M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

İyi akşamlar bugün tutulan palukları değerlendiren olmadı galiba, sağlık olsun, aç kalan Tevfik Fikretin Bugün de açız evlatlarım şiirini okusun
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• radyolog
      OKURYAZAR
      • 03 Ağustos 2008
      • 22517

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Bu güzel sevindim adınıza; ben dost biriktiriyorum

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• nur
        Tecrübeli
        • 03 Mayıs 2008
        • 620

Dünkü balıklarla oyalandık.
        uyku getirdi.
        svg.
        Tüm dostlara iyi akşamlar.

Yorum

• BEDESTENLİ
          Aktif
          • 01 Haziran 2008
          • 276

Prestij gel anlaşalım sen şu vadeyi kısalt biraz yahu. Krizdeyiz, bu kadar uzun vade dednmi millet burun kıvırıyor; mümkünse tabiii
          kısaltamayız...sizinkiler yatarken...serve cilerde yatsın..

He yahu ben YO larla aramı düzeltemediğim için çekimser kalmıştım tebrikler prestij, ee artık bir kez tesadüf olmadığını da kanıtlamak istersin eminim bekliyoruz
          düzelt artık...

Adeli alkimi kareli olan gitsin yatsın, bir ay sonra gelip satsam mı acaba diye sorabilüü
          1 ay kırtasiye lere az gelir...
          Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma

****BABA YORGUN !!!!

Yorum

• jelly
            Tecrübeli
            • 19 Şubat 2009
            • 0

hocam kolay gelsin trade den bugun yogundum, bu forumda cogunluk kazaniyor iste mutlulugu kimse satin alamaz , eminim hocam insanlar mutlu oldukca siz servetinizi dahada arttiriyorsunuzdur. cok mutlu oldum dahada cok kazanilacak. hocalarin hepsine tesekkurler ayirdiginiz kiymetli zaman cok onemli nitekim zamanda satin alinamaz.)

Yorum

• jelly
              Tecrübeli
              • 19 Şubat 2009
              • 0

simdi gelelim bankalarla ilgili komiteye, bugun herne kadar gorusulmeye baslanacaksada bu karar 2-3 haftadan once cikmaz, yani koklu degisikligi yok senato yok o, yok bu derken ve tartisilirken en az 2 haftamizi alir. bu 2 hafta icinde inisler ve cikislarla genel olarak pozitif trend olur. ama yine tekrarliyorum cok extreme satis gunleri olacaktir tahminen haftaya pozitif acip sali aksami itibariyla mesela carsamba guclu bir inis gunu gibi. (bu bir ornek kurumlar boyle dusunecektir) bu arada longculara yapilan sikistirmanin aynisi shorttakilerede olacaktir . pozisyonlarini beklemeden buyuk buyuk acanlar ortalama dusuremeden eksi yazacaklar buna dikkat.

Yorum

• jelly
                Tecrübeli
                • 19 Şubat 2009
                • 0

hep ayni seyleri sikca yaziyorum hocam cunku basit seyleri insanlar genelde atlarlar bu oyunda aslinda ilkel dusunuldugunde kazaniliyor. tecrubeyi ilkel kullanma olarak gormeye basladim eskide kaldi biraz o fevkalade karisik sistemler. nerdeyse avrupada insanlar bahcelerine cicek yerine patates hiyar ve sebze ekip ordanda istifade yontemlerine gidecek ondan daha basit dusunceyi savunuyorum tamamen ortama uymak acisindan.

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

FEDERAL MOGUL TEKNIK ANALIZI (ANADOLU YATIRIM)
                  TEPKI YUKSELISINE YONELIK BIR SUREC BEKLENEBILIR.
                  7.25 SON ZIRVE NOKTASINI GORDUKTEN SONRA OLUSAN GERILEME DEVAMEDIYOR.
                  ANCAK HISSEDE DAHA ONCEKI RAPORUMUZDA ISARETETTIGIMIZ BIRINC,I VE IKINCI
                  ADIM HEDEFLERIMIZE ULASMASI ILE BIR DUZELTME SURECI NORMAL BIR SURECTE
                  ISLIYOR.
                  HISSENIN KARAKTERISTIK HAEKETLILIGINI DIKKATE ALDIGIMIZDA BU BOLGENIN SON
                  6 AYININ ONEMLI DESTEK NOKTASI OLDUGUNU DUSUNMEKTEYIZ.
                  5.45 BU NOKTADAN GELECEK BIR TEPKI HAREKETININ ILK ADIMDA 5.75 SEVIYESINE
                  KADAR ULASMASI BEKLENEBILIR.
                  5.75 GECILMESI SON 6 AYIN DESTEK NOKTASININ KISA VADEDE CALISMASI GAYET
                  NORMAL OLACAKTIR VE ONUMUZDEKI KISA VADEDE IKINCI ADIM TEPKI YUKSELIS,I
                  ICIN HAREKETLILIGIN 6.25 SEVIYESINE ULASMASI BEKLENEBILIR.
                  OZELLKLE BELIRTMEK ISTERIZ KI HISSEDE BU BOLGEDEN GELEBILECEK BIR
                  TEPKI ADI UZERINDE TEPKI HAREKETLILIGI OLMASI SEBEBI ILE SON DONEM YASANAN
                  YUZDE 25 ORANINDAKI GERILEMENIN SINDIRILMESI VE 5.450 ONUMUZDEKI 3 HAFTA
                  ICINDE KIRILMASI HALINDE ILK ADIMDA 520 IKINCI ADIMDA 5.00 SEVIYESINE
                  KADAR BIR GERILEME GETIREBILIR. BU NEDENLE BIR IKI SEANS ICINDE OLUSABILECEK
                  TEPKIDE COK KISA SURELI BIR AL SAT STRATEJISI IZLEMEK ONEMLI OLACAKTIR.
                  HISSEDE ZARARKES SEVIYESI 5.20 ZAMAN STOP ARALIGI ISE 2-3 SEANS OLARAK
                  IZLENEBILIR

