Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
mesut hocam boşver ya... nasılsa benim grafiklere sen teşekkür ediyosun senin yorumlara ben... tamam işte biz bize takılıyoruz... isteyen katılsın istemeyen katılmasın...
Sn tractact,
kapris yaptığım sanılmasın sakın, erken uyarı sistemi oluşturmak için çok çaba harcadım, pc programı yapmayı bilmem, yardım aldım bu konuda, ama, pc programcısı dostum da borsadan anlamaz durumda
Belki de ondandır, program pc yi kasıyor ve ben sadece bu topiğe mahkum oluyorum yazıyorsam eğer, kaldı ki, trade de tahtadaki işlemleri, ayı tuzakların, taktikleri vs vs çok iyi izlemem gerek; bu nedenle bu topikte yazdığım günlerde ne haber sitelerini açabiliyorum, ne de başka topiklerde sitelerde gezebiliyorum. Çünkü pc zorlanıyor. Çok istememe rağmen sn mavilimin topiğini çoğu kez seans bitimlerinde okuyabiliyorum örneğin. Ancak topikğe yazdığım anlarda hızla topiği tarayıp yapıştırılanları okuyup piyasayı anlamaya çalışıyorum bir de tv haberlerinden. Bu durumda eğer topiğe de haberler, gelişmeler vs konmuyorsa, dünyadan beyhaber bir tarzda yazmak cahil cesaretini oynuyorum.
Dahası, sadece kendimle konuşuyormuş, kendim çalıp kendim oynuyormuş havası oluşuyor ki yazmanın bir anlamı kalmıyor.
Naz yapacak yaşı çoktan geçtik, sadece bu sitede yazıyorum, böyle de devam edecek, site yöneticileri kovmadığı sürece
Katkılarınız için ayrıca tekrar teşekkür ederim, devamını temenni ederim
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Ne güzel söyledin hava sıcak, mangal sezonu açıldı.....
Piknik yerlerinde de açık havada tv ekranlı borsa izleme imkanı olsa hani, belediyeler bir de buna çözüm bulsa
Yani sadecde milli maçlar için düşünülmese bu iş de biz de hem piknik hem borsacılık oynasak
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Sn tractact,
kapris yaptığım sanılmasın sakın, erken uyarı sistemi oluşturmak için çok çaba harcadım, pc programı yapmayı bilmem, yardım aldım bu konuda, ama, pc programcısı dostum da borsadan anlamaz durumda
Belki de ondandır, program pc yi kasıyor ve ben sadece bu topiğe mahkum oluyorum yazıyorsam eğer, kaldı ki, trade de tahtadaki işlemleri, ayı tuzakların, taktikleri vs vs çok iyi izlemem gerek; bu nedenle bu topikte yazdığım günlerde ne haber sitelerini açabiliyorum, ne de başka topiklerde sitelerde gezebiliyorum. Çünkü pc zorlanıyor. Çok istememe rağmen sn mavilimin topiğini çoğu kez seans bitimlerinde okuyabiliyorum örneğin. Ancak topikğe yazdığım anlarda hızla topiği tarayıp yapıştırılanları okuyup piyasayı anlamaya çalışıyorum bir de tv haberlerinden. Bu durumda eğer topiğe de haberler, gelişmeler vs konmuyorsa, dünyadan beyhaber bir tarzda yazmak cahil cesaretini oynuyorum.
Dahası, sadece kendimle konuşuyormuş, kendim çalıp kendim oynuyormuş havası oluşuyor ki yazmanın bir anlamı kalmıyor.
Naz yapacak yaşı çoktan geçtik, sadece bu sitede yazıyorum, böyle de devam edecek, site yöneticileri kovmadığı sürece
Katkılarınız için ayrıca tekrar teşekkür ederim, devamını temenni ederim
aslında bu konularda yazılacak çok şey var ama ben fazla uzatmadan bir cevap vermek istiyorum...
her insanın yaradılışında "çaba sarfettiği, başardığı işin takdir görmesi isteği" vardır... hele ki bir mecburiyetin yoksa bu istek iyice bastırıyor... çoğunlukla forumlarda bu egomuzu tatmin edemiyoruz... başardığımızda takdir edilmediğimiz gibi ufacık bir yanlış öngörümüzde eleştiriliyoruz... peki bu durumda ne yapılmalı?
