M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıcak havada kokmasın sn simurg
    Ne güzel söyledin hava sıcak, mangal sezonu açıldı.....
    https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      mesut hocam boşver ya... nasılsa benim grafiklere sen teşekkür ediyosun senin yorumlara ben... tamam işte biz bize takılıyoruz... isteyen katılsın istemeyen katılmasın...
      Sn tractact,
      kapris yaptığım sanılmasın sakın, erken uyarı sistemi oluşturmak için çok çaba harcadım, pc programı yapmayı bilmem, yardım aldım bu konuda, ama, pc programcısı dostum da borsadan anlamaz durumda
      Belki de ondandır, program pc yi kasıyor ve ben sadece bu topiğe mahkum oluyorum yazıyorsam eğer, kaldı ki, trade de tahtadaki işlemleri, ayı tuzakların, taktikleri vs vs çok iyi izlemem gerek; bu nedenle bu topikte yazdığım günlerde ne haber sitelerini açabiliyorum, ne de başka topiklerde sitelerde gezebiliyorum. Çünkü pc zorlanıyor. Çok istememe rağmen sn mavilimin topiğini çoğu kez seans bitimlerinde okuyabiliyorum örneğin. Ancak topikğe yazdığım anlarda hızla topiği tarayıp yapıştırılanları okuyup piyasayı anlamaya çalışıyorum bir de tv haberlerinden. Bu durumda eğer topiğe de haberler, gelişmeler vs konmuyorsa, dünyadan beyhaber bir tarzda yazmak cahil cesaretini oynuyorum.
      Dahası, sadece kendimle konuşuyormuş, kendim çalıp kendim oynuyormuş havası oluşuyor ki yazmanın bir anlamı kalmıyor.

Naz yapacak yaşı çoktan geçtik, sadece bu sitede yazıyorum, böyle de devam edecek, site yöneticileri kovmadığı sürece

Katkılarınız için ayrıca tekrar teşekkür ederim, devamını temenni ederim
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Ne güzel söyledin hava sıcak, mangal sezonu açıldı.....
        Piknik yerlerinde de açık havada tv ekranlı borsa izleme imkanı olsa hani, belediyeler bir de buna çözüm bulsa
        Yani sadecde milli maçlar için düşünülmese bu iş de biz de hem piknik hem borsacılık oynasak
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

İyi tatiller herkese,
          Kuzuların sessizliği filmini sinemada, katılımcı paylaşımcı yönünüzü M&M Mutlu Trade topiğinde paylaşmak umuduyla

Yorum

• gica
            Aktif
            • 18 Mart 2009
            • 250

hocam alışkanlık yaptınız söyliyim öyle bırakmayız kolay kolay, imkansız ama olduya burda yazamadınız şahsınıza özel mekan yaparım isteyin yeterki
            "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
            futbolcu, hiçbir zaman
            büyük futbolcu olamaz."
            Gheorghe Hagi

Yorum

• tractact
              TOBOma
              • 19 Kasım 2007
              • 560

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sn tractact,
              kapris yaptığım sanılmasın sakın, erken uyarı sistemi oluşturmak için çok çaba harcadım, pc programı yapmayı bilmem, yardım aldım bu konuda, ama, pc programcısı dostum da borsadan anlamaz durumda
              Belki de ondandır, program pc yi kasıyor ve ben sadece bu topiğe mahkum oluyorum yazıyorsam eğer, kaldı ki, trade de tahtadaki işlemleri, ayı tuzakların, taktikleri vs vs çok iyi izlemem gerek; bu nedenle bu topikte yazdığım günlerde ne haber sitelerini açabiliyorum, ne de başka topiklerde sitelerde gezebiliyorum. Çünkü pc zorlanıyor. Çok istememe rağmen sn mavilimin topiğini çoğu kez seans bitimlerinde okuyabiliyorum örneğin. Ancak topikğe yazdığım anlarda hızla topiği tarayıp yapıştırılanları okuyup piyasayı anlamaya çalışıyorum bir de tv haberlerinden. Bu durumda eğer topiğe de haberler, gelişmeler vs konmuyorsa, dünyadan beyhaber bir tarzda yazmak cahil cesaretini oynuyorum.
              Dahası, sadece kendimle konuşuyormuş, kendim çalıp kendim oynuyormuş havası oluşuyor ki yazmanın bir anlamı kalmıyor.

