Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
teşekkür ederim teveccühün için..sana öneri;başkaları senle dalga geçmeden sen kendinle dalga geç(sonrada onlarla),eglenceli ol,kendini kasma,ama hep haddini bil..duygusal ol,damardan girmeyi ögren(malum şahıslar bayılır),bide şakaklarına hafif kır yaptır,hani mister no kimin..
tıpkı hocayı tarif ettim demi..(buna kesin bi cevap asılır okuyunca)..
Beyazlamış saça evde uygulanınca beyaz yerler mavi, diğer yerler siyah kalıyor =)
Boyayan ertesi gün rezil oluyor :kahkaha1:
.............
şimdi moda amca gençler arasında.rezil olmaz moda olur hatta çimen yeşili,fosforlu yeşil,mor,mavi bilem var...herkes aysel gürel şimdi
eeee yaş farkı çağ farkı bu işte...keten bilir bak 20 yaş nede olsa
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
bak şimcik galeyana getirdin.akaju bakır rengidir hatun saçında..
roman olanda mai ve siyahtır..:081:
mai ve siyah romandırrr yazan da halid ziya uşaklıgildirrr ama düzeltme var saymam..
akaju diye al sen boyayı bak kırmızımı yoksa bakır rengimi çıkıyor?? bakır rengi de zaten kırmızı değilmi yaa kafa mı buluyon burda da yanıltma var saymam:ka24: 2 yanlış var tüm doğruları götürür
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
mai ve siyah romandırrr yazan da halid ziya uşaklıgildirrr ama düzeltme var saymam..
akaju diye al sen boyayı bak kırmızımı yoksa bakır rengimi çıkıyor?? bakır rengi de zaten kırmızı değilmi yaa kafa mı buluyon burda da yanıltma var saymam:ka24: 2 yanlış var tüm doğruları götürür
yakmır düzeltme akaju içindi harf yeri degiştirdim yavu..
Yorum