M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

HAFTALIK BİLANÇO

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adeli 1 ay olmadı sanırım 3.32 de iken yazmıştım 4.08 den işlem görmekte, hareketine devam etmek istemekte hedefi 4.60
    09.03.2009 12.01

Adel Hafta içinde en yüksek 4.50 seviyesini gördü ve yeteri ölçüde işlem gördü, ayrıca çarşamba günü 4.22 seviyesinde tekrar hissenin güzel durduğu anımsatıldı.

Haftalık getiri %10.29

tire kutsan 7.65 kademesinden işlem görmekte sıg hisse olmanın avantajını kullanıp kolay yoldan tekrar 8.20 seviyesini hedef almakta
    09.03.2009 12.10

Tıre 2 kez trade yazdığımız bir hafta oldu, hedefi kısa tutmuşuz 11.20 ye ulaştı. İlginçtir hafta boyunca bu hisseyi soran da olmadı...

Belirttiğim hedefe gün içinde ulaşmıştı zaten
    Belirtiğim aralıkta alım ve satım üzerinden haftalık getiri 1 iş gününde % 7.18 Haftanın sevindirenlerinden

alka 1.45 seviyesinde atak yapabilir
    09.03.2009 14.02

Hisse en düşük 1.41-1.45 kademelerinde hareket edip 2 iş günü sonrasında bir başka mesajda belirttiğim 1.53 direncine ulaşarak hedef gerçekleşmiş oldu. Haftanın sevindirenlerinden
    getiri % 5.51

[
    Bjkas 1.73-1.74 kademesinde işlem görmekte, hareket hazırlığı sezilmekte
    09.03.2009 11.23

Hisse 12.03.2009 tarihinde 3 iş günü sonrasında 1.98 seviyesine ulaştı. Haftanın sevindirenlerinden

Olası getiri fırsatı % 14.45

TEKFK de hedefi 0.58 olarak revize yapmak gerkeiyor artık
    09.03.2009. 11.19

0.36. seviyesinde takibe aldığımız prim potansiyeli taşıdığını belirttiğim hissede dirençlerde satıp desteklerde almaya devam ettik Şubat ayından bu yana. Yukarıdaki mesajdan önce en son 0.46 seviyesinde portföye dahil ettim, hedefi de 0.58 olarak revize ettim. Hisse 0.59 seviyesini göredü hafta içinde 0.56 seviyesinde veya 0.55 seviyesinde realize yapma imkanı tanıdı.Haftanın sevindirenlerinden

alım 0.46, satım 0.56 aralığında % 21.73 prim olasılığını taşıdı.

gusgr çıktığı mini trendine döndü, 2-3 kademe bugün için atak yapmaya çalışacak 1.02-1.03 kademelerinden işlem görmekte
    09.03.2009 15.23

Yanıldıklarımdan 2-3 kademeye atak beklemiştim gusgr den. Aslında bugün 2. seansa kadar da yanıltmadı beni, 1.06 seviyesinden işlem görmekte iken ani atakla bemi utandırdı ve 1.16 seviyesinde tavan yaptı Haftalık bazda hisse % 13.72 getiri fırsatı verdi.

İlginçtir bu hisseyi de ne arayan ne soran oldu...

Çünkü biz birbirimizi tanırız Site site dolaşılır, tüm sitelerde yazan hangi hisse ise onun peşine takılınır ve, gönül işi hiç bir karşılık beklemeden hisse analizi yapan "yazar" veya "üstat" ünvanı verilen kişilere kopyala yapıştır yöntemiyle takibinde olup olmadığına, bir sayfa öncesinde yorum yazılıp yazılmadığına bakılmaksızın sorulur sürekli! Nasıl olsa bir ücreti yoktur ve zahmete katlanacak gönüllü çokturr!... Bu süreçte, herkesin ortak üzerinde durduğu hisse belirlenir ve o hisseye yoğunlaşılır... Artık tüm sitelerde, topiklerde aynı hisse yazılır aynı hisse sorulur