HALIL RECBER
                  ANADOLU YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.S.
                  WWW.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/
                  ***ANALIZE ILISKIN GRAFIK EKTE BULUNMAKTADIR***
                  * * *
                  U Y A R I
                  BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
                  KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU
                  TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI "YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
                  VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG"
                  CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
                  ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
                  SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
                  EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
                  GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
                  TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
                  DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.
                  -MATRIKS-
                  Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

jelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    hep ayni seyleri sikca yaziyorum hocam cunku basit seyleri insanlar genelde atlarlar bu oyunda aslinda ilkel dusunuldugunde kazaniliyor. tecrubeyi ilkel kullanma olarak gormeye basladim eskide kaldi biraz o fevkalade karisik sistemler. nerdeyse avrupada insanlar bahcelerine cicek yerine patates hiyar ve sebze ekip ordanda istifade yontemlerine gidecek ondan daha basit dusunceyi savunuyorum tamamen ortama uymak acisindan.
                    Dostum, sık sık bilgini paylaşman tekrar da olsa yararlı olacaktır biliyorum, çünkü aynı şeyleri yazmanız değişen bir şeyin olmadığını da gösteriyor. Bu pozisyonlarında tedirginlik duyan arkadaşlar için en zaından endişeye mahal yok mesajıdır.

Düygu ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. "Basit düşünmek" sıradan bir cümle gibi görünse de önemi giderek filozofik kişilerce daha iyi anlaşılıyor. Futbol izlediğinize göre bilirsiniz, takıma en yararlı futbolcular aslında basit oynayan futbolculardır.

Paylaşımızın devam etmesi umuduyla dostça kalın

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

sn Prestij geçmiş yıllara bakılınca haklısınız kırtasiyeciler için 1 ay kısa bir süredir, ama biliyorsunuz bir avuç insanız borsa ile ilgilenen ky. Birbirimizi tanırız. 4-5 aylık portföy oluşturanlar zaten sitelere günlük gelmezler. Gelenlerse 4-6 aylık portföy oluşturmaya sıcak bakmazlar. Biz 1 ay diyelim de 1 ay sonra satnaya kıyabilirlerse en azından kar elde etmiş olurlar

Eee artık topiğe bugünkü ETYATın tesadüfi olmadığını göstermeniz gerek Yarına ne trade ediyoruz

Yorum

• BORSAMATİK
                        Katılımcı
                        • 16 Şubat 2009
                        • 103

Iyi Akşamlar Arkadaşlar

Yorum

• ketenhelva
                          ..................
                          • 10 Aralık 2008
                          • 1488

Bu güzel sevindim adınıza; ben dost biriktiriyorum
                          ....marifet iltifata tabiidir,dost bir yüregin önünde boynumuz kıldan incedir..
                          amenna..
                          her şey olacağına varır..

Yorum

• ketenhelva
                            ..................
                            • 10 Aralık 2008
                            • 1488

İyi akşamlar bugün tutulan palukları değerlendiren olmadı galiba, sağlık olsun, aç kalan Tevfik Fikretin Bugün de açız evlatlarım şiirini okusun

mademki demişsiniz,o halde;

çıkar o süsleri artık,sevindiğin yetişir,
                            çıkar,biraz da şu öksüz giyinsin,eğlensin;
                            biraz güzellensin.

şu ru-yı zerd-i sefalet..evet meserettir
                            çocukların payı;lakin sevincinle
                            sevinmiyor şu yetim,ağlıyor..Haluk dinle...

Yorum

• ketenhelva
                              ..................
                              • 10 Aralık 2008
                              • 1488

ve dahi;

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              parayı çogalttım.akşama lüfer avına çıkcam..
                              :(..istavritede razıyım..:(

vaktiyle büyük bir devenin bir başı varmış..
                              başsız deve olmaz ya,masal,neyse;bütün gün
                              yaz kış,bu beyinsiz,bu çürük baş
                              çöl,kır,tepe,dağ,taş
                              biçareyi beyhude sürükler ve yorarmış..
                              biçare ağır gövde ne yapsın,kime küssün
                              bir karga bulup derdini dökmüş,o demiş__vah
                              baştan büyük Allah..başa gelmiş çekeceksin.
                              artık işe hörgüç bile şaşmış
                              kuyruk ise dolaşmış
                              ....
                              ....
                              ....
                              bir hendeğe inmiş,başı sokmuş ve uzanmış,
                              birden çekilip;''haydi..demiş..duzaha..murdar''
                              haksızlık eden başları bir gün... koparırlar..

arz-ı halimdir,arzederim..

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

Sağolasınız sn ketenhelva

Bugün açız yine evlatlarım, diyordu peder Bugün açız yine; lakin yarın, ümid ederim Sular biraz daha sakinleşir...

Yarına balık tutmak umuduyla...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information