan zaman geçip işlem hacmi artınca sordum ayrıca VAKKOYU DA 0 32 LERDE İKEN sorunca portfoyde yok diye cevap vermiştiniz hani aynı durum olurmu acaba dedim rahatsız ediyorsam sayın hocam bidaha sormam kusura bakmayın özürdilerim
Yorum
-
2 kademede %4küsür,3kademede %6küsür..imzanıza göre tatminkar elbet..
her şey olacağına varır..
Yorum
-
bu topikte hiç bir hisse için bir cacık olmaz gibi bir ifade kullanmadık anıımsadığım kadarıyla ve gözümden kaçmamışsa.DOLUNAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraraştırdım bi cacık olmaz görüşü var ancak aradan zaman geçip işlem hacmi artınca sordum ayrıca VAKKOYU DA 0 32 LERDE İKEN sorunca portfoyde yok diye cevap vermiştiniz hani aynı durum olurmu acaba dedim rahatsız ediyorsam sayın hocam bidaha sormam kusura bakmayın özürdilerim
Ben kesinlikle kullanmadım, kullanmam hiç bir hissede o tarz ifadeleri
Evet vakko portföye bugün girdi çıktı
mesaj yazıldığında portföye girer, min % 3-5 getiri elde edildiğinde durumuna göre ya devam ya tamam deriz topikteki takip edenlerin o hisseyi sormalarına ve sonucunda yapacağımız anallize göre...
Portföye girdiği %3-5 prim yapıp trend de oluşturduğu halde sorulmayan, analizi istenmeyen hisselerde doğal olarak takipten çıkmıştır, çünkü topik takipçilerinin ilgilenmediği hisseleri kendi portfçyümde olsa bile topiğin portfçyğnde tutmanın bir anlamı olmazBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
daha önceleri de yazdım bu topikte fiyatı 0.30-0.40 gibi olan hisselerde 2 kademe günlük getiri için yeter dedirtmeli, trend oluşturacaksa örneğin vakko bugün sağlam dursaydı ve sizler analizini isteseydiniz, trend oluşturup oluşturmadığına veya gücünü koruyup korumadığına bakar 1-2 kademe yukadan ki bu hisselerde 1 kademe yukarıdan almak mümkündür çoğu kez tekrar alır trendi takip ederidik ki bu da zaten hemen oluşmaz bize minimum 1 iş günü inceleme fırsatı tanır O nedenle seans içinde heyecana kapılıp trend oluşturup oluşturmadığı kararını vermek de gereksizdir istisnalar hariçketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2 kademede %4küsür,3kademede %6küsür..imzanıza göre tatminkar elbet..Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
mesut hocam bir süt içelim dedik
sanki afedersin inegin altına yatıp içtik
baskı bitecek inek tekme atmayı bıracak bizde içecegiz sanırım
Yorum
-
Ben bu hisseleri 1 kademeye alır satarım çoğu kez bilemediniz 1-3 kademe sonrasında bakarım akşam salim kafaylaketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2 kademede %4küsür,3kademede %6küsür..imzanıza göre tatminkar elbet..Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
İnek bu!...mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut hocam bir süt içelim dedik
sanki afedersin inegin altına yatıp içtik
baskı bitecek inek tekme atmayı bıracak bizde içecegiz sanırım
Nazlı inekkkk
Mandafon cinsinden saf ırk, değerlli ve fakat hantaldurr, besleyenini mağdur da etmez etmeyeceğe de benzer ama kısa koşuda hantallllBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
tamam köşede tek ayak durmaya razıyımMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen bu hisseleri 1 kademeye alır satarım çoğu kez bilemediniz 1-3 kademe sonrasında bakarım akşam salim kafayla
,hem azınıda geri aldım az önce banvitle.
artık ne diyem;anca hacı babam sagolsun..
hassasiyetime verin(ciddidir),sizinde işlem yaptıgınız düşünülerek,şahsi mali danışmanım gibi kullanmamak adına..her şey olacağına varır..
Yorum
-
Borsa öyle bir şey ki, örneğin akşama veya hafta sonuna bakar incelerim, bir hisse gidecekse de, eğer birden hisseye günlük trade yapanlar yüklenmişse ve hele açığa yüklü alımlar olmuşsa o hisseyi göçertirler o sean o gün bir kaç gün, kolay lokma yedirmek istemezler piyasa yapıcılarıBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
vakko; 0.41 seviyesinde tutunacak gibi görünüyor, yukarı tepki hareketi beklenmeli, herhangi bir terslik durumunda 0.40 önem taşıyor hacimli sayışların görülmesi durumunda bu seviyede kesin stop-los yapılmalıBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
hadi bir tavan 3200 üzeri yapman lazımdı 3080 beri ğözüm sendemehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat tbnk kapanışa dogru bir sakatlık çıkarabilir
Yorum
-
Yorum