99700 ilk şort jetonunu attım
VOB online
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
çok haklısınız aslın da forumların itibar keybetmesi yazı yazılmama sebeblerinden insanlar samimi seçici olunca face skype ve twitten takip yönüne gidiyor mecburen ...CR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertopik açıldığından beri feyk tek bir yazı yok ,devamı gelir inşallahKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
dolar kısa vadede beklenen ilk hedef olan 2.25 gördü BRENT PETROLU DÜŞMEYE DEVAM EDİYOR ALTIN DA DÜŞÜŞTE FAKAT KISA VADE GRAFİK YAVAŞ YAVAŞ DÜZELİYOR vob hafta başında yazdığım beklenti doğrultusunda hareket ediyor şimdilik ,herşeye rağmen BİST hala kuvvetli duruyor 79856 kapattı 77300-800 arası kuvvetli destek bölgesi.Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
CR7 dost o halde kısa vade grafiğe bakara ekran başında isen trade mi yapmamız mantıklı :..
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Dolar farklı peryot ...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
selam , ben topiğin başlarında bir yerde yazmıştım zaten günlükçüyum çok ender olarak ertesigüne poz taşırım ,nadiren de garan da orta vadeli(15-20 gün) poz taşırım.eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCR7 dost o halde kısa vade grafiğe bakara ekran başında isen trade mi yapmamız mantıklı :..
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
Yorum