2bin point almak işten bile değildi böyle volatil birgünde 800 aldık ,devamı gelir inşallah
VOB online
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
hemen hemen böyle hareketler oldu bugünCR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdolar kısa vadede beklenen ilk hedef olan 2.25 gördü BRENT PETROLU DÜŞMEYE DEVAM EDİYOR ALTIN DA DÜŞÜŞTE FAKAT KISA VADE GRAFİK YAVAŞ YAVAŞ DÜZELİYOR vob hafta başında yazdığım beklenti doğrultusunda hareket ediyor şimdilik ,herşeye rağmen BİST hala kuvvetli duruyor 79856 kapattı 77300-800 arası kuvvetli destek bölgesi.Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
garan hareketi eksajere oldu 8.18 kapattı
dün açtığım 99900 maliyetli şortları bugüne taşısaydım ve hiç hareket yapmasaydım yaklaşık 3600 point alacaktım treyd yaptığımda ise 3100 point aldım birazda komsyon ödedim yaklaşık 500 point kardan zarardayım lakin iyi adrenalin yaptımHer şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
CR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterönümüzdeki hafta herbakımından önemli normal şartlarda bir düzeltme gelip sonra yükselişe devam şeklimnde olmalı anormal şekil ise hafta boyunca yükselir sonraki hafta acaip düşer ki tüm sayımlar olasılıklar değişir ben günlükçü olduğumdan bana fark etmez ,her sabah kalktığımda yeni bir gün başlar ne dün ve de yarının bir önemi yoktur o gün neyse o
CR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergaran da ise 8.30 altta 8.90 yukarda ilk önemli seviyeler hissenin tüm göstergleri mutlak bir şekilde alda ,dakkalık graflarda hafif bir negatif uyumsuzluk var
demin de yazdığım gibi önümüzdeki hafta çok şeye gebe ayı-boğa tam şekillenecek ,tercihim haftanın son günüde boğa yönünde olması çünkü yeşil herzaman kırmızıdan iyidir hem göz zevkinden bakımından hemde psikolojik olarak,kırmızıyı beğendiğim iki olay var SADECE birisi BAYRAK
,öbürü ise bu topiğin amacının dışında 
hafta başlamadan bunu yazdım tüm hafta boyunca beklediğim gibi gitti bu hesaba göre önümüzdeki hafta yükselişdir pazartesiye kadar daha çok zamanvar gene biraz analiz yapıp konuşuruzHer şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
garanın 8.25 üstü kapatması olumlu bugün 8.28 kapattıCR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster97625 olan vob da 96500 ve özelli,kle 95 bin seviyeleri ilk destk bölgeleri ,8.45 olan Garan her 10 birimde bir desteği var 8.35-25 ,8.25 aşağı kırarsa sıkıntı olur yoksa boğa piyasasıHer şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
psikoljiyi yenmek lazım binlece informasyon bombardmanı altında kalıyoruz gün boyunca bildiğimizi yapamıyoruz kesinlikle ne hissediyorsan o yönde gitmeli bence ,neyse sonuçta hafta karlı kapatıldı devamı gelir inşallahHer şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
AK YATIRIM /PENBECI:AVIVASA 13 KASIM'DA BORSADA ISLEM GORMEYE BASLAYACAK-CNBCE- BLOOMBERG HT
Yeni halka arz edilecek hisseler bölümünde yazacaktım o bölümde topik açma yetkisi yokmuş bende buraya yazdım.Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
Yorum