mehmetayhan hocam hisselerin destek direnç seviyelerini hareketli ortalamalara göremi belirliyorsunuz eğer öylese kaç günlük ho kullnıyorsunuz bilgi verirmisiniz destek direnç sevilerini bilebilirsek daha etkili olabiliriz yoksa sürekli malda kalıyoruz yadımcı olurmusunuz teşekkürler
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
mehmet hpocam ve mesut hocam çok teşekkürler. AKGRT 2,32 den gönderildi. p.tesi allah kerim. iyi hafta sonları."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Akşamlarınız da gündüzünüz gibi aydınlık olsun, iç aydınlığınızın sigortası otomatik sigortaya bağlı olsun, kesenizdeki paranız bereketli de sufinin eli gibi olsun
İyi hafta sonları
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn nur geçmiş sayfalarda sorduğunuz hissenin analizini yapmıştım, yakip ediyorsunuzdur ve dikkate alıyorsunuzdur umarım
Hocam.
sıkı takipteyim.
Yazışmada çok hızlı değilim acemilik teknolojide
özgyo da çantama attım.
portvey müsait olsa feniş i de kaçırmazdım
Paylaşımlarınız çok faydalı.
Allah razı olsun.
Her türlü katkılarınız için size ve nezdinizdeki tüm dostlara
Sonsuz tşk.ler.
Svg.
Mutlu hafta sonları.
(Bjk.1.87 yine aldım.aşık oldum ne)
Yorum
-
tsk limitim taksit taksit geliyor, ben de borç öder gibi önceden borçlu olduklarıma dağıtıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Mesut hocam, Mehmet hocam ve topik ahalisi iyi akşamlar, İyi hafta sonları...
Yorum
-
Çok tşk ederim simurg hocam, size de iyi tatiller. Topiğimize bir grafik desteği verecek dost aranıyor ama... Gözüm sizi ısırı gibim oldusimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMesut hocam, Mehmet hocam ve topik ahalisi iyi akşamlar, İyi hafta sonları...
Yorum
-
GÜNÜN BLANÇOSU
Dün 2. seans başında 0.55-0.56 kademelerinde işlem görmekte iken takibe alındı.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGRUND yine tavan
Bugün 0.71 seviyesinde 549.605 adet işlem gören hisse 0.64 seviyesinden
haftayı kapattı. Gördüğü en yüksek fiyat seviyesiden %29.09 prim elde etme fırsatı tanıdı. 1,5 iş gününde
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTKSYO 0.71 den işlem görmekte gözüme güzel görünmekte, YO ları sevmemekle birlikte
Gün içinde gördüğü en yüksek seviye olan 0.74 den 50 adet 0.72 seviyesinde 39400 adet işlem görerek haftayı 0.70 seviyesinden kapattı
%-1.4 zararda :040:
saat. 11.34MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBanvıt 1.47 de işlem görmekte, yukarı atak denemek istemekte
Banvitte günü en düşük 1.45 seviyesini görüp 1.46 seviyesinde kapatarak zarar ettiren hisse oldu :040:
Verim alamadığımız bir diğer hisse tuborg.:040: .. Gönülsüzdüm ya zaten mazeretim hazırMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterspekülatif hisse olan Tborg hareketlenmek ister 1.12 seviyesinde
alım düşünenler 1.10 seviyesine kadar küçük miktarlara bölerek alım yapmalı ne de olsa spekülatif hisse
Haftayı 1.10 seviyesinden kapattı
11.40MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbjkas bir önceki zirvesi 198 i test etmek istiyor
mesajı yazdığım esnada görgüğü işlem kademesini yazmayı unuttuğum için bilemediğim hisse maksimum 1.93 seviyesini gördü ve 1.87 seviyesinden haftayı kapattı
Hisse gün için 0.48-0.46 kademeleri arasında işlem görerek günü 0.47 seviyesinde kapattı :ka24:MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDYHOL 0.47-048 de 045 de dikkati çektiğim hisse hareketine devam etmek istiyor
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün de dikkat çektiğim 0.70 de işlem görmekte olan AGYO hareketlenme belirtisi göstermekte
Hisse beni hiç de kaale almayarak hareketlenmeye niyetinin olmadığını gösterdi. Nolacak inatçı keçi işte
14.10MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaznedar 1/71=1/72 den işem görmekte, yukarı tepkiye geçebilir
saat 14.25 de 1.78 seviyesini gören hisse (5 kademe), 16.55 de 1.85 seviyesinde 300 adet işlemle günün en yüksek seviyesine ulaştı ve günü 1.83 seviyesinden kapattı.