Ayen 1.41-1.43 kademelerinden çay çorba parası veririm der gibi 1.53-155 hedefleri . 143 den işlem görmekte
    09.03.2009 16;34

Hisse 1 iş günü sonra seansın açılışı şle birlikte alım hücümuna uğradı, 1.48 seviyesine kadar 6-7 kademe trade fırsatı verdi, daha sonra yine alım aralığına gerileyen hisse haftanın son günü son dakikalarında beni yalancı çıkarmamak için olsa gerek 1.57 seviyesine atak yaptı.

Haftalık bazda % 11.34 getiri fırsatı sundu.

BURCE yi tanımam etmem 37.75-38 kademesinden işlem görmekte, yarına beni de hesaba katsınlar ona göre der; ben grafiğinin yalancısıyım, sadece sözcüsüyüm, zeval olmayan elçilerdenim yani
    09/03/2009 16:47

Seans bitiminde gece BURCE hissesinin temel verilerine baktığımda, gözüm korktu ve yukarıdaki mesajı dikkate almamanızı rica ettim.
    Kaza ile alım yapanlara da zarar ettirmedi ama hisse
    Ertesi gün 41.20 seviyesini gören hisse, % 9.13 prim fırsatı verdi. Haftayı 39.50 seviyesinde kapattı

SONUÇ; Pazartesi günü takibe aldığım 8 hisse de minimum %3 barajını haftalık bazda aşmış durumda. Stop kırdıran yok.

Hocam liste yapın diyor bazı arkadaşlar... Haftanın son günü ile ilk gününün listesini yapayım dedim, salı gününü de ekledim tablo böyle çıktı, isteyen diğer günlerin tablosunu çıkarsın bizlerle de paylaşırsa sevinirim. Hatta belki ben bu iki günün zarar yazdıran hisselerini sümenaltı yapmışımdır belli mi olur; bağımsız denetimden geçmek en iyisidir her daim
    Last edited by MESUTC; 14 Mart 2009, 14:28.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

safarii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      merhaba hocam aldık attık kenara şimdiden teşekkürler

(maksat mesj hatırlansın)

Yanılmamayı ve kazanmamızı temenni ederim.
      Bende bir miktar aldım belirttiğim aralığa geldikçe alıcıyım
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• safarii
        Yeni üye
        • 01 Aralık 2008
        • 42

tire

sevgili hocam tire benim hissemdi daha önce söylemiştim beni çok kötü çarptı
        borsa böyle birşey miş

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

safarii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          sevgili hocam tire benim hissemdi daha önce söylemiştim beni çok kötü çarptı
          borsa böyle birşey miş
          Evet malesef Ama sormadınız, P.tesi günü sizinle yazışırken tavan olunca izlemeye aldım, 2 kez alım fırsatında yazdım, sorsaydınız takibi bırakmazdık.

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

Sn safari ecılc alıp 2 ay beklemeyi göze aldığınıza göre siz iyi bir borsacı olmaya adaysınız demektir ve borsadan kazanma olasılığınız oldukça yüksektir.
            Zaman zaman 2-3 ay alıp beklenecek hisseler yazıyorum kumbara misali 2-3 hisseye bölebilirsiniz tasarrufunuzu, daha emin olur, umulmadık aksilikler çıkabiliyor çünkü 1 hisse olunca SAHOL örneğinde olduğu gibi

Yorum

• muzoder
              Aktif
              • 23 Şubat 2009
              • 255

hocam benimde basıma bugün bisey geldi 2-3 ay kadardir 0,36 maliyetli EGCYO vardi elimde bekle bekle iflah olmadi bu sabah ,34 den kızıp bozdurdum ama gel gelelim bugün öğleden sonra 0,38 yaptı deli oldum sanki beni bekliyorardi .. aynı sey GEDIZde de başıma gelmisti

