CR7 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
VOB online
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Bazen diğer topiğe gidip hareketlenmesine yardım cı olayım istiyorum ama milletin ağzını bıçak açmıyor bu işi % 100 başaran olsa kimse forumlara bakmaz ama birlikten kuvvet doğunca bu işin üstesinden gelinebileceği kesinKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
-
evet birlikten kuvvet doğar zamanla olur inşallaheren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBazen diğer topiğe gidip hareketlenmesine yardım cı olayım istiyorum ama milletin ağzını bıçak açmıyor bu işi % 100 başaran olsa kimse forumlara bakmaz ama birlikten kuvvet doğunca bu işin üstesinden gelinebileceği kesinHer şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
bende bu yüzden haber edem dedim ama sen benden bir adım öndesin maşaallah ...CR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster101950 bi şort dahaKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum

Yorum