düzeltildi..
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Biliyormusuz mesajınız imzanızla süper uymuş, dikkatimi çektideketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervar var.hoca mesut hoca.ben ketenhelva..
güneş sanırım kırmızı cüce olcak 5-6 milyar yıl sonra..(yani ne olacagı aslında şu an kesin olarak bellide,ben net hatırlamıyorum)..HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ
Yorum
-
dogrudur..arasıra uyumu yakalıyoruz kıyıdan köşeden.yada güneş çoktan yakalamış..ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBiliyormusuz mesajınız imzanızla süper uymuş, dikkatimi çektide
her şey olacağına varır..
Yorum
-
Kapiş i siz dediniz, ben de bi gringo biliyorum onu dedim =)ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi düz mantıkla ikiside göçmen amerikada demen lazım..bakalım zorlama mantıkla ne diycen..eglenceli oluyor yönlendirmek..
bu arada seyirci artmış..
Kapişş ;)
..............EGO SUM QUİ SUM........3.5 - 4........
Yorum
-
aslında size uyum değil, aykırılık daha çok yakışıyor. Tarzınızı seviyorum. Büyüyünce sizin gibi olcamketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdogrudur..arasıra uyumu yakalıyoruz kıyıdan köşeden.yada güneş çoktan yakalamış..
HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ
Yorum
-
eferim eferimm.zaman aldı ama dogru yoldasınız,bakalım tekamül nere kadar sürer..mecaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKapiş i siz dediniz, ben de bi gringo biliyorum onu dedim =)
Kapişş ;)
..............
Yorum
-
başka gezegenlerde hayat vardır...milyonlarcaaaaaa gezegen var..bir tek dünyada mı hayat..ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdogrudur..arasıra uyumu yakalıyoruz kıyıdan köşeden.yada güneş çoktan yakalamış..
sıkıldım ben dünyadan..oraya gidicem
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
şşşşttt amcalara saygı delikanlıketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereferim eferimm.zaman aldı ama dogru yoldasınız,bakalım tekamül nere kadar sürer..

ben ne kapiş ne gringo bilirim..bildiğim gringo meksikada
yaş tutmuyor da;)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
teşekkür ederim teveccühün için..sana öneri;başkaları senle dalga geçmeden sen kendinle dalga geç(sonrada onlarla),eglenceli ol,kendini kasma,ama hep haddini bil..duygusal ol,damardan girmeyi ögren(malum şahıslar bayılır)ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslında size uyum değil, aykırılık daha çok yakışıyor. Tarzınızı seviyorum. Büyüyünce sizin gibi olcam
,bide şakaklarına hafif kır yaptır,hani mister no kimin..
Yorum
-
Aynam nerde benim? Soru sormam gerek ;)ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkür ederim teveccühün için..sana öneri;başkaları senle dalga geçmeden sen kendinle dalga geç(sonrada onlarla),eglenceli ol,kendini kasma,ama hep haddini bil..duygusal ol,damardan girmeyi ögren(malum şahıslar bayılır)
=)
....................EGO SUM QUİ SUM........3.5 - 4........
Yorum
-
bi sorunum varketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkür ederim teveccühün için..sana öneri;başkaları senle dalga geçmeden sen kendinle dalga geç(sonrada onlarla),eglenceli ol,kendini kasma,ama hep haddini bil..duygusal ol,damardan girmeyi ögren(malum şahıslar bayılır)
ben kendimle dalga geçmekten insanlarla dalga geçmeye vakit bulamıyorum

şakaklara da kır değil siyah yapıyorum...mavi-siyah hemi
Yorum
-
Adamım biri söylemişti, " bu kadar gezegen biz geceleri yıldızlara bakıp da romantik yapalım diye yok heralde" diye.yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaşka gezegenlerde hayat vardır...milyonlarcaaaaaa gezegen var..bir tek dünyada mı hayat..
sıkıldım ben dünyadan..oraya gidicem
Ben de bulayım kendime bi gezegen =)
Ama bende bu şans varken onun üstünde de , cam fanustaki gül olur
=)
...........EGO SUM QUİ SUM........3.5 - 4........
Yorum
-
pardon e mua..je pence donc je suis..mecaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAynam nerde benim? Soru sormam gerek ;)
=)
....................her şey olacağına varır..
Yorum
-
Fransızca sözlüğümü de getirin =)ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpardon e mua..je pence donc je suis..
................;)EGO SUM QUİ SUM........3.5 - 4........
Yorum
Yorum