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

muzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                hocam benimde basıma bugün bisey geldi 2-3 ay kadardir 0,36 maliyetli EGCYO vardi elimde bekle bekle iflah olmadi bu sabah ,34 den kızıp bozdurdum ama gel gelelim bugün öğleden sonra 0,38 yaptı deli oldum sanki beni bekliyorardi .. aynı sey GEDIZde de başıma gelmisti
                O hisselerde evet sizin satmanızı beklerler Sığ senetlerdir veya toplanmış piyasadaki dolaşımda olan hisse sayısı azdır zaten Çoğu kez de ky aynen satılmaması gereken zamanda satar alınmaması gereken zamanda alır, kendinizi çok da suçlamayın, sonuçta bizleri kandırdı diye kızdığımız insanların ekmek parası bu ve profesyoneller. Bizler ise sanki çok da kolaymışcasına kendi işimizden arta kalan zamanlarda 2. bir iş olarak kurtlar sofrasının profesyonellerine sanki "bakın biz sizden iyi yaparız bu işi" dercesine aşık atarız onlarla Brokerlar size "sizin işinizi biz sizden iyi yaparız, var mısınız" diyor mu?

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

10.02.2009 SALI GÜNÜ
                  karsan 065 de dikkat balık ekmek yediririrm der gibi
                  12.01
                  3 iş günü sonra 071 seviyesi görülmüş. % 9.37 prim
                  tat tatlanmak istiyor
                  14.13
                  Hisse 0.97-0.98 kademesinde işlem görmekteydi.
                  1 gün sonra 1.10 görüldü.
                  En yüksek 1.13 seviyesini gördü. % 15.46 prim potansiyeli
                  TKFEN de İMKB 30 daki diğerleri gibi satışlar durdu lıma geçildi 2.55 e kadar bir tepki verebilir. Sonrası piyasaya bağlı olacak sanırım
                  14.21
                  Hisse 2.45 fiyatından işlem görmekte idi. 3 iş günü sonra 2.62 seviyesini gördü % 6.93 prim potansiyeli
                  ccola 7.25 de işlem görüyor hız kazanabilir
                  14.22 Hafta içinde 7.45 seviyesi maksimum olmuş sadece 4 kademe hızlanabilmiş :(
                  YKGYO 0.69 da işlem görmekte 0.74-0.78 e atak yapmak isterim diyor
                  14.37
                  Hisse 0.76 seviyesini görerek hedefe ulaşmış % 10.14

ANSGR, BTCIM, ALKİM, TEKFN, BNVIT, FENIS, ALKA, ALCAR bugün yazılan hisseler olmuş. bu hisselerden TEKFN %8.3 ile en yüksek ANSGR ise 2 kademe ile en düşük getiri fırsatı sunmuş.
                  ALCAR ise 6.50 seviyesine gerileyerek stop kırmış :040:

SONUÇ Salı günü beğendiğimi ifade ettiğim 13 hisseden, 1 tanesinde stop çalışmış, 3 tanesi minimum % 3 getiri barajını aşamamış, 9 hisse % 3 barajını aşmış
                  Last edited by MESUTC; 15 Mart 2009, 16:32.

