korsayı 1380 mallandık ğeri ğelince bakalım
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGeçen hafta bugün
mazi kalbimde yaradır.naçar..
sesim kötü ama ona göre..her şey olacağına varır..
Yorum
-
spekülatif hisse olan Tborg hareketlenmek ister 1.12 seviyesinde
alım düşünenler 1.10 seviyesine kadar küçük miktarlara bölerek alım yapmalı ne de olsa spekülatif hisseBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
bjkas bir önceki zirvesi 198 i test etmek istiyorBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
DYHOL 0.47-048 de 045 de dikkati çektiğim hisse hareketine devam etmek istiyorBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
dün de dikkat çektiğim 0.70 de işlem görmekte olan AGYO hareketlenme belirtisi göstermekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Yorum
-
Jelly dostum hoşgeldin
Sanırım yakında sizi kaybedeceğiz VOB cular arasına kaçıracağız
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
hocam asla vob cok karisik herkes teknikci ben sadece takip ediyorum araliklari cozmeye calisiyorum oralara katilmam burdada sizi cok seviyorum ondan varim. vobdaki ana amacim marketi shortlamak trend degisiminde yoksa yukariya kagit disinda girmem. kagit sattiktan sonra yavas yavas piyasayi satmaya baslarim ortalamalari yukselterek. sonra ordada oturup bekliyecem hedefe kadar. butun trade bundan ibaret long kagit short vob trende gore
Yorum
-
ama dostum bazi arkadaslar varki sitelerde inanin okumaktan zevk aliyorum onlari kolluyorumda onlarda pek sık yazmiyor 3 kisi belledim onlar disinda kimseyi okumuyorum. hisse tarafindada siz ve mehmet hoca en mukemmeli yapiyorsunuz zaten. bu fikrim hocam butun siteleri okuyarak vardigim kanidir.
Yorum
-
soyle bir onerim olsa hani arkadaslar dusen piyasada da hisse senedi kollamak yerine satip cok cuzzi eger marketi shortlarlarsa sermayenin 1/4 yada 1/5 i teminatta olmak uzere kagit alindiginda hic olmazsa 3 yerine 5 lot alinir sadece bir fikirdir
Yorum
-
Vnet tepelerinde geziyor elinde olan mutlaka stop belirlemeli, ne de olsa zirveden dönüş eğer olursa sert olurBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum