EDY Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
2.68-2.72 kademelerindeki hacim önemli diye düşünüyorumBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
Afiyet olsunBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
IMKB GUNLUK BULTEN HABERLERI - MENDERES TEKSTIL
IMKB GUNLUK BULTENINDE YAYINLANAN ACIKLAMA:
MENDERES TEKSTIL SANAYI VE TICARET A.S.'NIN 09.04.2009 TARIHLI YAZISI
ASAGIYA CIKARILMISTIR.
"KONU: SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN SERI:VIII, NO: 54 SAYILI TEBLIGI
UYARINCA YAPILAN ACIKLAMADIR.
DENIZLI SARAYKOY ILCESI TOSUNLAR KASABASINDA 85.000 M² KAPALI ALANDA
FAALIYET GOSTEREN KONUSU ORGANIK TARIMLA DOMATES, PATLICAN VE BIBER
URETIMI OLAN SMYRNA SERACILIK TICARET A.S.'NIN 09.04.2009 TARIHINDE
OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA SERMAYESINI 50.000,00 TL'DEN
12.000.000,00 TL'YE CIKARMA KARARI ALINMISTIR.
SIRKETIMIZ SMYRNA SERACILIK TICARET A.S.'NDEN ALACAGINA MAHSUBEN
NOMINAL DEGERI UZERINDEN SERMAYENIN 9.500.000,00 TL (% 79,16 ORANINDA)
KISMINA ISTIRAK ETMISTIR."
-MATRIKS-
MNDRDS artık bu işlerle ilgileniyor, bir de oto muayene istasyonlarıyla
Tekstile getirilecek vergi avantajları pek etkilemez sanırım ama; hisse teknik açıdan prim potansiyeli taşıyor sn Tractat
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
OLMUKSA 4.24 de çay çorba parası çıkaran var mı
Ben 3. postu çıkarmaya çalışıyorum da
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
kaçırdım bin kunduz :040::040:MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOLMUKSA 4.24 de çay çorba parası çıkaran var mı
Ben 3. postu çıkarmaya çalışıyorum da
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
olmuksa 4.30 da
Yorum
-
kolay gelsin mesut hocam..herkesin kazancı gönlüne göre olsun(ne,ne kadar isteniyorsa)..her şey olacağına varır..
Yorum
-
Bana eyvallah,
Topik tuızsuz salçasız yemeğe benziyor bugün, ne haber yapıştıranı var ne espri yapanı ne da bilgilendireni :(
Sevmiyorum bu tür ortamları
HoiçakalınBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBana eyvallah,
Topik tuızsuz salçasız yemeğe benziyor bugün, ne haber yapıştıranı var ne espri yapanı ne da bilgilendireni :(
Hoiçakalın
Ne diyebilirim hocam... Ne???
Yorum
-
Mesut hocam, hak vermemek elde değil ama dostlar, eksikliklerini telafi edecektir..Siz de üzmeyin bizi, hoşgörünüze sığınıyoruz......;)MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBana eyvallah,
Hoiçakalın
Yorum
-
kızdırdık hocamızı beyaMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBana eyvallah,
Hoiçakalın
Yorum
-
Sinirden artik tansiyonummu düstü nedir... Kismi görme kaybi basladi son bes dakikadir....
Biz üstad diyoruz kirmayin bunlari etmeyin eylemeyin diyoruz ama icimizde bir tesekkürü bile zül sayipta her istedigi analize hemen cevap alma pesinde kosan menfaatciler oldukca bu hocalari zor bulursunuz siz.....
Mesut hocam su an fazla birsey yazmayacagim... Mümkünse yarin görüselim seninle....
Yorum
-
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSinirden artik tansiyonummu düstü nedir... Kismi görme kaybi basladi son bes dakikadir....
Biz üstad diyoruz kirmayin bunlari etmeyain eylemeyin diyoruz ama icimizde bir tesekkürü bile zül sayipta her istedigi analize hemen cevap alma pesinde kosan menfaatciler oldukca bu hocalari zor bulursunuz siz.....
Mesut hocam su an fazla birsey yazmayacagim... Mümkünse yarin görüselim seninle....
geçmiş olsun bu arada
Yorum
Yorum