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

11.03.2009 tarihli topik bilançosu

11.03.2009 ÇARŞAMBA GÜNÜ BİLANÇOSU

SAHOL ısındı hızlanıyor 2.41 d işlem görüyor
                    10.41
                    2.27-2.30 seviyesinde de alım yönlü düşünülebilineceğini belirttiğim hisse 2.58 seviyesini gördü. 2.41 seviyesinden % 7.5 getiri fırsatı
                    TOASO da benzin koymayı unutmuşlardı tıpkı devrim tomofili gibi ama bi koşu getirdiler sanırım
                    10.45
                    Geçen hafta 1.20-1.21 kademesinden işlem gördüğü esnada yazmıştım. Yukarıdaki mesaj yazıldığında ise 1.23 kademesinden işlem görmekte idi. aynı gün saat 14.00 itibariyle 1.31 seviyesini gören hisse, gün içinde %6.50 prim yapmış oldu
                    Bir güns onra tekrar 1.22-1.23 seviyesine gerileyerek yine alım fırsatı verdi, haftayı maksimum 1.35 seviyesini görerek 1.31 seviyesinden kapattı %12.50
                    2 kez trade yapma fırsatı bulanlar maksimum %22 civarında getiri elde etmiş oldu.
                    cemts 0.78-0.79 da işlem görmekte atak yapmak ister
                    11.05
                    Minimum %3 getiri barajını aşamadı. Haftayı 0.78 seviyesinde kapattı
                    iheva azimli gibi mi ne 2 gün önce yazdığım 0.56 yı bir geçersem 0.60-0.62 de soluklanırım ama... diyor sanki
                    11.17
                    En yüksek 0.58 seviyesini gördü, haftayı 0.57 seviyesinden kapattı. minimum %3 getiri barajını aşamadı.
                    SKBNK 0.86--0.87 kademelerinde işlem görmekte atak yapmak ister görünümünde
                    11.26
                    Formsuz günüme denk düşmüşler Minimum getiri barajını aşamayanlardan. Kapanışı; 0.86
                    DURDO 2.17--2.18 de işlem görmekte biraz korkuttuktan sonra piyasayı atağa kalkmak ister gibi
                    11.30
                    En düşük 1.87 seviyesini gören hisse 2.03 seviyesinden kapandı. STOP çalıştırılması gereken hisse oldu :040:
                    anelte 1.25 ten atağa geçmek ister
                    11.39 Mesaj ekrana düştükten 26 dakika sonra 1.29 seviyesini gören hisse sert düşüşe geçmiş. 1.29 seviyesinde satılması durumunda % 3.2 prim ile barajı aşmış, ama haftanın başarısız tradesi listesine denalınabilir hani! Kişisel değerlendirmeye kalmış bir durum. 1.20 stop yapılmalıydı. STOP çalıştırılanlar listesine alıyorum.:040:
                    prkte atağa hazırlanıyor, beni yanıltır mı acep 1.50-1.52 arası anlarım
                    16.20

1.41-1.42 seviyesinde işlem gören hisse, 1 gün sonra 1.47 seviyesine kadar tepki vermiş

8 Hisse hakkında düşüncemi belirttiğim gün, en başarısız olduğum gün olmuş aynı zamanda.
                    SONUÇ; 2 hissede STOP, 3 hisse NÖRT, 2 barajın limitini aşan hisse, 1 adet 5 kademe trade
                    Last edited by MESUTC; 14 Mart 2009, 16:49. Sebep: Diğer yazılan hisseleri eklemek için

