sinterklass Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
VOB online
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
134875 kapattım yukarı 1500 yaparsa tekrar shortlarım ..Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
-
-
-
-
Yorum
-
egeli hocam poz yok hala doğru mu ? yukarıları mı bekliyorsun ?Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
-
An itibari ile XU 100 - 393 grm.sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn iki gözüm kaç gramdayız bir türlü kalkmadı
Yorum
-
-
-
Az önce aracı kurumum ile görüştüm vade sonu nasıl olacak diye?iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen uzun vade hisse yatırımcısıyım VİOB da yeniyim,mantığını öğrenmeye çalışıyorum.
Aslında tek başına VİOB da pozisyon almak doğru değil.(bence)
Mesela portföyümde Garan (7 tl den) veya THY (10 tl den) ucuz maliyetli olsa, güncel fiyatları sigorta etmek için VİOB da sadece hedge amaçlı short pozisyon alırım.
20 Kasım da ilk pozisyonumu aldım 1 ayda 3000 kazandım son 5 günde 10.000 kaybettim bu gün toplamda 1100 tl zarardayım.
Anladım ki sadece VİOB da para kazanmak için işlem yapmak bana göre değilmiş.
VİOB cular gerçekten zavallılar dersem kimse darılmasın.(kendime yazdım-kimse alınmasın)
YTD
Yorum
-
misafir var mecbur 135 100 kapattım akşam görüşmek üzere..Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Hatta bu ortamda borsada işlem yapmak bile iş değil.iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAz önce aracı kurumum ile görüştüm vade sonu nasıl olacak diye?
Anladım ki sadece VİOB da para kazanmak için işlem yapmak bana göre değilmiş.
VİOB cular gerçekten zavallılar dersem kimse darılmasın.(kendime yazdım-kimse alınmasın)
YTD
Saçma sapan hisseler olmayacak fiyatlara yükseldi,kimler alıyor bu fiyata bu malları?
Oylum,oylum fidan boylum.
YTD
Yorum
-
Çek yasağı kararları Kasım ayında bir önceki aya göre arttı
Kasım ayında, çek yasağı kararları bir önceki aya ve geçen yılın aynı
ayına göre artış gösterdi.
Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi'nin yayınladığı verilere göre 2018
yılı Kasım ayında 6 bin 106 adet ve 2019 yılı Ekim ayında 6 bin 306 adet
olan çek yasağı kararları geçtiğimiz ay 6 bin 137 bin oldu.
Yılın tamamındaki çek yasağı kararları 73 bin 228'e ulaştı.
Kasım ayında bin 885 ve yılın genelinde 16 bin 123 adet çek yasağı ortadan
kaldırma kararı verildi.
__________________________________________________ _____________________
Borsa nereeeeeeee,piyasanın gerçekleri nireeeeee?
Ton,Ton,Ton,Dardanel Tooooon.
YTD
Yorum
Yorum