M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • tetikte
    Yeni üye
    • 16 Ağustos 2008
    • 17

mehmetayhan hocam hisselerin destek direnç seviyelerini hareketli ortalamalara göremi belirliyorsunuz eğer öylese kaç günlük ho kullnıyorsunuz bilgi verirmisiniz destek direnç sevilerini bilebilirsek daha etkili olabiliriz yoksa sürekli malda kalıyoruz yadımcı olurmusunuz teşekkürler

Yorum

• mehmetayhan
      Demirbaş
      • 23 Temmuz 2008
      • 1850

hayırlı akşamlar

Yorum

• ketenhelva
        ..................
        • 10 Aralık 2008
        • 1488

geçmiş olsun efenim.iyi akşamlar diliyorum..
        her şey olacağına varır..

Yorum

• yagmur
          Kıdemli
          • 29 Nisan 2008
          • 4717

emekleriniz için teşekkürler dostlar)

mutlu,sağlıklı ailelerinizle huzurlu bir tatil diliyorum...

iyi ki hafta sonu var))
          Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• boncuk
            Aktif
            • 12 Şubat 2009
            • 224

iyi akşamlar arkadaşlar

Yorum

• EFEKENT
              Kıdemli
              • 15 Mayıs 2008
              • 4329

mehmet hpocam ve mesut hocam çok teşekkürler. AKGRT 2,32 den gönderildi. p.tesi allah kerim. iyi hafta sonları.
              "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
              Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

Akşamlarınız da gündüzünüz gibi aydınlık olsun, iç aydınlığınızın sigortası otomatik sigortaya bağlı olsun, kesenizdeki paranız bereketli de sufinin eli gibi olsun
                İyi hafta sonları
                Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• nur
                  Tecrübeli
                  • 03 Mayıs 2008
                  • 620

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  sn nur geçmiş sayfalarda sorduğunuz hissenin analizini yapmıştım, yakip ediyorsunuzdur ve dikkate alıyorsunuzdur umarım

Hocam.
                  sıkı takipteyim.
                  Yazışmada çok hızlı değilim acemilik teknolojide
                  özgyo da çantama attım.
                  portvey müsait olsa feniş i de kaçırmazdım

Paylaşımlarınız çok faydalı.
                  Allah razı olsun.
                  Her türlü katkılarınız için size ve nezdinizdeki tüm dostlara
                  Sonsuz tşk.ler.
                  Svg.
                  Mutlu hafta sonları.

(Bjk.1.87 yine aldım.aşık oldum ne)

Yorum

• Koala
                    Tecrübeli
                    • 27 Şubat 2009
                    • 137

Cümleten iyi akşamlar. Kendinize çok iyi bakın
                    Mehmet hocam ve Mesut hocam hakkınızı helal edin. cok emeğiniz var.

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

tsk limitim taksit taksit geliyor, ben de borç öder gibi önceden borçlu olduklarıma dağıtıyorum
                      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

Mesut hocam, Mehmet hocam ve topik ahalisi iyi akşamlar, İyi hafta sonları...
                        https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Mesut hocam, Mehmet hocam ve topik ahalisi iyi akşamlar, İyi hafta sonları...
                          Çok tşk ederim simurg hocam, size de iyi tatiller. Topiğimize bir grafik desteği verecek dost aranıyor ama... Gözüm sizi ısırı gibim oldu

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

GÜNÜN BLANÇOSU

GRUND yine tavan
                            Dün 2. seans başında 0.55-0.56 kademelerinde işlem görmekte iken takibe alındı.

Bugün 0.71 seviyesinde 549.605 adet işlem gören hisse 0.64 seviyesinden
                            haftayı kapattı. Gördüğü en yüksek fiyat seviyesiden %29.09 prim elde etme fırsatı tanıdı. 1,5 iş gününde

TKSYO 0.71 den işlem görmekte gözüme güzel görünmekte, YO ları sevmemekle birlikte

Gün içinde gördüğü en yüksek seviye olan 0.74 den 50 adet 0.72 seviyesinde 39400 adet işlem görerek haftayı 0.70 seviyesinden kapattı
                            %-1.4 zararda :040:

Banvıt 1.47 de işlem görmekte, yukarı atak denemek istemekte
                            saat. 11.34

Banvitte günü en düşük 1.45 seviyesini görüp 1.46 seviyesinde kapatarak zarar ettiren hisse oldu :040:

spekülatif hisse olan Tborg hareketlenmek ister 1.12 seviyesinde

alım düşünenler 1.10 seviyesine kadar küçük miktarlara bölerek alım yapmalı ne de olsa spekülatif hisse
                            Verim alamadığımız bir diğer hisse tuborg.:040: .. Gönülsüzdüm ya zaten mazeretim hazır Haftayı 1.10 seviyesinden kapattı

bjkas bir önceki zirvesi 198 i test etmek istiyor
                            11.40

mesajı yazdığım esnada görgüğü işlem kademesini yazmayı unuttuğum için bilemediğim hisse maksimum 1.93 seviyesini gördü ve 1.87 seviyesinden haftayı kapattı