ben şahsım adına takdir edilme egomu şu şekilde bastırıyorum ve aşıyorum "iyilik yap, denize at"
hocam alışkanlık yaptınız söyliyim öyle bırakmayız kolay kolay, imkansız ama olduya burda yazamadınız şahsınıza özel mekan yaparım isteyin yeterki
bu işlerden anladığın anlaşılıyor sn gicamesut bey pc ve programlar arasında bocalıyor anladığım kadarıyla:(
hem pc hem borsa bilgisi lazım bu işler için..yani borsacı pc programcısı aranıyor:081:
aramızda varsa hepimizin iyiliği için yardımcı olsun lütfen...
saygılar..
bir elin nesi var iki elin sesi var der ata lar...nur içinde yatalar..ses çıkarmaya devam arkadaşlar..beraber çalışacağız..güzelliği de burada zaten
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
şu satırlarda bizimle paylaştığınız bilgilere paha biçilemez.
engin bilgilerinizi bizimle paylaşıyor,
hayatınızdan vaktinizden zaman çalıp emek harcıyor,
herkese (ben dahil) yol gösteriyor,
insanlara az veya çok hiç farketmez kazanç sağlamasına önayak oluyorsunuz.
burada yazılanların hepsi ayrı ayrı takdir-e şayandır.
bizim elimizden gelense çoğu zaman sadece bi tesekkür oluyor.
siz yine de yalnız bırakmayın bizi.
bizim gibilerini kurt sofralarına terk etmeyin
tekrardan herşey için sonsuz teşekkürler. saygılarımla,
programcılık lisede temel anlamda kaldı. üniversite eğitimim olan donanım uzmanlığım oldu ama artık son kararım işletme , elimden geleni yapmak isterim tabiki sn yağmur...
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Slm tüm dostlara (vefasızlarına da!..) İşlerimin yoğunluğu, piyasanın boğa piyasası olmasından dolayı kaçmak, dinlenmek istedim
Nasıl olsa bu tür piyasada klavuza gereksinim duyulmaz, herkes kendi göbeğini kesebilir nasıl olsa dedim ama... ortagım da ter-i diyar eylemiş :040:
Yarın sanıyorum gün boyu olmasa da aranızda olurum sanıyorum; görüşmek, paylaşmak umuduyla Bu arada topiğe katkılarını esirgemeyen tüm dostlara içtenlikle teşekkür ederken, ketenhelva gibi uçup kaçanlara da sitemkarlığımız gönül içredir...
sevgili mesutc
siz olmayınca tadı olmuyor buranın..bir kaç gün sessiz sakin izledik paylaştık..
defalarca dediniz;haberler ,gidişat burada yazılsın ben okumalıyım diye..
paylaşım
paylaşım
paylaşım
hisseleri hisse topiğine istiyoruz! ama burada adı geçen hisse haberlerini buraya yapıştırmakta mahsur yok..takibimizdeki hisseyi izlemeliyiz.
yazınızdaki VEFASIZLAR dikkatimi çekti:040: aramızda vefasız olduğunu sanmıyorum..
ama siz olmayınca da burda paylaşıp konuşacak kadar da bilgili değiliz
toparlanırız gene:081:
emekleriniz için teşekkürler
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Dr. Kıyamet olarak da bilinen dünyaca ünlü yatırım danışmanı Marc Faber, önceki gün piyasların hafif de olsa bir iniş trendine girmesinin ardından dün Bloomberg'e yaptığı açıklamada S&P 500 endeksinde temmuz ayına kadar yüzde 10'a varan gerilemeler gözlenebileceğini, asıl toparlanmanın bundan sonra görülebileceğini söyledi. Faber, "Yüzde 5 ya da 10 arasında bir düzeltme olması gerekiyor. Ancak bundan sonra temmuz ayına doğru bir ralli gerçekleşebilir" dedi. S&P 500 endeksi, 12 yılın en dip seviyesini gördüğü 9 Mart'tan bu yana yüzde 25 değer kazandı. Faber, küresel yatırımcılar için Asya menşeili hisselerin en iyi getiriyi sağladığının, bu hisselerin fiyatlarının cazip olduğunun, küresel toparlanmadan da en çok bu hisselerin faydalanacağının altını çizdi. Ayrıca, yatırımcıların Kanada, Avustralya ve Singapur para birimlerine yönelebileceklerini, ABD dolarının değer kaybedebileceğini belirtti. Marc Faber, şu anda 872.8 olan altının ons fiyatının 750-800 dolar arasına inmesi halinde kendisinin de daha fazla altın almayı planladığını söyledi.
