M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
SAHOL 2 hafta önce çizdiğim kulvarda yaramazlık yapmadan yoluna devam ediyor 2.72-2.82 kademelerinde bir yerde yemek molası vermeli çizdiğim rotaya göreBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
petun 2.24 de su ya özenir mi bilmem ama onu kıskandığı hareketlerinden belli, kaprisli nolacakBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
pnsüt de unu kıskandı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
gömlek kravat alabilen var mıMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervakko 0i45-0.46 işlem görmekte, indirimli gününde kravat gömlek hediyem var demekte
spekülatif hisse 0.48 e gitti 0.47 de net satış fırsatı verdi, ben gömleği kurtardım sizi bilmem, soran olmadığına göre...
yazdığım hisseler arasında sistemimin al verip de hızla dönen ilk hissesi oldu
not alıyorum bir kenara...
şunu kesinlikle unutmamak gerek spekülatif hisselerde önce karı cebe koyup sonra yukarı gitme gücü olup olmadığına bakmalı, varsa gücü 2 kademe yukarıdan almalı ki garantili olsun iş, o nedenle öncelikle %3-5 arası getiri olasılığı ve sonrasında trend oluşturup oluşturmayacapı kouluna bakıyorum sistemimi ona göre düzenlemeye çalışıyorum
bilgilerinize...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
-
sn dolunayDOLUNAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın MEHMET VE MESUT hocam AFFIINIZA SIĞINARAK Arz edeyim İŞYATIRIM verilerinde son birkaç gündür GSD holding de yüksek oranda işlem ve alım var acaba,portföyünüzde bu hissenin takibi varmı sonu hayırlımıdır.teşekkür ederim
emeğimize gerçekten saygı duyuyorsanız, neden 3-5-10 sayfa geriye gidip okumuyorsunuz topiği, o durumda bende sizin emeğinize saygı duyarım hani!... Topiğin bir haftadır takipçilerindensiniz, akşamları da topikdesiniz, bu soruyu sormak yerine yazdıklarımızı araştırmış ve gerekli notlarınızı yazmış olursanız emeğimize saygı duyulduğunun somut göstergesini ben de görebilirim, kaldı ki emeğimize saygı göstermeniz bana bir şey kazandırmaz ama biraz emek harcayarak geçmiş sayfaları okumak suretiyle seans arasında bizleri bçyle mesajlarla uğraştırmamış olursunuz.
Takipde olup olmadığını sizin emek harcayarak ve yine kendiniz için yapacağınız okuma etkinliğiniz size gösterecektirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
yapmayın :040:ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervakkoda uzun vadeli yatırımcı olduk anlaşılan..
yahu alım yapanlar neden hedefi sormazlar anlamam ki...:040:Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
45 -46 kademelerinden alınan vakkonun 2*3 kademe sonrasının % lik getirisini hesaplar mısınız ketnhelva :040:ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervakkoda uzun vadeli yatırımcı olduk anlaşılan..
yukarı tepki hazırlığında
stop koymayı da unutmamalı hiç bir hissede hızlı değilseniz hızlı hisselerde alım satımsan uzak durun lflnBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
işte budur birlikte çalışmak işbirlikli çalışma
Yorum