günü 96675 ile başlıyan vob 96775 kapatı 8.28 ile başlıyan garan 8.27 kapattı bunun adı nötr dır ,ikinci seans için da düşüş beklemiştim 96bin gördü bugünde boş yorum olmadı devamı gelir inşallah.
VOB online
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
günde 300 veya 400 point kesmiyor artık dozu arttırmaya düşünüyorum günde 2bin point a çıkartmayı planlıyorum ,ayda 40 bin point yani

http://www.youtube.com/watch?v=2xpqxe9Ylp0
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
insan canının yanmamasını istediğinde arada Türübüne çıkar olan biteni seyreder ve ders çıkartır yoksa akıntıda boğuluruzCR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün her iki yöndede çok can yakacaklara benziyor.
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
evet doğru diyorsun ,geçen haftanın başında bu hafta için yükseliş demiştim kendi dediğiminin tersini yaptım bu da iyi ders oldu aslında iyi gidiyordum da günde 300 500 ile .hedef büyütmiyecektimeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinsan canının yanmamasını istediğinde arada Türübüne çıkar olan biteni seyreder ve ders çıkartır yoksa akıntıda boğuluruz
Yorum
-
CR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster97550 ilk şort jetonunu attım98700 3 ve sonuncu şort jetonu da attım ,98 maliyetli şortla devam.sabah longlasaydım 2bin point çantada kekliktiCR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster97800 2.şort yapıldı.
Yorum
-
işlem yaparken monetary sentiment ve momentum önemli dikkat edilmesi lazım yazılır klasik borsa kitaplarında moetary ve momentumda yükseliş için problem yoktu sentiment ise çoğu kişi longa inanmış gibiydi demekki şort olunacaktı yani plan aslında iyidi de olmadı gibi duruyor şimdilik
Yorum
-
bazen insanın algılarıyla oynanıldığını söylemişlerdi de inanasım gelmezdi ne güzel giderken neden dikkatimiz dağılır acaba ?CR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişlem yaparken monetary sentiment ve momentum önemli dikkat edilmesi lazım yazılır klasik borsa kitaplarında moetary ve momentumda yükseliş için problem yoktu sentiment ise çoğu kişi longa inanmış gibiydi demekki şort olunacaktı yani plan aslında iyidi de olmadı gibi duruyor şimdilik
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
Yorum