M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
şimdiden ufak bi tık darbesiyle sponsor reklamlara dokunmakla başlayalım ozaman
(benim adımda sponsorcu baba olacak, bu arada sponsorlarda benim reklamım filan yok aman haaa
)
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
mesutc hocam ben de goldaş tan nasiplendim sayenizde teşekkürler onları dehleyip son saniyede logoya girdim hayırlısıynan...
iyi akşamlar iyi hafta sonları herkeşe'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
merhaba hocam biraz problem vardı katılamadımMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSlm tüm dostlara (vefasızlarına da!..)
İşlerimin yoğunluğu, piyasanın boğa piyasası olmasından dolayı kaçmak, dinlenmek istedim
Nasıl olsa bu tür piyasada klavuza gereksinim duyulmaz, herkes kendi göbeğini kesebilir nasıl olsa dedim ama...
ortagım da ter-i diyar eylemiş :040:
Yarın sanıyorum gün boyu olmasa da aranızda olurum sanıyorum; görüşmek, paylaşmak umuduyla
Bu arada topiğe katkılarını esirgemeyen tüm dostlara içtenlikle teşekkür ederken, ketenhelva gibi uçup kaçanlara da sitemkarlığımız gönül içredir...
bir kaç ğün daha katılamıya bilirim saygılar
Yorum

istediğiniz kar üzerinden vergi olsun nolcak, zaten devlet %15 alıyordu gıkımız çıkmıyordu. Vikvikten size baya borcum var. Ödemelr ne zaman yapılıyor efendim
Yorum