Naz yapacak yaşı çoktan geçtik, sadece bu sitede yazıyorum, böyle de devam edecek, site yöneticileri kovmadığı sürece

aslında bu konularda yazılacak çok şey var ama ben fazla uzatmadan bir cevap vermek istiyorum...

her insanın yaradılışında "çaba sarfettiği, başardığı işin takdir görmesi isteği" vardır... hele ki bir mecburiyetin yoksa bu istek iyice bastırıyor... çoğunlukla forumlarda bu egomuzu tatmin edemiyoruz... başardığımızda takdir edilmediğimiz gibi ufacık bir yanlış öngörümüzde eleştiriliyoruz... peki bu durumda ne yapılmalı?
              ben şahsım adına takdir edilme egomu şu şekilde bastırıyorum ve aşıyorum "iyilik yap, denize at"

saygılarımı sunarım...

Yorum

• yagmur
                Kıdemli
                • 29 Nisan 2008
                • 4717

gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                hocam alışkanlık yaptınız söyliyim öyle bırakmayız kolay kolay, imkansız ama olduya burda yazamadınız şahsınıza özel mekan yaparım isteyin yeterki

bu işlerden anladığın anlaşılıyor sn gicamesut bey pc ve programlar arasında bocalıyor anladığım kadarıyla:(

hem pc hem borsa bilgisi lazım bu işler için..yani borsacı pc programcısı aranıyor:081:
                aramızda varsa hepimizin iyiliği için yardımcı olsun lütfen...

saygılar..
                bir elin nesi var iki elin sesi var der ata lar...nur içinde yatalar..ses çıkarmaya devam arkadaşlar..beraber çalışacağız..güzelliği de burada zaten
                Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• kaplumbaga83
                  Yasaklı
                  • 18 Mart 2009
                  • 263

sayın mesut hocam,

şu satırlarda bizimle paylaştığınız bilgilere paha biçilemez.
                  engin bilgilerinizi bizimle paylaşıyor,
                  hayatınızdan vaktinizden zaman çalıp emek harcıyor,
                  herkese (ben dahil) yol gösteriyor,
                  insanlara az veya çok hiç farketmez kazanç sağlamasına önayak oluyorsunuz.

burada yazılanların hepsi ayrı ayrı takdir-e şayandır.
                  bizim elimizden gelense çoğu zaman sadece bi tesekkür oluyor.
                  siz yine de yalnız bırakmayın bizi.

bizim gibilerini kurt sofralarına terk etmeyin
                  tekrardan herşey için sonsuz teşekkürler. saygılarımla,

tüm arkadaşlara iyi tatiller

Yorum

• gica
                    Aktif
                    • 18 Mart 2009
                    • 250

programcılık lisede temel anlamda kaldı. üniversite eğitimim olan donanım uzmanlığım oldu ama artık son kararım işletme , elimden geleni yapmak isterim tabiki sn yağmur...
                    "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
                    futbolcu, hiçbir zaman
                    büyük futbolcu olamaz."
                    Gheorghe Hagi

Yorum

• yagmur
                      Kıdemli
                      • 29 Nisan 2008
                      • 4717

Slm tüm dostlara (vefasızlarına da!..)
                      İşlerimin yoğunluğu, piyasanın boğa piyasası olmasından dolayı kaçmak, dinlenmek istedim

Nasıl olsa bu tür piyasada klavuza gereksinim duyulmaz, herkes kendi göbeğini kesebilir nasıl olsa dedim ama...
                      ortagım da ter-i diyar eylemiş :040:

Yarın sanıyorum gün boyu olmasa da aranızda olurum sanıyorum; görüşmek, paylaşmak umuduyla
                      Bu arada topiğe katkılarını esirgemeyen tüm dostlara içtenlikle teşekkür ederken, ketenhelva gibi uçup kaçanlara da sitemkarlığımız gönül içredir...
                      sevgili mesutc
                      siz olmayınca tadı olmuyor buranın..bir kaç gün sessiz sakin izledik paylaştık..
                      defalarca dediniz;haberler ,gidişat burada yazılsın ben okumalıyım diye..
                      paylaşım
                      paylaşım
                      paylaşım
                      hisseleri hisse topiğine istiyoruz! ama burada adı geçen hisse haberlerini buraya yapıştırmakta mahsur yok..takibimizdeki hisseyi izlemeliyiz.
                      yazınızdaki VEFASIZLAR dikkatimi çekti:040: aramızda vefasız olduğunu sanmıyorum..
                      ama siz olmayınca da burda paylaşıp konuşacak kadar da bilgili değiliz
                      toparlanırız gene:081:
                      emekleriniz için teşekkürler
                      Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• radyolog
                        OKURYAZAR
                        • 03 Ağustos 2008
                        • 23330

.

her şey tamam da svg mesutc

bu yaş işini anlamadım

ya ben ne yapmalıyım:040::040:
                        DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• radyolog
                          OKURYAZAR
                          • 03 Ağustos 2008
                          • 23330