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

12.03.2009 tarihli BİLANÇO

12.03.09 GÜNÜN BİLANÇOSU
                      Adel 4.12-4.16 aralığından alım düşünülebilir kv için 4.18 seviyesinden işlem görmekte. senet sığ sayılabilir alımların büyük montanlı olmaması gerekir 10.15
                      Haftalık değerlendirmede yazmıştım, senet 4.50 seviyesini gördi ve haftayı 4.32 den kapattı
                      prkab 1.95 seviyesinden işlem görmekte trade amaçlı düşünülebilir hedef 2.02
                      10.28
                      Hedefe ulaşamayan hisselerden. 1.95 den haftayı kapattı
                      2. seans için TATKS, GRUND tekniik açıdan güzel duruyor ama piyasa kötü, artık herkes kendi durumu dengeleyip karar vermeli
                      Bir de hiç tarzım değil sadece bilgilendirme amaçlı yazayım METYO da teknik açıdan iyi görünüyor, ama bana kalırsa pahalı piyasa da rğzgarı yakalayan pahalıyım filan demeden alıp başını gidebiliyor
                      13.58
                      GRUND seansa 0.56 seviyesinden başladı, 2 kez tavan yaparak en yüksek 0.71 seviyesini gördü. % 26.78 prim yaptı
                      TIRE kafasına göre takılıyor, kime ben takılırım elaleme ne havasında ve enerjisi gücü hala var 9.20 lerde gezmekte
                      14.42
                      Bu mesaj sonrasında 9.00 seviyesine kadar dinlenme molasına geçen hisse en yüksek 11.20 seviyesini görerek 10.90 seviyesinden haftayı kapattı
                      Nugyo 1.45 de atak yapabilir
                      10.54
                      Sadece hacim yapmamızı sağlayanlardan En yüksek 1.48 seviyesini gören hisse haftayı 1.44 seviyesinden kapattı
                      ÖZGYO 0.67-0.68 de işlem görmekte yğkselme denemesi yapmak istemekte
                      14.52
                      Beklediğimizi heniz vermeyenlerden haftayı 0.67 seviyesinden kapattı
                      plaskart ta harekete katılmak ister 1.56 da işlem görmekte
                      16.17
                      1 gün sonra 1.63 seviyesi görüldü. %4.48 hisse haftayı 1.58 seviyesinden kapattı
                      Last edited by MESUTC; 14 Mart 2009, 17:37. Sebep: hisse tahminlerini ekleme

Yorum

• zekican9
                        Seyirci Üye
                        • 06 Temmuz 2007
                        • 42

sayın mutlu hocam haftaya bana ilgilendiğiniz hisseler hakın da bilgi verirmisiniz teşekkür ederim
                        Last edited by zekican9; 15 Mart 2009, 22:30.

Yorum

• EDY
                          Yasaklı
                          • 15 Aralık 2008
                          • 1381

zekican9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          sayın mutlu hocam haftaya bana bir hisse önerebilirmisiniz teşekkür ederim
                          Lütfen ve lütfen bu tarz mesajlardan kacinalim....

Mesaj üzerinde kücük bir iki degisiklikle yine sorunuzu dile getirmeniz mümkün... Fakat soruyu bu sekilde sormakla gerek forum yönetimini gerekse sorunun muhatabini cok zor durumda birakmis olursunuz...

Beni en cok sasirtan sey ise 2007 yili Temmuz ayindan beri borsa forumlarindan haberdar görünmeniz... Bu durumda sadece keyborsa forum degil, tüm borsa forumlari genel kurallarini az cok biliyor olmaniz gerekirdi....

Bir daha olmamasi dilegiyle....

Yorum

• DOLUNAY
                            Katılımcı
                            • 07 Mart 2009
                            • 90

Sayin Hocam ACBD Otokar Frigo Bisas Ibtyo Infyo Isamb Pengd VESBE Vakko Vkfyt Hakkinda Görüşlerinizi Alabilirmiyim

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

Sn topik sakinleri,
                              İki haftadır test ettiğim sistemimin sonuçlarını yukarıdaki mesajlarımda sizlerle paylaştım. Yaptığım değerlendirme sonucunda, piyasada düşen işlem hacmi ve miktarından dolayı, haftalık bazda %3 barajının daha tutarlı olduğunu tespit ettim. Bu nedenle imzam kısmında yer alan ifadeleri yeniden düzenledim. Bilgilerinize.

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

DOLUNAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Sayin Hocam ACBD Otokar Frigo Bisas Ibtyo Infyo Isamb Pengd VESBE Vakko Vkfyt Hakkinda Görüşlerinizi Alabilirmiyim
                                takibimde değil malesef, zamanımda olmuyor bu tarz bir çalışma yürütmeye, ancak takibimde olan hisseleri analiz yapacak zamanı yaratmaya çalışıyorum :(

Yorum

Working...
                                X

Debug Information