DYHOL 0.47-048 de 045 de dikkati çektiğim hisse hareketine devam etmek istiyor
                            Hisse gün için 0.48-0.46 kademeleri arasında işlem görerek günü 0.47 seviyesinde kapattı :ka24:

dün de dikkat çektiğim 0.70 de işlem görmekte olan AGYO hareketlenme belirtisi göstermekte

Hisse beni hiç de kaale almayarak hareketlenmeye niyetinin olmadığını gösterdi. Nolacak inatçı keçi işte

Haznedar 1/71=1/72 den işem görmekte, yukarı tepkiye geçebilir
                            14.10

saat 14.25 de 1.78 seviyesini gören hisse (5 kademe), 16.55 de 1.85 seviyesinde 300 adet işlemle günün en yüksek seviyesine ulaştı ve günü 1.83 seviyesinden kapattı.
                            1.84 kademesinde; 15980
                            1.83 seviyesinde; 21735
                            1.82 kademesinde, 20800 adet işlem gördü ve sevindiren hisselerden oldu 1.72 kademesinden alınıp 1.84 seviyesinden satılması durumunda % 6.97 prim olasılığı tanıdı

kutpo hareketlenmeye hazırlanıyor izlenimi edindim
                            14.18

Zaten ortağım Mehmet Hocamın takibinde olan hisse, ortağa destek mahiyetinde ara gazı idi ama banamısın demedi. 0.92 seviyesinden haftayı kapattı.

anaelte için dün artık tepki bekliyor demiştim düştüğüm yeter biraz da yükseklerin havasına bakayım der 1.07 rakımında bekler
                            hisse beklediğim hareketi yapmadı. 1.06 seviyesinden haftayı kapattı. Gün bazında zararada :040:

GUNES SIGORTA TEKNIK ANALIZI (ANADOLU YATIRIM)
                            GUNES SIGORTA

Geçen hafta 1.01-1.03 arasında dikkati çekmiştim yanılmıyorsam
                            15.11

Bu hisseyi yabana atmayın dedik da işte, daha ne diyelim
                            Ama hisse dedi diyeceğini!... Saat 16.00 1.05-1.06 kademesinde işlem gören hisse, saat 16.10 da 1.16 kademesinde zirveye çıktı tavanladı 370407 adet tavandan işlem gören hisse haftayı 1.09 seviyesinden kapattı 1.06 seviyesinden alım 1.16 seviyesinden satım halinde % 9.43 prim fırsatı sundu

kaplamın 4.10-4.12 seviyesinde yükselmek istemekte
                            Temel verilerinin iyi olmadığını ve sığ bir hisse olduğunu da belirtmeliyim

Ben yazarken 4.06-4.08 seviyesine düşmüş bile ancak teknik verileri
                            iyi
                            15.22 hisse 4.16 seviyesine yükselse de, 4.06 seviyesinden haftayı kapattı. Ne kar ne zarar; hacim yapmış olduk

fenis de spekülatif bir hisse 3.00 seviyesinde geçen hafta dikkati çekmiştim 3.18 olmuş, yoluna devam etmek ister görüntüsü

Feniş Temel analiz açısından pahalı sayılabilir ancak verileri olumsuz değil
                            15.27

hisse 16.20 de 3.32 seviyesini çok az lot sayısıyla da olsa zirve olarak kayda geçirdi 3.30-3.28 kademelerinde kayda değer bir hacim vardı elbet.

3.18 kademesi ile 3.30 kademeleri arasında 6 kademe bir başka hesapla % 3.77 trade primi fırsatı sundu. 3.00 seviyesinde alım yapanlara ise %10 prim fırsatı verdi. Haftalık bazda hiç de fena sayılmamalı. Günün ve haftanın sevindirenlerinden

Offf yoruldum be yahu diğerlerini de merak eden kendisi bulsun artık
                            Last edited by MESUTC; 14 Mart 2009, 00:44.

Yorum

• BEDESTENLİ
                              Aktif
                              • 01 Haziran 2008
                              • 276

:081:
                              Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma

****BABA YORGUN !!!!

Yorum

• safarii
                                Yeni üye
                                • 01 Aralık 2008
                                • 42

2 aylık vadede ECILC 0.80-0.76 kademelerinden yapılacak alımlarda %30-40 kazandırma potansiyeli taşıdığını bir kez daha yazayım da...

merhaba hocam aldık attık kenara şimdiden teşekkürler

(maksat mesj hatırlansın)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information