Dr. Kıyamet olarak da bilinen dünyaca ünlü yatırım danışmanı Marc Faber, önceki gün piyasların hafif de olsa bir iniş trendine girmesinin ardından dün Bloomberg'e yaptığı açıklamada S&P 500 endeksinde temmuz ayına kadar yüzde 10'a varan gerilemeler gözlenebileceğini, asıl toparlanmanın bundan sonra görülebileceğini söyledi. Faber, "Yüzde 5 ya da 10 arasında bir düzeltme olması gerekiyor. Ancak bundan sonra temmuz ayına doğru bir ralli gerçekleşebilir" dedi. S&P 500 endeksi, 12 yılın en dip seviyesini gördüğü 9 Mart'tan bu yana yüzde 25 değer kazandı.
                          Faber, küresel yatırımcılar için Asya menşeili hisselerin en iyi getiriyi sağladığının, bu hisselerin fiyatlarının cazip olduğunun, küresel toparlanmadan da en çok bu hisselerin faydalanacağının altını çizdi. Ayrıca, yatırımcıların Kanada, Avustralya ve Singapur para birimlerine yönelebileceklerini, ABD dolarının değer kaybedebileceğini belirtti. Marc Faber, şu anda 872.8 olan altının ons fiyatının 750-800 dolar arasına inmesi halinde kendisinin de daha fazla altın almayı planladığını söyledi.

Soros: Depresyon riski var
                          Öte yandan, önceki gün Bloomberg'e açıklama yapan ünlü dolar milyarderi ve spekülatör yatırımcı George Soros ise bankacılık sisteminin suya gömülmekte olduğunu, bankaların yaşam desteği aldıklarını belirtti, ABD hisselerinde 4 haftadır yaşanan rallinin boğa piyasasının başlangıcı olmadığını vurguladı. Hatta Soros, ABD'nin depresyona girme riski bulunduğuna da dikkat çekti.
                          Bu arada dün piyasalar yine iniş trendindeydi. Japonya Merkez Bankası (BoJ) faiz oranlarını yüzde 0,1'de tuttu. Önceki gün 100 milyar dolarlık yeni bir teşvik paketi duyuran ülkede Nikkei endeksi yüzde 0,28 değer kaybetti. MSCI Asya-Pasifik endeksindeki kayıp ise yüzde 1,2'yi buldu. Avustralya Merkez Bankası ise faizleri çeyrek puan indirerek, son 50 yılın en düşük faiz düzeyi olan yüzde 3'e çekti.
                          Petrolün varili 51 doların altına gerilerken Avrupa Birliği (AB) ve Euro Bölgesi'nden gelen 2008'in son çeyreğinde ekonominin yüzde 1,4 küçüldüğüne dair veri Avrupa piyasalarının moralini bozdu, yüzde 1'i aşan gerilemeler gözlendi. Eurostat, 2008'in tamamında büyüme oranlarını Evro Bölgesi'nde yüzde 0,8 ve AB'de yüzde 0,9 olarak açıkladı. Bir önceki yıl Euro Bölgesi yüzde 2,6 ve AB yüzde 2,9 büyüme gerçekleştirmişti
                          DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• yagmur
                            Kıdemli
                            • 29 Nisan 2008
                            • 4717

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            her şey tamam da svg mesutc

bu yaş işini anlamadım

ya ben ne yapmalıyım:040::040:
                            sevgili radyolog
                            yaş;yaşanmışlık ,tecrübe,deneyim,akıl ,bilgi demektir..sağlıklı yaş olduktan sonra problem yok
                            şimdi 20 yaşı geri verseler istermisiniz? şahsen ben istemem
                            her anı yaşamak, tat almak en iyisi..

saygılar.

Yorum

• EDY
                              Yasaklı
                              • 15 Aralık 2008
                              • 1381

Sn tractact,
                              Svg Mesut abi kesinlikle öyle birsey yok etme eyleme....

Anladigimn kadariyla bu hafta bir cok kisi gergindi zaten... Birde islerin dolayisiyla katilimda bulunamadigin iki gün topik müdavimleri seni burada göremeyince bocaladilar sanirim...

Akabinde dagildilar.... Mazur gör derim...

Hayir Svg Mesut abi... Biz biriz birbirimizi bilir derlerya.... Senet analiziydi suydu buydu gectik artik biz onlari... Adam gibi adamlara deger veriyoruz sadece... Ve abi seni sana anlatmaya gerek varmi bilmiyorum....

Böyle seyleri dile getirme bir daha...

Yarin.... Tanisir konusuruz insallah... Kal saglicakla...

Yorum

• DEHA_28
                                Yeni üye
                                • 27 Mart 2009
                                • 26

kafama takıldı sattık goldsları erken mi davrandık acep?0.85 ten kapandı p.te bi daha uçmasın arkasından bakakalmayalım ?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information