eren@ Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
VOB online
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Para onlarda çok basit öncelikle algılarımızla oynuyorlarCR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneden acaba?
Düşmeye inandırıyor yükseltiyor
Yükselişe inandırdığında veriyor yanında bizleri istemiyor heralde
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
3950 point artı yapmışım 1300 point eksi totalda 2650 artı komisiyonları da çıkarttık mı 2400 point civarr artı ,dolar ve iddiadaki kazançı hesaba katmıyorum ,15 günde bu kazanç iyi mi ? içgüveysinden hallicene halbuki günde 2bin point hedeflemiştik heyhat
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
sevgili dostum sonperde 29 ekimde yazmışın ama sanki bugünü görüp de yazmışın süper yazmışın tebriklersonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbist 100 hedef 86 ,
ust tl , 2.16
bendeki durumlar bunlar ,
yarın bir çok şortçuyu doğrayacaklar diye düşünüyorum.
fed gazına gelen çok oldu.Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
daha önce de yazdım ben günlük oynuyorum bu nedenle gece rahat uyuyorum yarın artı gap eksi gap beni ilgilendirmiyor yarın kartlar yeniden dağıtılacak bende uygun görürsem masada yerimi alırımkazanırım kabederim o da şansıma ,kader yani. içimden bi his günde 2bin point alacağımı söylüyor yoksa gene sentiment mı batırdı beni bugün bu sentiment teknik bakacağım sadece bundan sonraHer şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
değerli arkadaşlar ben başta da yazdım kumarbaz ruhum var bu nedenle daha sağlam kafayla bu işi yapanlar ve daha tecrübeli olanlar bi el atın mesela eren sonperde metin kemal52 albica dostlar sizler daha deneyimlisiniz yanlış gördünüz mu analizlerinizle yol gösterin yoksa sermayeyi kediyi yüklemeyelim mesela eren sabah grafikleri atsaydı belki farklı olurdu belkide olmazdı ama paylaşımların yoğnluğu artınca fikirlerde daha net olabilir ha tuşa basn kişi benim merak etmeyin vebal almazsını hakkımı şimdiden helal ediyorum bu platform paylaşım platformudur ehem yanlış ehem doğru farketmez yeterki paylaşım olsunHer şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
bir kaç formül keşfettim bugün bakalım işe yarayacakmı ilerleyen günlerde sonuçta her geçen gün gelişmek lazım bir kitap önerdi arkadaşım "karşıt yatırım" onu okuyorum ama bugünü olaylara bakınca karşıt değilde karışık yatırm oldu sanki bu sentiment da ne ya
Yorum
-
unutmuyoruz untturmuyoruzCR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünde 300 veya 400 point kesmiyor artık dozu arttırmaya düşünüyorum günde 2bin point a çıkartmayı planlıyorum ,ayda 40 bin point yani

http://www.youtube.com/watch?v=2xpqxe9Ylp0
Yorum
-
Yorum
Yorum