Soros: Depresyon riski var Öte yandan, önceki gün Bloomberg'e açıklama yapan ünlü dolar milyarderi ve spekülatör yatırımcı George Soros ise bankacılık sisteminin suya gömülmekte olduğunu, bankaların yaşam desteği aldıklarını belirtti, ABD hisselerinde 4 haftadır yaşanan rallinin boğa piyasasının başlangıcı olmadığını vurguladı. Hatta Soros, ABD'nin depresyona girme riski bulunduğuna da dikkat çekti. Bu arada dün piyasalar yine iniş trendindeydi. Japonya Merkez Bankası (BoJ) faiz oranlarını yüzde 0,1'de tuttu. Önceki gün 100 milyar dolarlık yeni bir teşvik paketi duyuran ülkede Nikkei endeksi yüzde 0,28 değer kaybetti. MSCI Asya-Pasifik endeksindeki kayıp ise yüzde 1,2'yi buldu. Avustralya Merkez Bankası ise faizleri çeyrek puan indirerek, son 50 yılın en düşük faiz düzeyi olan yüzde 3'e çekti. Petrolün varili 51 doların altına gerilerken Avrupa Birliği (AB) ve Euro Bölgesi'nden gelen 2008'in son çeyreğinde ekonominin yüzde 1,4 küçüldüğüne dair veri Avrupa piyasalarının moralini bozdu, yüzde 1'i aşan gerilemeler gözlendi. Eurostat, 2008'in tamamında büyüme oranlarını Evro Bölgesi'nde yüzde 0,8 ve AB'de yüzde 0,9 olarak açıkladı. Bir önceki yıl Euro Bölgesi yüzde 2,6 ve AB yüzde 2,9 büyüme gerçekleştirmişti
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
sevgili radyolog
yaş;yaşanmışlık ,tecrübe,deneyim,akıl ,bilgi demektir..sağlıklı yaş olduktan sonra problem yok
şimdi 20 yaşı geri verseler istermisiniz? şahsen ben istemem
her anı yaşamak, tat almak en iyisi..
saygılar.
Sn tractact,
Belki de ondandır, program pc yi kasıyor ve ben sadece bu topiğe mahkum oluyorum yazıyorsam eğer, kaldı ki, trade de tahtadaki işlemleri, ayı tuzakların, taktikleri vs vs çok iyi izlemem gerek; bu nedenle bu topikte yazdığım günlerde ne haber sitelerini açabiliyorum, ne de başka topiklerde sitelerde gezebiliyorum. Çünkü pc zorlanıyor. Çok istememe rağmen sn mavilimin topiğini çoğu kez seans bitimlerinde okuyabiliyorum örneğin. Ancak topikğe yazdığım anlarda hızla topiği tarayıp yapıştırılanları okuyup piyasayı anlamaya çalışıyorum bir de tv haberlerinden. Bu durumda eğer topiğe de haberler, gelişmeler vs konmuyorsa, dünyadan beyhaber bir tarzda yazmak cahil cesaretini oynuyorum. Dahası, sadece kendimle konuşuyormuş, kendim çalıp kendim oynuyormuş havası oluşuyor ki yazmanın bir anlamı kalmıyor.
Svg Mesut abi kesinlikle öyle birsey yok etme eyleme....
Anladigimn kadariyla bu hafta bir cok kisi gergindi zaten... Birde islerin dolayisiyla katilimda bulunamadigin iki gün topik müdavimleri seni burada göremeyince bocaladilar sanirim...
Hayir Svg Mesut abi... Biz biriz birbirimizi bilir derlerya.... Senet analiziydi suydu buydu gectik artik biz onlari... Adam gibi adamlara deger veriyoruz sadece... Ve abi seni sana anlatmaya gerek varmi bilmiyorum....
Yorum