1.84 kademesinde; 15980
1.83 seviyesinde; 21735
1.82 kademesinde, 20800 adet işlem gördü ve sevindiren hisselerden oldu
1.72 kademesinden alınıp 1.84 seviyesinden satılması durumunda % 6.97 prim olasılığı tanıdı
14.18MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkutpo hareketlenmeye hazırlanıyor izlenimi edindim
Zaten ortağım Mehmet Hocamın takibinde olan hisse, ortağa destek mahiyetinde ara gazı idi ama banamısın demedi.
0.92 seviyesinden haftayı kapattı.
hisse beklediğim hareketi yapmadı. 1.06 seviyesinden haftayı kapattı. Gün bazında zararada :040:MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranaelte için dün artık tepki bekliyor demiştim düştüğüm yeter biraz da yükseklerin havasına bakayım der 1.07 rakımında bekler
15.11MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGUNES SIGORTA TEKNIK ANALIZI (ANADOLU YATIRIM)
GUNES SIGORTA
Geçen hafta 1.01-1.03 arasında dikkati çekmiştim yanılmıyorsam
Bu hisseyi yabana atmayın dedik da işte, daha ne diyelim
Ama hisse dedi diyeceğini!... Saat 16.00 1.05-1.06 kademesinde işlem gören hisse, saat 16.10 da 1.16 kademesinde zirveye çıktı tavanladı
370407 adet tavandan işlem gören hisse haftayı 1.09 seviyesinden kapattı 1.06 seviyesinden alım 1.16 seviyesinden satım halinde % 9.43 prim fırsatı sundu 
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaplamın 4.10-4.12 seviyesinde yükselmek istemekte15.22 hisse 4.16 seviyesine yükselse de, 4.06 seviyesinden haftayı kapattı. Ne kar ne zarar; hacim yapmış oldukMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTemel verilerinin iyi olmadığını ve sığ bir hisse olduğunu da belirtmeliyim
Ben yazarken 4.06-4.08 seviyesine düşmüş bile ancak teknik verileri
iyi
15.27MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfenis de spekülatif bir hisse 3.00 seviyesinde geçen hafta dikkati çekmiştim 3.18 olmuş, yoluna devam etmek ister görüntüsü
Feniş Temel analiz açısından pahalı sayılabilir ancak verileri olumsuz değil
hisse 16.20 de 3.32 seviyesini çok az lot sayısıyla da olsa zirve olarak kayda geçirdi 3.30-3.28 kademelerinde kayda değer bir hacim vardı elbet.
3.18 kademesi ile 3.30 kademeleri arasında 6 kademe bir başka hesapla % 3.77 trade primi fırsatı sundu. 3.00 seviyesinde alım yapanlara ise %10 prim fırsatı verdi. Haftalık bazda hiç de fena sayılmamalı. Günün ve haftanın sevindirenlerinden
Offf yoruldum be yahu diğerlerini de merak eden kendisi bulsun artık
Last edited by MESUTC; 14 Mart 2009, 00:44.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2 aylık vadede ECILC 0.80-0.76 kademelerinden yapılacak alımlarda %30-40 kazandırma potansiyeli taşıdığını bir kez daha yazayım da...
merhaba hocam aldık attık kenara şimdiden teşekkürler
(maksat mesj hatırlansın)
Yorum
Yorum